Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Spyros D.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Spyros D. »

Dea pz έγραψε:Το ότι ακούω να λένε θα βάλω μέσον τον υπουργό τον τάδε πολιτικό κτλπ μ Ξεπερνάει... Η μας κοροϊδεύουν η κάτι κάνουμε λάθος εμείς

Αν μπαίνει και βύσμα στα μόρια, μάλλον εμείς κάνουμε κάτι λάθος!

Τώρα θα μου πεις, αν κανείς σκάσει με πιστοποιητικό Σουαχίλι από κανα άκυρο πανεπιστήμιο, θα κάτσει κανείς άραγε να διασταυρώσει αν είναι έγκυρο η το έφτιαξε στο photoshop και το πήγε στο δικηγόρο να ρίξει τις σφραγίδες;
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Slade7 έγραψε:
giannisiker έγραψε:Παιδιά καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους!Είναι πολύ στενάχωρο να διαβάζω μηνύματα με βρισιές, κοροιδίες κτλπ.

Σε αυτή την προκήρυξη διακιβέβεται το μέλλον και η σταδιοδρομία 1500 ατόμων.

Καλό θα ήταν αντί να κοροιδεύουμε και να λέμε ασυναρτησίες, να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο δίνοντας πληροφορίες.

Καλό θα ήταν επίσης αν υπάρχουν παιδιά που είναι ήδη στο σώμα αν μπορούσαν να πουν κάποια πράγματα για την ζωή ενός ε. Φ. Στην Αθήνα. Αυτό ίσως να παρότρυνε ή να αποθάρρυνε κάποιον να κάνει τα χαρτιά του.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Πρώτα 3 χρόνια 800 με 900 ευρώ μισθο 8-10 Χρόνια χωρίς μετάθεση για κανένα λόγω υπηρεσία ΔΙΑΣ ΔΙΑΣ ΔΙΑΣ σκοπιά άμεση δράση μεταγωγές κτλπ αυτά τα βασικά

8-10 χρόνια χωρίς μετάθεση για κανένα λόγο ! Σοβαρά ; Βλέπω δεν τ γνωρίζεις πολύ καλά όποτε καλό θα ήταν να λες όσα ξέρεις κ όχι απλά για να πέις κάτι !!! Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας όταν είδικα κάποια άτομα θα πάρουν σοβαρά το μήνυμα σ που μπορεί να τους αποτρέψει να κάνουν την αίτηση τους κτλπ... εννοείτε πως πας Αθήνα αλλά δεν εννοείτε πως 8-10 χρόνια μένεις εκεί σίγουρα.. υπάρχουν κ τ κοινωνικά κριτήρια... επίσης μην ξεχνάτε πως οι εφ μπορούν μα μετατεθούν μόνο ο σε θέσεις εφ ! Όποτε ερωτώ εγώ τώρα : από Νοέμβρη Δεκέμβρη δεν θα υπάρχει παλιά σειρά εφ άρα. Στις μεταθέσεις θα παίζει μεταξύ των 1500 της 2019 σειράς !
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Spyros D. έγραψε:
Dea pz έγραψε:Το ότι ακούω να λένε θα βάλω μέσον τον υπουργό τον τάδε πολιτικό κτλπ μ Ξεπερνάει... Η μας κοροϊδεύουν η κάτι κάνουμε λάθος εμείς
Αν μπαίνει και βύσμα στα μόρια, μάλλον εμείς κάνουμε κάτι λάθος! Τώρα θα μου πεις, αν κανείς σκάσει με πιστοποιητικό Σουαχίλι από κανα άκυρο πανεπιστήμιο, θα κάτσει κανείς άραγε να διασταυρώσει αν είναι έγκυρο η το έφτιαξε στο photoshop και το πήγε στο δικηγόρο να ρίξει τις σφραγίδες;
Πολλές. Φορές γίνετε διασταύρωση στοιχείων.. πχ απολυτήριο μπορεί να πάρουν. Τηλ στο σχολείο π ήσουν η γ γλώσσα στο αντίστοιχο οργανισμό ... μόνο έτσι μπορείς να δεις αν είναι έγκυρα είδωλως όχι πιστεύω
Άβαταρ μέλους
Spyros D.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Spyros D. »

Ε κι εγώ έχω ένα κάρο γνωστούς που παλεύουν για μια μετάθεση και με παιδιά και 10+ χρόνια στο σώμα και δεν μπορούν.

Χρειάζεται τύχη, κοινωνικά κριτήρια, βύσμα (Ιδανικά και τα 3!) Πράγματι δεν χρειάζεται να είναι απόλυτος κανείς, αλλά ούτε και να πηγαίνει με το δεδομένο της σίγουρης μετάθεσης. Λίγοι θα καταφέρουν να την πάρουν. Αυτή είναι η ουσία.

Το ελπίζω κι εγώ ως προς τα δικαιολογητικά, αλλά απ'την άλλη δεν ξέρω αν θα μπουν σε αυτή τη διαδικασία για τον όγκο χαρτούρας που θα δεχτούν για ξέρω γω 20.000+ αιτήσεις...
MMA

Δημοσίευση από MMA »

Motorhead από Βόλο είσαι;
DOKIMOS 334
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από DOKIMOS 334 »

Να ξερετε η μεταθεση ειναι δυσκολο πραγμα. Μην ακουτε αυτους που λενε μεταθεση σε 100 χρονια και τα σχετικα. Απο την σειρα του 11 εχω 2-3 ατομα που γυρισαν στις πολεις τους, το θεμα ειναι το εψαξαν πολυ και το κυνηγησαν. Δεν λεω οτι ειναι στανταρ αλλα υπαρχουν πιθανοτητες δεν ειναι απιθανο. Οπως ειπε ο φιλος παραπανω τυχη, σωστο timing, σωστες προυποθεσεις και γινεται. Αλλα συνηθως επειδη πολλοι τα παρατανε επειδη αποθαρρυνοντε και ετσι λισωνουν στην αθηνα.
Άβαταρ μέλους
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Avatar »

Slade7 έγραψε:
Avatar έγραψε:Σάββατο γίνονται αιτήσεις ή μόνο καθημερινές; Πήγε κάνεις;
τώρα αλήθεια περιμένεις απάντηση; Διάβασέ την προκήρυξη

Την έχω διαβάσει δεν είδα κάπου να το διευκρινίζει

Νεοσύλλεκτος στρατιώτης 2013 Ε'ΕΣΣΟ--> ΥΕΑ/Α--> Λοχίας ΥΕΑ/Β--> ΔΕΑ(ΠΖ)--> Ανθυπολοχαγός(ΠΖ)
Lenoula

Δημοσίευση από Lenoula »

Β κατηγορία παιδιά τι παίζει ; Τι μόρια ;
lazaros85
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από lazaros85 »

Περί μεταθέσεωνΓια την ΕΝΝΑΤΗ σειρα που θα μπει τα πράγματα θα είναι πολύ πιο εύκολα γιατί απλά δεν υπάρχουν αλλοι στους πινακες μεταθεσεων εκτος απο καποιους πρώην δημοτικους στυνομικους και όσοι επανήλθαν από διαθεσιμότητα. Οσοι από εσάς αφού με το καλό μπείτε στην αστυνομια και ειστε παντρεμένοι η έχετε και παιδι τα πράματα απλοποιούνται ακομη περισσότερο. Το θεμα είναι να ανοίγει θέσεις για επαρχία. Μετα την αστυφυλακοποιηση πέφτει κλαμαΕικόναΕικόναΕικόνα.

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Dea pz έγραψε:8-10 χρόνια χωρίς μετάθεση για κανένα λόγο ! Σοβαρά ; Βλέπω δεν τ γνωρίζεις πολύ καλά όποτε καλό θα ήταν να λες όσα ξέρεις κ όχι απλά για να πέις κάτι ! Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας όταν είδικα κάποια άτομα θα πάρουν σοβαρά το μήνυμα σ που μπορεί να τους αποτρέψει να κάνουν την αίτηση τους κτλπ... Εννοείτε πως πας Αθήνα αλλά δεν εννοείτε πως 8-10 χρόνια μένεις εκεί σίγουρα. Υπάρχουν κ τ κοινωνικά κριτήρια... Επίσης μην ξεχνάτε πως οι εφ μπορούν μα μετατεθούν μόνο ο σε θέσεις εφ ! Όποτε ερωτώ εγώ τώρα : Από Νοέμβρη Δεκέμβρη δεν θα υπάρχει παλιά σειρά εφ άρα. Στις μεταθέσεις θα παίζει μεταξύ των 1500 της 2019 σειράς !
Ρε φίλε είσαι στο σώμα και μιλάς; Δεν βρίσκεις Ε. Φ στην επαρχεία ούτε με σφαίρες ΔΕΝ ΠΑΊΡΝΕΙΣ μετάθεση εκτός Αθήνας για 8-10 ΧΡΌΝΙΑ ΕΚΤΟΣ αν κάνεις 2 3 παιδιά σταματήστε να λέτε ότι σας κατέβει στο κεφάλι ενώ είστε απέξω έλεος πια με τον κάθε έναν εδώ μέσα

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Spyros D. έγραψε:Ε κι εγώ έχω ένα κάρο γνωστούς που παλεύουν για μια μετάθεση και με παιδιά και 10+ χρόνια στο σώμα και δεν μπορούν.

Χρειάζεται τύχη, κοινωνικά κριτήρια, βύσμα (Ιδανικά και τα 3!) Πράγματι δεν χρειάζεται να είναι απόλυτος κανείς, αλλά ούτε και να πηγαίνει με το δεδομένο της σίγουρης μετάθεσης. Λίγοι θα καταφέρουν να την πάρουν. Αυτή είναι η ουσία.

Το ελπίζω κι εγώ ως προς τα δικαιολογητικά, αλλά απ'την άλλη δεν ξέρω αν θα μπουν σε αυτή τη διαδικασία για τον όγκο χαρτούρας που θα δεχτούν για ξέρω γω 20.000+ αιτήσεις...
Πέστα όταν τα λέω εγώ με λένε κακό

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Στην υπηρεσια του πατερα μου παντως υπαρχουν 3 φρουροι οι οποιοι ειχανε μπει το 2009. Και εχουν κανα 2 χρονια που ηρθανε επαρχια. Δεν ειναι απιθανη η μεταθεση απλα πολυ δυσκολη!
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Slade7 έγραψε:Ρε φίλε είσαι στο σώμα και μιλάς; Δεν βρίσκεις Ε. Φ στην επαρχεία ούτε με σφαίρες ΔΕΝ ΠΑΊΡΝΕΙΣ μετάθεση εκτός Αθήνας για 8-10 ΧΡΌΝΙΑ ΕΚΤΟΣ αν κάνεις 2 3 παιδιά σταματήστε να λέτε ότι σας κατέβει στο κεφάλι ενώ είστε απέξω έλεος πια με τον κάθε έναν εδώ μέσα
Αν διαβάσεις Παλαιότερα μ Πόστ θα καταλάβεις γιατί το λέω ! Άσε τώρα εσυ εσυ τις εξυπνάδες γιατί βλέπω γενικά τρομοκρατείς κόσμο ! Χαλάρωσε απλά κ Άσε τον Καθένα ν Κρίνει κ να ψάξει μόνος Τ Το ότι θέλει να μάθει. Εχυ κοιτά Τον εαυτό σ
Βασίλης

Δημοσίευση από Βασίλης »

Παιδιά μετά και τη φετινή προκήρυξη ανοίγει ο δρόμος και για επόμενες ειδικών φρουρών στην επόμενη τετραετία; Τι πιστεύετε;
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Και προφανώς καλύτερα να αποτρεψεις πολλούς με αλήθειες να κάνουν τα χαρτιά τους που δεν είναι σίγουροι διότι αυτοί αν μπουν τους βλέπω μετά την αναγκαστική τριετία να φεύγουν γιστι δηλαδή να φάνε την θέση από κάποιον που θα έμενε;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες