Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Δόκιμος 1995

Δημοσίευση από Δόκιμος 1995 »

Καλησπέρα Στη περιοχή μου έχουν κάνει αίτηση 17 άτομα από τους οποίους όλοι έχουν κάτω από 1900 μόρια, οπότε δεν μπορείτε να γνωρίζεται τίποτα για τη βάση! Εννοείτε ότι κάποιοι θα έχουν 3000+ αλλά σκεφτείτε ότι πόσοι έχουν είδη δουλειά πόσοι έχουν φύγει εξωτερικό καιβπαει λέγοντας

Ακης

Δημοσίευση από Ακης »

Έχω 2200 μόρια, ξέρω ότι είναι δύσκολο να μπω αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα μπορώ να είμαι στους επιλαχόντες. Πολλά παιδιά με μόρια θα αντιμετωπίσουν θέματα με τατουάζ και μετά με τα αθλήματα. Υπομονή και θετική σκέψη
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Ghost δεν υπάρχει περιορισμός με μεζούρα. Ίσα ίσα αυτό που γράφει η προκήρυξη βοηθάει αυτούς που είναι πάνω από το όριο του ΔΜΣ και είναι μέσα στο όριο της μεζούρας
Dea1995
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Dea1995 »

Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλους, αφού κατατεθουν οι αιτησεις περιμένουμε απλά τους πινακες επιτυχοντων για να παραλάβουμε κάρτα υγειονομικής εξετάσης; Ευχαριστώ προκαταβολικά
Παντελης95

Δημοσίευση από Παντελης95 »

Τι θα γινει τελικα με το ΑΣΕΠ χωρις αυτο θα μπουνε πολλα βυσματα.
Στέλιος44
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Στέλιος44 »

Κωστα με το να λες ότι θέλουν άτομα χαμηλής ή μέτριας μόρφωσης δε προσβάλλεις όλους τους υπόλοιπους; τέλος πάντων δε θέλω να συνεχίσω 10 σελίδες γι αυτό, ότι πιστεύει ο καθένας!!
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Ghost έγραψε: Θα μιλήσω Γιατί παρακολουθω τις προκηρύξεις ειδικών φρουρών από το 2008 Και έπειτα. Έχω πάει ιεκ έχω κυνηγήσει τα μόρια και με 2800 είμαι μέσα. Το ότι πηγαίνουν στα τμήματα άτομα με 10 απολυτήριο ειδικές δυνάμεις και διπλώματα σημαίνει ότι Αν δεν είναι πολύτεκνοι οι τριτεκνοι κατά 80% είναι έξω. Την βάση δεν μπορεί να την προβλέψει κανένας... Ούτε το 2100 Ούτε το 2300 ισχύει. Διότι Ναι μεν από το 2012 Και μετά μειώθηκαν τα άτομα που πήγαν ειδικές δυνάμεις κλπ Αλλά από την άλλη πλέον δεν υπάρχει περιορισμός στην τριτεκνια όπως το 2011 και πίσω άρα πάρα πολλά άτομα θα παίρνουν τα 200 μόρια της τριτεκνιαΣ ανεξαρτήτως ηλικίας την υπολοίπων αδερφών αυτό είναι μια ενδείξη για αυξημένη βάση. Ωστόσο μέχρι να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα είναι θεωρία. Επίσης θεωρώ ότι και μεν θέλουν άτομα Αλλά θα είναι εξαιρετικά αυστηρά τα πράγματα με το ύψος (όσοι είναι στο 1.70 1.71 ίσως έχουν θέμα) , αγωνίσματα δε νομίζω να χαρίσουν Ούτε δευτερόλεπτο και στον δείκτη μαζας ετοιμαστείτε να γίνει χαμός διότι πρώτη φορά υπάρχει ο περιορισμός της μεζούρας μέτρηση στην κοιλιακή περιοχή με cm. Οπότε αφήστε τις θεωρίες χαλαρώστε όσοι έχουν τα μόρια και τις ικανότητες πιστεύω ότι θα μπουν.
Σωστά τα λες απλά άυτο με τον ΔΜΣ με το εκατοστά τ κάνανε για να είναι πιο χαλαρά γιατί κάποιος π ξεπερνάει το 27 αν έχεις έως 102 cm κρίνετε ικανός.. όποτε το. Κάνανε πιο εύκολο
Στέλιος44
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Στέλιος44 »

John_pas έγραψε:Καλησπέρα, καλή επιτυχία σε όλους.

Άκυρη ερώτηση αλλά δε βαριέσαι... Όσοι κάνατε αίτηση πήρατε αριθμό πρωτοκόλλου ή κάτι; Γιατί δεν μου έδωσαν τιποτα και μου έκανε εντύπωση.

Καλή επιτυχία και εσένα, εμένα το μόνο που μου εδωσαν ηταν ένα χαρτί το οποίο αναφέρει ότι παρέλαβαν την αίτηση σου.. Λογικά εσένα παίζει να το ξέχασαν τι να πω!

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

"Από ότι έχω καταλάβει μέχρι στιγμής θέλουνε άτομα χαμηλής η μέτριας μόρφωσης για να μπορούνε να τους χειριστούνε πιο εύκολα. Ελλάδαρα μουυυ"
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Κωστα εχεις μεγαλο κομπλεξ αγορι μου και ευχομαι να μη μπεις στο σωμα, διοτι με αυτες τις μπουρδες που λες εισαι το λιγοτερο μικρος !
Dea1995
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Dea1995 »

Στέλιο παρελαβα και γω αίτηση συμμετοχής στον διαγωνισμό... Όποτε τα υπόλοιπα τα ανεμενουμε αφού αναρτηθούν οι πίνακες... Σε ευχαριστώ όπως και ναχει
Άβαταρ μέλους
Spyros D.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Spyros D. »

Δελτας έγραψε:Τελική πρόβλεψη για την Α κατηγορία από τον έμπειρο Δέλτα.

Ο τελευταίος στην κατηγορία Α θα είναι με μόρια 2400-2450

Επιλαχον ίσως φτάσει και στα 600 άτομα αλλά και γενικά οποίος είναι μέσα στους 2000 πρώτες θέσεις έχει ελπίδες. Για τον λόγο που θα έχει τόσους επιλαχόντες είναι γνωστο (ύψος τατουάζ ψυχοτεχνικα ΔΜΣ και Αθλήματα)

Οι αιτήσεις κατά την άποψη μου θα είναι 25 χιλιαδεςλίγο πάνω λίγο κάτω.(Α κατηγορία μόνο)

Και με αυτά που βλέπω στα μισά σχεδόν τις προθεσμίας μόνο οι 5-7 χιλιάδες αιτήσεις θα είναι πάνω από 2100 μόρια (στις 50 αιτήσεις 7 απάνω από 2100.3 πάνω απο 2300 και 1 πάνω από 2500 όλες οι άλλες κάτω από 2100 στο τμήμα που ξέρω.

Πολλά μορια μαζεύουν παιδιά από επαρχία τα οποία όμως αρκετά από αυτά που ίσως είναι επιτυχών δε θα ερθουν για το λογο τιι είναι πολλά χρόνια για Αθήνα. Εγώ πιστεύω ένα 20% απόεπαρχίαα δεν θα έρθει ακόμα και αν είναι επιτυχών.

Οι πολλές αιτήσεις δεν σημαίνει και πολλά παραπάνω μόρια η βάση θα ανέβει αλλά όχι στο θεό όπως ακούμε πάνω από 2600.

Κατά την δικιά μου άποψη όση είναι πάνω από 2300 να ελπίζουν παιδιά. Φιλικά και ελπίζω να καλύψα όσο μπορώ

Ρεαλιστικά νούμερα που επιβεβαιώνουν και τα δικά μου δεδομένα και δεδομένα παιδιών που έχουν πληροφορίες από τμήματα.
Επίσης, όπως φαίνεται οι επιλαχόντες θα είναι αρκετοί. Σημαντικό ποσοστό αιτούντων σκάει με ουσιαστικά άκυρες αιτήσεις μιας και έχουν καραμπινάτα τατουάζ ή είναι ήδη εκτός λόγω ύψους/ΔΜΣ. Τώρα γιατί επιλέγουν να σπαταλάνε το χρόνο τους και των αξιωματικών έτσι είναι θέμα!
Άβαταρ μέλους
Tilemos
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Tilemos »

Εγώ σήμερα που πήγα για να καταθέσω ο ένας είχε πάει απλά Ελδυκ Πεζικό και τον έλεγε ένας από το τμήμα φίλος του ωραια είσαι μέσα. Ότι να ναι. Ο άλλος είχε στο μπράτσο από μέσα τατουάζ πάνω από τον αγκώνα ακριβώς. Φαινόταν και έλεγε στον άλλον αντε φίλε μακάρι να είμαστε μαζί στο σώμα. Ο καθένας ότι να ναι. Το 80% δεν ξέρει καν τι παίζει με τα μόρια και πάει επειδή άκουσε προκυρηξη και νομίζει άμα πήγε ειδικές δυνάμεις θα μπει με κλειστά μάτια. Το ότι θα έχει πολλές αιτήσεις δεν σημαίνει ότι ανεβαίνει η βάση άμα το 80% έχει 2000 μόρια.
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Παιδιά η βάση 2700 μηπος είναι παρατραβηγμενο; Ε Δεν νομίζω όλοι να έχουν τοσα μορια εγω με 2610 στο τμήμα μ μέχρι στιγμής ειμαι προτος εγώ πιστεύω θα ανέβουν οι βαζεις σαν βάσεις πιστευω το πιο ακραιο σενάριο θα είναι 2500 αλλά ποσοι θα κοπούν αρα θα μπουν πολλοί επιλαχών απλα λέτε για βύσμα και ότι θα κοπούν αλλα και από τους 1500 πρώτους λέτε να μην βάλουν βύσμα να μην κοπούν; Οπότε οτι και να λέμε ***** είναι 35 μέρες θα περάσουν!!!
Άβαταρ μέλους
Spyros D.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Spyros D. »

Ο φίλος μου στο τμήμα μου έλεγε για τυπάδες που σκάσανε με κάτι μανίκια ταττου μέχρι τον καρπό! Αν ήταν τρολλ πάει στα κομμάτια, αν όχι, ρε φίλε που πας έτσι...
3η ΜΑΛ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από 3η ΜΑΛ »

Έχω κουραστεί να διαβάζω για βύσματα.. δηλαδή σε αυτή τη χώρα πρέπει να γλυψουμε κ@λ@@ς για να μπούμε κάπου; Με την αξία μας δεν μπορούμε; Δεν μπορεί μια φορά να γίνει κάτι δίκαια και αξιοκρατικά; Πρέπει να κοψει κάποιος κάποιον που το αξίζει για να μπει κάποιος άλλος επειδή έχει απλά ένα γνωστό;
Think less..Live more...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες