Με τη λογική και κοιτώντας την πυκνότητα ανα 10αδα στην προκυρηξη του 11 το έβγαλα. Νομίζω έτσι θα είναι ο κόσμος ανα 10αδαfsafa έγραψε:Contractor έγραψε:Κάνω πρόβλεψη για 2580 και εξηγώ.3000+ 100 υποψήφιοι 2900-2999 100 υποψήφιοι (10 άτομα ανα δεκάδα) 2800-2899 200 υποψήφιοι (20 άτομα ανα δεκάδα) 2700-2799 300 υποψήφιοι (30 άτομα ανα δεκάδα) 2600-2699 400 υποψήφιοι (40 άτομα ανα δεκάδα) 2580-2599 100 υποψήφιοι (50 άτομα ανα δεκάδα)
Άσε το poll αρχηγέ. Εκεί μπορώ να ψηφίσω και εγώ πχ που δεν θα είναι καν υποψήφιος και να βάλω για πλάκα ο, τι έχω 2900... Μην δίνεις σημασία στο poll. Βλέπε τι γίνεται και στο θέμα εδώ με τους απίθανους που στέλνουν!
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 95
Καλησπερα παιδια σημερα εκανα και εγω την αιτηςη. Εδωσαν σε κανεναν αριθμο πρωτοκολλου;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
700 άτομα από 2700 κ πάνω μου φαίνεται απίθανο αλλά εδώ θα είμαστε πρώτα ο Θεός να τα λέμε.
Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος; Το τηλέφωνο για πληροφορίες στην προκυρηξη 213-1520169 μπορείς να το καλείς και απόγευμα η είναι μόνο πρωινές ώρες;
Μηπως ξερει κανενα απο τα παιδια που υπηρετουν τι υπηρισιακα πιστολια δινει η αστυνομια.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Πάντως αν το πάμε αυστηρά με τν λιγικη του 11 και ότι έχει να βγει 8 χρόνια η βάση πρέπει να είναι 2700 +.
SGT Frost έγραψε:Πιστευεις οτι θα εχουν μεγαλυτερα απολυτιρια γιατι αυτη με μεγαλυτερα απολυτιρια ειναι σε καπιο ΤΕΙ η ΙΕΚ με αναβολες στρατευσης η οτι ολοι θα ειναι ΔΕΑ ΕΔ. ΔΕΑ ΕΔ πηγαινανε βυσματα και λιγοι σε αριθμο ΔΕΑ ΠΖ αν καπιος δεν ειχε βυσμα να παει κοντα στο σπιτι του τα οικονομικα ειναι αποτρεπτικος παραγοντας περα απο την επιπλεον πενταμηννη θητεια.fsafa έγραψε:Δεν θέλω να σε απογοητεύσω... Αλλά 2200 με τίποτα.
Επισης λογο του στυλ πολλοι εχουν τατουαζ.
Δεν έχει λογική αυτό που λες για ΤΕΙ/ΑΕΙ, πολλοί πάνε στρατό και είναι ακόμα φοιτητές, επίσης 12 απολυτήριο σε γενικό ή επαλ α είναι κακός βαθμός... Συνήθως οι περισσότεροι έχουν πάνω από 13-14.
Οποίος έχει θέμα κ βάλει βύσμα δεν θα κοπεί όπως επίσης να κόψουν κ κάποιον στο άσχετο πλ δεν παίζει.. φίλος μ Π μπήκε το 11 μ είπε ήταν πολύ χαλαροί .. πιέζει ανάλογα την επιτροπή π θα πέσεις κ γενικά την στιγμή εκείνη..wolver έγραψε: Slade μην ξεχνάς όμως ότι και πολλοί πού θα είναι στους επιτυχόντες θα βάλουν βύσμα για να μην κοπούν!
Δεν λες να καταλάβεις, το χεις πάρει επί προσωπικού. Εγώ σου λέω τι βλέπω τα τελευταία 8 χρόνια. Θα τα πω άλλη μια και αν θες να τα καταλάβεις, τα κατάλαβες. Δεν έχω ακούσει από άντρα συνάδελφο να λέει δεν δουλεύω Άγιο φοβάμαι, δεν έχω ακούσει σε μέτρα συνάδελφο να λέει βρες μου wc να κατουρήσω, δεν έχω ακούσει από συνάδελφο κράτα εσύ το mp-5 στην μηχανή εγώ είμαι γυναίκα, δεν έχω ακούσει από συνάδελφο δεν κάνω βράδυ αύριο έχω νύχια. Τι άλλο να σου πω; Ξανά λέω για τελευταία φορά εξαιρέσεις υπάρχουν. Μακάρι να μπεις και να είσαι εσύ και το κλείνω εδώ.Vasiliki έγραψε:
Δλδ εσύ ή οποιοσδήποτε έχει κάτι με την υγεία του που μακάρι όλοι να είμαστε υγιεις κ πρέπει να λείψει εγω θα αναρωτιέμαι για το ρεπό μου; Κ η απάντηση είναι όχι. Θα είμαι εκεί για να σε καλυψω
Strike13 έγραψε:Δεν λες να καταλάβεις, το χεις πάρει επί προσωπικού. Εγώ σου λέω τι βλέπω τα τελευταία 8 χρόνια. Θα τα πω άλλη μια και αν θες να τα καταλάβεις, τα κατάλαβες. Δεν έχω ακούσει από άντρα συνάδελφο να λέει δεν δουλεύω Άγιο φοβάμαι, δεν έχω ακούσει σε μέτρα συνάδελφο να λέει βρες μου wc να κατουρήσω, δεν έχω ακούσει από συνάδελφο κράτα εσύ το mp-5 στην μηχανή εγώ είμαι γυναίκα, δεν έχω ακούσει από συνάδελφο δεν κάνω βράδυ αύριο έχω νύχια. Τι άλλο να σου πω; Ξανά λέω για τελευταία φορά εξαιρέσεις υπάρχουν. Μακάρι να μπεις και να είσαι εσύ και το κλείνω εδώ.Vasiliki έγραψε:
Δλδ εσύ ή οποιοσδήποτε έχει κάτι με την υγεία του που μακάρι όλοι να είμαστε υγιεις κ πρέπει να λείψει εγω θα αναρωτιέμαι για το ρεπό μου; Κ η απάντηση είναι όχι. Θα είμαι εκεί για να σε καλυψω
Yπάρχουν εξαιρέσεις οι 10 γυναίκες που είναι στην ΔΙ. ΑΣ

Usp compact δίνει η αστυνομία. Και πιο σπάνια ένα άλλο δεν θυμάμαι το όνομα του.
Η βάση πιστεύω θα ειναι 2400 με 2500 βάση αυτών που ακούω από γνωστούς μου σε όλη την Ελλάδα. Σήμερα φίλος πήγε για να καταθέσει και ήταν μπροστά του 20 άτομα, οι 15 είχαν κάτω από 2200 μόρια οι 4 από 2200 μεχρι 2400 και μόνος ο δικός μου 2700. Οι 10 ήταν πάνω από 100 κιλά. Ρωτάει τον αστυνομικό τι παίζει και τι έχει δει από μόρια του λέει καμία 10αρια είσαστε με καλά μόρια. Συνολικά στο συγκεκριμένο τμήμα περίπου 200 αιτήσεις (πόλη με 50.000 κατοίκους). Σε μεγάλο νησί που ρώτησα έχουν γίνει 50 αιτήσεις μόνο(60.000 κάτοικοι) με μόρια στο περίπου 2200 με 2500 Εγώ με 2430 η θα είμαι από τους τελευταίους επιτυχοντες η στους πρώτους επιλαχοντες
Καλή επιτυχία παιδιά...
Καλή επιτυχία παιδιά...
Bill931 Συγκριτικά με τη προκυρηξη του 11 και αν πολλαπλασιασουμε από την κορυφή ανά 100 μόρια τους υποψήφιους x8 που είναι και τα χρόνια που έχει να πάρει τότε η βάση βγαίνει εκεί στα 2700... Νομιζω λίγο τραβηγμένο μου ακούγεται...
Ναι στις γραμματείες και σηκώνουν τα τηλέφωναfsafa έγραψε:
Yπάρχουν εξαιρέσεις οι 10 γυναίκες που είναι στην ΔΙ. ΑΣ

-
- Αντισυνταγματάρχης
Επίσης δν έχει τρέξει άλλη μεγάλη προκήρυξη οπότε με αυτή τη λογική 2730... Δν στέκουν αυτά κατά τν ταπεινή μου άποψη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες