Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Αν οι θεσεις της Β κατηγοριας δε καλυφτουν... θα τις καλυψουν με ατομα απο. την Α κατηγορια σωστα;
Άβαταρ μέλους
Spyros D.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Spyros D. »

Υποθέτω...

Αλλά αν είναι έτσι όπως το καταλαβαίνω, όσοι πληρούν τις αρχικές προδιαγραφές για Β, θα μπουν αέρα πατέρα χωρίς μόρια και ιστορίες...
Άβαταρ μέλους
Vasiliki
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Vasiliki »

Πως είναι δυνατόν μια γυναίκα να "ανταγωνιστεί" με όλους εσάς με τόσα μόρια που παίρνεται από στρατό κτλ; Κ από ότι είδα δεν αναγράφεται πουθενά τον αριθμό γυναικών που θέλει να πάρει.
Άβαταρ μέλους
Spyros D.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Spyros D. »

Vasiliki έγραψε:Πως είναι δυνατόν μια γυναίκα να "ανταγωνιστεί" με όλους εσάς με τόσα μόρια που παίρνεται από στρατό κτλ; Κ από ότι είδα δεν αναγράφεται πουθενά τον αριθμό γυναικών που θέλει να πάρει.

Με καλό απολυτήριο, ένα C2 στα αγγλικά και ένα B2 σε μια άλλη γλώσσα, συν διπλώματα πχ, έχεις φτάσει 2500+ που είναι μόρια με αξιώσεις πια. Τέλος, όσοι άντρες δεν έχουν πάει ειδικές δυνάμεις, δεα κλπ (Κοινώς, οι περισσότεροι) παίρνουν 0 μόρια απ'το στρατό.

Επόμενος !
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Ουτε στο δικο μου τμημα εχει γινει αιτηση για Β κατηγορια!
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Vasiliki έγραψε:Πως είναι δυνατόν μια γυναίκα να "ανταγωνιστεί" με όλους εσάς με τόσα μόρια που παίρνεται από στρατό κτλ; Κ από ότι είδα δεν αναγράφεται πουθενά τον αριθμό γυναικών που θέλει να πάρει.

Δεν μπορεί και δεν υπάρχει ποσόστωση για γυναίκες, είναι αυτό είχατε διεκδικήσει και ονομάζεται ισότητα των 2 φύλων νομίζω.

Θέλεις να σου πω εγώ το άλλο, πως είναι δυνατόν να ανταγωνιστώ εγώ εσένα που όταν θα μπεις θα κάνεις παιδί. Και θα δουλεύεις μειωμένο ωράριο για μεγάλο χρονικό διάστημα (δεν υπολογίζω άδεια εγκυμοσύνης και ανατροφής) ; Η αστυνομία καλώς κακώς στους Ε. Φ δεν χρειάζεται γυναίκες.

Με καλό απολυτήριο + γνώση αγγλικών + διπλώματα άνετα μπαίνει γυναίκα, το θέμα είναι πως οι περισσότεροι/ρες έρχεστε στο φόρουμ γιατί ξαφνικά είδατε μια προκήρυξη. Δεν μαζεύετε ικανοποιητικό αριθμό μορίων. Και ξεκινάτε την κλάψα.

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Ρε παιδιά αν δεν συμπληρωθούν οι θέσεις για Β κατηγορία θα δώσει παραπάνω θέσεις στην Α. Αφού 1500 θα πάρει σύνολο. Αν από την στιγμή που είναι όλοι Α έτσι όπως τα λέτε τότε πολύ λογικό όλες οι θέσεις να είναι για την Α στην πράξη!
Άβαταρ μέλους
Storm
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από Storm »

Καλα δε μπορει,300 αιτησεις στη Β σε ολη την ελλαδα θα γινουν, αποκλειεται να μη βρεθουν 300 ατομα!

fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

wolver έγραψε:Ρε παιδιά αν δεν συμπληρωθούν οι θέσεις για Β κατηγορία θα δώσει παραπάνω θέσεις στην Α. Αφού 1500 θα πάρει σύνολο. Αν από την στιγμή που είναι όλοι Α έτσι όπως τα λέτε τότε πολύ λογικό όλες οι θέσεις να είναι για την Α στην πράξη!

Αποκλείεται να μην συμπληρωθούν αρχηγέ... Απλά με αυτά που λέτε όλοι πως δεν έχετε δει πολλούς υποψήφιους στην Β. Βλέπω να μπαίνουν μόνο με πτυχία και κανά δίπλωμα αυτοκινήτου πχ... Και να τραβάνε τα μαλλιά τους ορισμένοι που επέλεξαν να πάνε με το απολυτήριο στην Α.

Καταδρομέας
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Καταδρομέας »

Ιερωνυμος Αιγαλεω έγραψε:Καλυ επιτυχια σε ολους. Εγω θελω να παω ΕΚΑΜ γινεται
Αν κάνει Σχολείο προεπιλογής η Μονάδα και έχεις τις κατάλληλες προϋποθέσεις ναι μπορείς.

Πια πάνε και ΕΦ στην ΕΚΑΜ.

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Κοιτάξτε να δείτε που θα είναι η βάση 2700 στην Α και στην Β θα κάνουν αίτηση 500 600 άτομα και θα είναι η βάση 2000 και θα μπουν αέρα κάτι άτομα χωρίς κανένα χαρτί
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Τα πτυχία όπου συνήθως έχουν βαθμαρες πάνε β κατηγορία οπότε χαλαρά...
Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Strike13 »

Vasiliki έγραψε: Πως είναι δυνατόν μια γυναίκα να "ανταγωνιστεί" με όλους εσάς με τόσα μόρια που παίρνεται από στρατό κτλ; Κ από ότι είδα δεν αναγράφεται πουθενά τον αριθμό γυναικών που θέλει να πάρει.
Συγνώμη Βασιλική αλλά οι γυναίκες στην αστυνομία σαν Ε. Φ είναι φύρα. Αν σε προσβάλλω σόρρυ αλλά είναι η αλήθεια. Δεν είσαι αστυφ ή αξιωμ να είσαι στο γραφείο και να χεις ανακριτικά καθήκοντα. Πρέπει να σαι στο δρόμο και καλός ή κακός έχουμε άλλες αντοχές, από το να τρώμε βροχή και να πονάνε τα μητρικά σας.. μέχρι που θα πάτε για wc. Στη σειρα μου από τα 1200 άτομα ζήτημα είναι αν ήταν 20 μαχιμουμ 30 γυναίκες(και λέω πααααρα πολλές). Δεν αναγράφει αριθμό γυναικών διότι αν βρεθούν 1500 ικανές και με μόρια θα πάρει 1500.
John_apos

Δημοσίευση από John_apos »

Να ρωτήσω κάτι άκυρο ρε παιδιά ; Όταν κάνατε την αίτηση σας έδωσαν αριθμό πρωτοκόλλου; Γιατί δεν μου έδωσαν τίποτα.

Καλή επιτυχία σε όλους

Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Εγώ ξέρω πολλά Άτομα από επαλ με 10-11-12 απολυτήρια γενικότερα από όσο θυμάμαι ήταν την μόδας να μην ασχολούνται όποτε δεν βγάζανε καλά απολυτήρια.. πτυχία οκ αλλά δεν μας πειράζει
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες