Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Storm
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από Storm »

Και για να τελειωνει το πανηγυρι, απαντηση τηλεφωνηματος απο το ασεπ επι λεξη...Δεν εχουμε ιδεα για προκηρυξη της ΕΛ. ΑΣ, ειναι με δικα τους κριτηρια, δεν συμμετεχουμε πουθενα..

Οταν τον ρωτησα για τις ενστασεις, που αναγραφεται οτι θα πηγαινουν στην ταδε διευθυνση, λεει αυτο γινεται μαλλον για λογους νομιμοτητας, εμεις δεν εχουμε καμια σχεση, δε συμμετεχουμε πουθενα!

Οποιος θελει ας παρει, στην ιστοσελιδα του υπαρχει και το τηλεφωνο επικοινωνιας!

Άβαταρ μέλους
ypopsifios
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από ypopsifios »

Storm έγραψε:Και για να τελειωνει το πανηγυρι, απαντηση τηλεφωνηματος απο το ασεπ επι λεξη... Δεν εχουμε ιδεα για προκηρυξη της ΕΛ. Ας, ειναι με δικα τους κριτηρια, δεν συμμετεχουμε πουθενα.

Οταν τον ρωτησα για τις ενστασεις, που αναγραφεται οτι θα πηγαινουν στην ταδε διευθυνση, λεει αυτο γινεται μαλλον για λογους νομιμοτητας, εμεις δεν εχουμε καμια σχεση, δε συμμετεχουμε πουθενα!

Οποιος θελει ας παρει, στην ιστοσελιδα του υπαρχει και το τηλεφωνο επικοινωνιας!

Νομίζω μόνο η αστυνομία έχει να κάνει με τις αιτήσεις. Ίσως η αστυνομία πάει στο ασέπ για έλεγχο πιστοποιητικων και γενικότερα έλεγχο.

Π. Φ 344
Νίκος4

Δημοσίευση από Νίκος4 »

Καλημέρα σε όλους.. θα ήθελα να ρωτήσω αν οι ειδικοι φρουροι πριν την πενταετία και πριν πάρουν τον βαθμό του αστυφύλακα μπορούν να παίρνουν αποσπασεις όπως 2μηνες η 3μηνες σε νησια και αν περνούν αποσπασεις μειώνονται μηπως τα μόρια της μετάθεσης που θα έπαιρναν; σας ευχαριστώ πολύ !
Στέλιος44
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Στέλιος44 »

Α ωραία γιατί νόμιζα έπρεπε 2... ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Το ξέρετε έτσι οτι το ΕΠΑΛ πλέον ανήκει ΚΑΙ στην Α κατηγορία ; φανταστείτε το έχει να γίνει από αυτούς που πήγαν επαλ σε κάτι χωρία και πήραν 17 18 19 από δικούς καθηγητές αντίο βάση!2700-2800 καθαρά πλέον δεν το είχα δει αυτό.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Slade7 έγραψε:
Λοκ200 έγραψε:Φίλε Λευτέρη είσαι σίγουρος ότι οι ειδικοί φρουροί έχουν δικαίωμα να κόψουν κλήση ;
Γιατί να μην έχουν;

Περιμένω απάντηση πραγματικά και μην μου γράψει κάνεις " Δεν είναι ανακριτικος υπάλληλος"

Επειδή δεν είναι ανακριτικοι.

Εκτός και αν μετράς να την γράφει, και να υπογράφει με άλλο όνομα γιατί κλήση με υπογραφή : Ειδικός Φρουρός Τάδε δεν έχω δει.

Όσες φορές με γράψανε μη ανακριτικοι υπαρχιφυλακας αρχιφυλακες κιόλας, υπέγραγαν στο όνομα του αξιωματικου που ήταν παρόν.

3η ΜΑΛ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από 3η ΜΑΛ »

Έκανα και γω τα χαρτιά μου σήμερα αφού παρέλαβα πρώτα το (δεύτερο) πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης στο οποίο αναγραφόταν αυτή τη φορά η σωματική ικανότητα.
Η πόλη μου έχει πληθυσμό περίπου 23.000 κατοίκους και ο αστυνομικός μου είπε πως οι αιτήσεις μέχρι τώρα ήταν 23 στο σύνολο.

Με τα μόρια δεν ασχολήθηκε καν. Απλώς μου είπε ότι εμείς στέλνουμε τα χαρτιά την επόμενη μέρα της αίτησης και γίνεται ο έλεγχος.

Think less..Live more...
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Διασωστης31 έγραψε:Επειδή δεν είναι ανακριτικοι.Εκτός και αν μετράς να την γράφει, και να υπογράφει με άλλο όνομα γιατί κλήση με υπογραφή : Ειδικός Φρουρός Τάδε δεν έχω δει.

Όσες φορές με γράψανε μη ανακριτικοι υπαρχιφυλακας αρχιφυλακες κιόλας, υπέγραγαν στο όνομα του αξιωματικου που ήταν παρόν.

δεν χρειάζεται να είναι παρών κάνεις αξιωματικός τυπικά είναι αυτά ποσες φορές είναι 4 φρουροί μόνοι τους σε 2 μηχανές των Δίας; Πάρα πολλές σταματάνε γράφουν κανονικά.
Γρηγόρης π

Δημοσίευση από Γρηγόρης π »

Ο Β κύκλος οαεδ σε ποια κατηγορία ανήκει; Η δεν ανήκει σε καμια;
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Slade7 έγραψε: Το ξέρετε έτσι οτι το ΕΠΑΛ πλέον ανήκει ΚΑΙ στην Α κατηγορία ; φανταστείτε το έχει να γίνει από αυτούς που πήγαν επαλ σε κάτι χωρία και πήραν 17 18 19 από δικούς καθηγητές αντίο βάση!2700-2800 καθαρά πλέον δεν το είχα δει αυτό.
Και το 11 ετσι ηταν λαρωσε γαυρακο
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Slade7 έγραψε: δεν χρειάζεται να είναι παρών κάνεις αξιωματικός τυπικά είναι αυτά ποσες φορές είναι 4 φρουροί μόνοι τους σε 2 μηχανές των Δίας; Πάρα πολλές σταματάνε γράφουν κανονικά.
Κανονικά και με τον νόμο μπορούμε να βεβαιωσουμε παραβάσεις ΚΟΚ οι ΕΦ χωρίς παρουσία είτε αξιωματικού/υπαξιωματικού πλην του να αφαιρέσουμε πινακίδες το οποίο απαιτείται να είσαι ανακριτικος. Απλα στην Αττική δεν έχουμε χρεωμένα μπλοκ παραβάσεων και πρέπει να καλέσουμε όχημα της άμεσης δράσης η κάποιον βαθμοφόρο που φέρει μπλόκ στην κατοχή του.
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Commando Squadron B έγραψε: Αδερφέ είσαι σίγουρος για την μετάφραση; δεν έγραφε μετάφραση στην ελληνική. Απλά λέει πιστοποιητικό η βεβαίωση αγγλικής γλώσσας. Ενώ σε άλλες προκυρηξεις το ξεκαθαρίζει μετάφραση στην ελληνική. Ας μας πουν παιδιά που το κατέθεσαν ήδη..
Φίλε μ Έχω καταθέσει ήδη τ χαρτιά .. κ θέλει μετάφραση έκτος αν έχεις 2 πτυχία συγκεκριμένων πανεπιστημίων.. δες την προκ εκεί π αναφέρει αναλυτικά τ πτυχία αγγλικών
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Γρηγόρης π έγραψε:Ο Β κύκλος οαεδ σε ποια κατηγορία ανήκει; Η δεν ανήκει σε καμια;
δεν έχεις δικαίωμα συμμετοχής με ΟΑΕΔ
Κωστακης99

Δημοσίευση από Κωστακης99 »

Storm έγραψε:Και για να τελειωνει το πανηγυρι, απαντηση τηλεφωνηματος απο το ασεπ επι λεξη...Δεν εχουμε ιδεα για προκηρυξη της ΕΛ. ΑΣ, ειναι με δικα τους κριτηρια, δεν συμμετεχουμε πουθενα..

Δηλαδη χωρις ΑΣΕΠ πρεπει να βρουμε κανεναν να μεσολαβησει για να μπουμε. Μεχρι χθες εψαχνα να τα βρω ολα να τα εχω στην πενα και τωρα τα γνωστα του δημοσιου χωρις βοηθεια ουτε πρωσοπικο στο Δημο.

Άβαταρ μέλους
ypopsifios
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από ypopsifios »

3η ΜΑΛ έγραψε:Έκανα και γω τα χαρτιά μου σήμερα αφού παρέλαβα πρώτα το (δεύτερο) πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης στο οποίο αναγραφόταν αυτή τη φορά η σωματική ικανότητα.
Η πόλη μου έχει πληθυσμό περίπου 23.000 κατοίκους και ο αστυνομικός μου είπε πως οι αιτήσεις μέχρι τώρα ήταν 23 στο σύνολο.

Με τα μόρια δεν ασχολήθηκε καν. Απλώς μου είπε ότι εμείς στέλνουμε τα χαρτιά την επόμενη μέρα της αίτησης και γίνεται ο έλεγχος.

ετσι ακριβως, εγω κατέθεσα σε λιγότερο πληθυσμό και ήταν καμιά 15ρια με λίγα μορια ο καθενας

Π. Φ 344
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες