Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΑΤΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ... παιδιά νομίζω ότι είστε ενήλικες έτσι; όποτε μην κάνετε σαν παιδιά... γιατί θα τα δείτε σκούρα στην εκπαίδευση! επιπλέον νομίζω ότι έχετε πάει σχολείο και δεν μετράνε μόνο τα μόρια από διπλώματα κτλπ πρέπει να έχετε και ένα επίπεδο όταν θα σας περιλάβουμε στη σχολή διότι θα έχει και διάβασμα και εξετασεισ!!! επισης κάθεστε όλοι και λέτε για μόρια... και μεις στα κεντρικά βλέπουμε ένα μεγάλο ποσοστό μορίων κοντά στα 2.200, εγώ θα σας πρότεινα να πατε σε μια παραλία γιατί εμείς καθόμαστε χωρίς άδεια και δουλευουμε για εσάς! τα αποτελέσματα να τα περιμένετε έως 23 Σεπτέμβρη (πληροφοριακά). Οσο αφορά για βύσματα κτλπ ζούμε στο 2019 και όχι στη δεκαετία του 90'... επισης πληροφοριακά ναι θα κοπούν αρκετοί όποτε όσοι νομίζουν ότι θα σας βοηθήσουν γελιέστε... να θυμίσω ποιος είμαι... είμαι αυτός που σας είπα ότι θ βγει την Τρίτη η προκυρηξη καλό υπόλοιπο και κρατείστε ένα επίπεδο γιατί πληροφοριακά όλα τα βλέπουμε
Motorhead
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από Motorhead »

Αυτό το φόρουμ ολοένα και παραπαίει...
DOKIMOS 334
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από DOKIMOS 334 »

Κατσε ρε motorhead δεν χαιρεσαι που στο πκε θα δεις αθλητες στιβου. Να ξερετε φετος στο πκε το WR(το εχει ενας ΕΦ του 10 με 2.97sec) οποτε ξεκινηστε μερικες ατομικες. Ρε πατε καλα μερικοι;
Dea2016

Δημοσίευση από Dea2016 »

Δεν έχει σημασία αν βγάζει κάποιος τα αθλήματα εντός χρονικών ορίων. Πριν από αυτά προηγούνται υγειονομικά, που σημαίνει ότι κάποιος αν έχει ΔΜΣ 27,1 κόβεται.

Το 2011 πολλοί που το έπαιζαν γυμνασμένοι κόπηκαν με δεικτη 28,29,32 (bodybuilding).

Ο γυμνασμενος (πρωτεινούχα, χαπάκια), θεωρείται χοντρός (στη ζυγαριά) αλλά σε μυς μόνο και όχι λίπος!

Όλοι γνωρίζουμε πως οι γυμνασμενοι έπρεπε να μην έχουν ΔΜΣ, επειδή φαίνονται χρήσιμοι στο φαινεσθαι. Αλλά ο νόμος είναι νόμος.

Πρέπει να κόψουν. Αν ήταν θα περνούσαν και κάποιον 130 κιλά (οχι γυμνασμενο).

Ενημερώθηκα πως η επιτροπή στα υγειονομικά θα έχει ειδικά πετσετακια και θα ελέγχει χέρια, λαιμό και γαμπες (μακιγιάζ). Έχετε υπογράψει και Υπεύθυνη δήλωση υπόδειγμα Δ, ότι οσα δηλώσατε είναι αληθή(μέσα είναι και το tattoo).

ΜΜΑ

Δημοσίευση από ΜΜΑ »

Motorhead αν είσαι από λ2 είσαι σίγουρα μέσα στα 20 άτομα
Στέλλα

Δημοσίευση από Στέλλα »

Παιδιά καλησπέρα είμαι 18 χρόνων μόλις τελείωσα το σχολείο φέτος και σκέφτομαι να κανω τα χαρτιά μου.. Έχω όλα τα προβλεπόμενα απαραίτητα προσον.. το θέμα είναι με τα μόρια.. έχω απολυτήριο 19 είμαι πολύτεκνη έχω δίπλωμα μηχανάκι που έβγαλα και σήμερα μόλις το πήρα στα χέρια μου μαζί με 2 ξένες γλώσσες και από τι βλέπω είμαι κοντά στα 2800 μορια.. έχω ελπίδες να μπω ειδικός φρουρός και σκέφτομαι να μην πάω στην σχολή ιατρικής που πέρασα φετος.. Εσείς τι λέτε να κάνω όνειρο μου ήταν να βγω στους δρόμους με τις μηχανές των Διας και όχι να γίνω γιατρός
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Δεν είπα να χάσετε 8 κιλά σ 1 μήνα αλλα 3 4 μπορείτε τα πρώτα 2 είναι νερα 3 μερες να μην φάτε και να πιείτε νερο ! Εγώ το λέω μην κοπεί καπιος για δμσ ενώ είναι οριακά! Τώρα για το 1000 Ναι είμαι αθλητής αλλα αλλα ποτε δεν έτρεχα πολυ το 1000 Με 3 προπονήσεις το εβγαλα σε 3.40 ... οπιος είναι στο όριο 20 μέρες πριν να κάνει το 1000 μια φορά την μέρα ξερω είναι κουραστικό με δουλεια μαζι αλλα τι να κάνεις μια ευκερια έχουμε
Ghost

Δημοσίευση από Ghost »

* 25,0m φωστήρες... 250,0m είναι 1 λεπτό διαφορά. Περίπου ;) το θέμα είναι ότι και το 4,20 Για έναν η μια με παραπάνω κιλά είναι δύσκολο απαιτητικό. ΕΓΩ ΔΕΝ προσβάλλω και δεν ειρωνεύομαι κανένα. Ο καθένας μπορεί να κάνει την προσπάθεια του. Αλλά όχι να πουλάει τρέλα.
Giannis_10

Δημοσίευση από Giannis_10 »

ερωτήσεις.. αρχικά τι γίνεται δε περίπτωση που μπεις στους 1500 και για διάφορους λόγους μετανιώσεις και δεν θες τελικά να πας τι γινεται; και δεύτερον τι γίνεται άμα μέσα στην πρώτη πενταετια που είναι υποχρεωτική θες να αποχωρήσεις ποιες θα είναι οι ποινές. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας
Pavlaras
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Pavlaras »

Με 2680 μόρια στην Α κατηγορία η με 2720 στην Β τι λέτε;
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

Pavlaras έγραψε:Με 2680 μόρια στην Α κατηγορία η με 2720 στην Β τι λέτε;

καλημερα.40 μορια διαφορα. Οχι μεγαλη θα ελεγα για να διαλεξεις τους 300 (20%) απ τους 1200 80%. Η επιλογη ειναι δικη σου απλα απαντησα γιατι ζητησες γνωμες, χρονια πολλα καλη παναγιά!

Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Ghost έγραψε: Dea το βγάζω 3:46 που σημαίνει μαθηματικά σε αφήνω 250 μέτρα πίσω.. σφαίρα 8.75 δεξί.. Οπότε δεν έχω κάτι να ανταγωνιστω από εσένα. Όσο για τις 30 μέρες που λέτε. Ακόμη και 20 Σεπτέμβρη να τα βγάλουν που δεν πρόκειται τόσο σύντομα... Μετά από 20 μέρες θα δώσουμε αθλήματα... άρα καλό Οκτώβρη! Μη λέτε ότι να ναι

Αν μ το καλό περάσω από τ μόρια θα είναι το σημαντικότερο.. από εκεί κ πέρα πίστεψε με δεν Ανταγωνιζόμαι κανέναν.. εμένα μ ενδιαφέρει να είμαι εντός Ορίων.. εσυ αν θες τερμάτισε κ στο λέπτο δεν μ Ενδοαφερει καθόλου.. αυτήν ΥΗΝ διαδικασία την έχω κάνει άλλες δυο φορές.. όποτε ξέρω πως υπάρχουν αθλητές π τρέχουν σαν τον άνεμο.. η διαφορά όμως είναι πως δεν πας σε αγώνα στίβου !
Πεζοναυτης

Δημοσίευση από Πεζοναυτης »

Περιφερεια εννοεις το υψος της κοιλιας η των γλουτων;
Δημητρης

Δημοσίευση από Δημητρης »

Αφού ήταν το όνειρο σου γιατί δεν το κυνηγούσες στις πανελληνιες; τόσα μόρια έβγαλες...
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Στέλλα έγραψε:Παιδιά καλησπέρα είμαι 18 χρόνων μόλις τελείωσα το σχολείο φέτος και σκέφτομαι να κανω τα χαρτιά μου.. Έχω όλα τα προβλεπόμενα απαραίτητα προσον.. το θέμα είναι με τα μόρια.. έχω απολυτήριο 19 είμαι πολύτεκνη έχω δίπλωμα μηχανάκι που έβγαλα και σήμερα μόλις το πήρα στα χέρια μου μαζί με 2 ξένες γλώσσες και από τι βλέπω είμαι κοντά στα 2800 μορια.. έχω ελπίδες να μπω ειδικός φρουρός και σκέφτομαι να μην πάω στην σχολή ιατρικής που πέρασα φετος.. Εσείς τι λέτε να κάνω όνειρο μου ήταν να βγω στους δρόμους με τις μηχανές των Διας και όχι να γίνω γιατρός
Ναι πέρασες ιατρική και δεν επέλεξες πχ να πας στη σχολή αξιωματικών και ήθελες μια ζωή να γίνεις Ε. Φ με προκήρυξη να τρως το κ... στη ΔΙΑΣ... σταματήστε τα τρολλ ρε !

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες