Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από kyriakos155 »

wolver έγραψε:Δηλαδη οσοι δεν εχουμε πτυχια ΑΕΙ και ΤΕΙ ειμαστε απο μετριας μορφωσης και κατω; Πολλοι απο εμας δεν προλαβαμε να φτασουμε καν στο 4ο ετος της σχολης μας, μιας που και η προκηρυξη ηρθε τωρα. Και κατα δευτερον την μορφωση και το επιπεδο ενος ανθρωπου δεν το οριζουν τα πτυχια του. Εχω δει γραβατομμενους αξεστους, και εχω δει ανθρωπους φτωχους που τους βλεπεις και τους ζηλευεις για το ηθος τους!

Ποιος σου είπε ότι η ζωή είναι δίκαιη ;

Το ύφος και το ήθος ενός ανθρώπου δεν μοριοδοτείται, δυστυχώς !

SGT Frost

Δημοσίευση από SGT Frost »

Κώστας έγραψε:Είναι κρίμα και ταυτόχρονα παράλογο να μην μοριοδοτούνται έξτρα άτομα με πτυχία ΑΕΙ κ ΤΕΙ. Από ότι έχω καταλάβει μέχρι στιγμής θέλουνε άτομα χαμηλής η μέτριας μόρφωσης για να μπορούνε να τους χειριστούνε πιο εύκολα. Ελλάδαρα μουυυ
Ναι ρε φιλε ειδαμε και τους μορφωμενους που μπαινουν στο στρατο για την βολεψη. Το μαχητικο πνευμα και η πειθαρχια πανε περιπατο γιατι τους κυριους που τους ενδιαφερει το μινιατικο. Αυτος που εβαλα τα σωματα ασφαλειας στης κολοπανεληνιες κατεστρεψε με τον πιο υπουλο τροπο την μαχητικοτιτα του στρατου.

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Contractor έγραψε:Κάνω πρόβλεψη για 2580 και εξηγώ.3000+ 100 υποψήφιοι 2900-2999 100 υποψήφιοι (10 άτομα ανα δεκάδα) 2800-2899 200 υποψήφιοι (20 άτομα ανα δεκάδα) 2700-2799 300 υποψήφιοι (30 άτομα ανα δεκάδα) 2600-2699 400 υποψήφιοι (40 άτομα ανα δεκάδα) 2580-2599 100 υποψήφιοι (50 άτομα ανα δεκάδα)
    Μ'αρέσει η ανάλυση όπως την έκανες

Άβαταρ μέλους
    Slade7
    Αντισυνταγματάρχης
    Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

SGT Frost έγραψε:Μηπως ξερει κανενα απο τα παιδια που υπηρετουν τι υπηρισιακα πιστολια δινει η αστυνομια.
    άστο εσύ είσαι έξω από τώρα
    Άβαταρ μέλους
    Slade7
    Αντισυνταγματάρχης
    Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Κώστας έγραψε:Είναι κρίμα και ταυτόχρονα παράλογο να μην μοριοδοτούνται έξτρα άτομα με πτυχία ΑΕΙ κ ΤΕΙ. Από ότι έχω καταλάβει μέχρι στιγμής θέλουνε άτομα χαμηλής η μέτριας μόρφωσης για να μπορούνε να τους χειριστούνε πιο εύκολα. Ελλάδαρα μουυυ
    Ναι ενώ άμα. εχεις τελειώσει τει λογιστικής η αει μαθηματικό είσαι μορφωμένος για να αντιμετωπίσεις το έγκλημα πολύ σωστά τα λες και Ε ρε με την γκρίνια του καθενός δεν σας φταίει κανείς που πήγατε πεζικό στο γες με βύσμα και βαριοαααταν να βγάλετε δίπλωμα μηχανής

SGT Frost

Δημοσίευση από SGT Frost »

Slade7 έγραψε: άστο εσύ είσαι έξω από τώρα
    Γιατι δηλαδη να ειμαι εξω. Σε πληροφορω οτι εγω θα ειμαι μεσα.

Άβαταρ μέλους
    Spyros D.
    Αρχιλοχίας
    Αρχιλοχίας
    Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Spyros D. »

Αυτή η άποψη πάντως δεν αντιστοιχεί σε άτομο υψηλής (!) μόρφωσης.

Τα παρόντα μόρια και πολύ ακαδημαϊκά είναι μη σου πω, αν λάβουμε υπόψη και τη φύση της δουλειάς. Κάποιος πχ με απολυτήριο 18+, κανά 2 γλώσσες και διπλώματα φτάνει πόσο,2600-2700 μόρια και λογικά θα είναι μέσα, μόνο με "χαρτιά". Πιο λογικό θα ήταν να μοριοδοτούνταν οι αθλητικές επιδόσεις πχ, ή αν κάποιος μπορεί να πιστοποιήσει γνώσεις σε πολεμικές τέχνες κλπ. Και αυτό το λέει απόφοιτος ΑΕΙ :)
    Άβαταρ μέλους
    Slade7
    Αντισυνταγματάρχης
    Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

kyriakos155 έγραψε:Γράφετε, γράφετε και ξανά γράφετε ορισμένοι και κάνετε προβλέψεις. Οι περισσότεροι έξω θα πέσετε. Το κάνατε πανελλαδικές εξετάσεις. Ο αυξημένος αριθμός υποψηφίων δεν σημαίνει αυτόματα και αύξηση των βάσεων.

Αράξτε, κάντε κανα μπάνιο και λίγο υπομονή.

Το απολυτήριο είναι αυτό που θα κάνει την ανατροπή.

Παρ'όλα αυτά ας μου λύσει απλά κάποιος μια απορία. Οι επιλαχόντες πόσοι θα είναι για Α κατηγορία ; Επίσης ο αριθμός αυτός, είναι + από τους 1200 ή είναι μέσα σε αυτούς και οι επιλαχόντες ;

Ευχαριστώ πολύ.

1560 Α κατηγορία (1200 + 360 επιλαχών)

360 Β κατηγορία (300 + 60 επιλαχών)

Άβαταρ μέλους
    Slade7
    Αντισυνταγματάρχης
    Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

SGT Frost έγραψε:Γιατι δηλαδη να ειμαι εξω. Σε πληροφορω οτι εγω θα ειμαι μεσα.
    Στους πίνακες μπορεί στα ψυχοτεχνικα δεν νομίζω όμως, δεν κάνουμε τέτοιες ερωτήσεις πριν καν ξέρουμε αν έχουμε περάσει αν είναι δυνατόν δηλαδή κάποιοι έχετε φτάσει πως θα γίνεται αρχιφυλακες σε 20 χρόνια

Στέλιος44
    Λοχαγός
    Λοχαγός
    Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Στέλιος44 »

Δηλαδή όσοι ήθελαν να πάνε αστυνομία και δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να το καταφέρουν συνεπώς δεν ακολούθησαν μετά κάποια σχολή είμαστε αμόρφωτοι; Αν είναι να μπαίνουν μόνο οι "μορφωμένοι" εμεις δλδ τι να κάνουμε κατά τη γνώμη σου για να είμαστε άξιοι ώστε να μπούμε αστυνομία και πόσο μάλλον Ε. Φ
    Δελτας

Δημοσίευση από Δελτας »

Τελική πρόβλεψη για την Α κατηγορία από τον έμπειρο Δέλτα.

Ο τελευταίος στην κατηγορία Α θα είναι με μόρια 2400-2450

Επιλαχον ίσως φτάσει και στα 600 άτομα αλλά και γενικά οποίος είναι μέσα στους 2000 πρώτες θέσεις έχει ελπίδες. Για τον λόγο που θα έχει τόσους επιλαχόντες είναι γνωστο (ύψος τατουάζ ψυχοτεχνικα ΔΜΣ και Αθλήματα)

Οι αιτήσεις κατά την άποψη μου θα είναι 25 χιλιαδεςλίγο πάνω λίγο κάτω.(Α κατηγορία μόνο)

Και με αυτά που βλέπω στα μισά σχεδόν τις προθεσμίας μόνο οι 5-7 χιλιάδες αιτήσεις θα είναι πάνω από 2100 μόρια (στις 50 αιτήσεις 7 απάνω από 2100.3 πάνω απο 2300 και 1 πάνω από 2500 όλες οι άλλες κάτω από 2100 στο τμήμα που ξέρω.

Πολλά μορια μαζεύουν παιδιά από επαρχία τα οποία όμως αρκετά από αυτά που ίσως είναι επιτυχών δε θα ερθουν για το λογο τιι είναι πολλά χρόνια για Αθήνα. Εγώ πιστεύω ένα 20% απόεπαρχίαα δεν θα έρθει ακόμα και αν είναι επιτυχών.

Οι πολλές αιτήσεις δεν σημαίνει και πολλά παραπάνω μόρια η βάση θα ανέβει αλλά όχι στο θεό όπως ακούμε πάνω από 2600.

Κατά την δικιά μου άποψη όση είναι πάνω από 2300 να ελπίζουν παιδιά. Φιλικά και ελπίζω να καλύψα όσο μπορώ

Άβαταρ μέλους
    John_pas
    Πολίτης
    Πολίτης
    Posts in topic: 1

Δημοσίευση από John_pas »

Καλησπέρα, καλή επιτυχία σε όλους.

Άκυρη ερώτηση αλλά δε βαριέσαι... Όσοι κάνατε αίτηση πήρατε αριθμό πρωτοκόλλου ή κάτι; Γιατί δεν μου έδωσαν τιποτα και μου έκανε εντύπωση.

fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Σε πληροφορώ αγαπητέ Κώστα ο, τι στο πεδίο δράσης και όταν σου δίνουν σήμα για ληστεία. Δεν θα σε σώσει ένα πτυχίο από ΑΕΙ ή ΤΕΙ, ούτε θα σε κάνει πιο ικανό για να αντιμετωπίσεις το συμβάν.

Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Αγόρινα ειπα εγώ ότι δεν εισαι άξιος η να μην σου επιτρέπεται να μπεις ΕΦ; Ειπα απλά ότι έπρεπε να μοριοδοτούν έξτρα άτομα με πτυχία ΑΕΙ κ ΤΕΙ
    Ghost

Δημοσίευση από Ghost »

Θα μιλήσω Γιατί παρακολουθω τις προκηρύξεις ειδικών φρουρών από το 2008 Και έπειτα. Έχω πάει ιεκ έχω κυνηγήσει τα μόρια και με 2800 είμαι μέσα. Το ότι πηγαίνουν στα τμήματα άτομα με 10 απολυτήριο ειδικές δυνάμεις και διπλώματα σημαίνει ότι Αν δεν είναι πολύτεκνοι οι τριτεκνοι κατά 80% είναι έξω. Την βάση δεν μπορεί να την προβλέψει κανένας...

Ούτε το 2100 Ούτε το 2300 ισχύει. Διότι Ναι μεν από το 2012 Και μετά μειώθηκαν τα άτομα που πήγαν ειδικές δυνάμεις κλπ Αλλά από την άλλη πλέον δεν υπάρχει περιορισμός στην τριτεκνια όπως το 2011 και πίσω άρα πάρα πολλά άτομα θα παίρνουν τα 200 μόρια της τριτεκνιαΣ ανεξαρτήτως ηλικίας την υπολοίπων αδερφών αυτό είναι μια ενδείξη για αυξημένη βάση. Ωστόσο μέχρι να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα είναι θεωρία.

Επίσης θεωρώ ότι και μεν θέλουν άτομα Αλλά θα είναι εξαιρετικά αυστηρά τα πράγματα με το ύψος (όσοι είναι στο 1.70 1.71 ίσως έχουν θέμα) , αγωνίσματα δε νομίζω να χαρίσουν Ούτε δευτερόλεπτο και στον δείκτη μαζας ετοιμαστείτε να γίνει χαμός διότι πρώτη φορά υπάρχει ο περιορισμός της μεζούρας μέτρηση στην κοιλιακή περιοχή με cm. Οπότε αφήστε τις θεωρίες χαλαρώστε όσοι έχουν τα μόρια και τις ικανότητες πιστεύω ότι θα μπουν.
    Στρατός και θητεία
    Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες