Κ γιατί ρε φίλε με Βάση τον μόνο π ισχύει στον ΑΣΕΠ δεν γράφει μέσα στην προκ βα δικαιολογητικό τριτεκνιας πλην τ πιστοποιητικού κ βεβαίωση σπουδών ; Προκ είναι αναλυτικά τ λέει άλλωστεMathiou1995 έγραψε: Όχι απλά παρών, το κλιμάκιο του ΑΣΕΠ είναι παρών για την διαφάνεια και τι πάει να πει διαφάνεια το να γίνει η διαδικασία σωστά και αξιοκρατικά τονίζω ΣΩΣΤΑ , Το γνωρίζετε ότι ο ΑΣΕΠΑ είναι υπεύθυνος για τις ενστάσεις; Το λέει η ίδια η προκυρηξη... Εγώ σας λέω όλοι οι υποψήφιοι ανά την Ελλάδα ηλικίας από 25 και πάνω υπολογίζουν το 200αρι , τι θα γίνει όμως αν στην Επιτροπή δεν το πάρουν; Τότε θα δείτε εκ νέου αλλαγή των μορίων σε καθολικό επίπεδο... Παιδιά εδώ θα είμαστε...
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Εδω υπαρχουν ΟΥΚΑΔΕΣ 1,67 1,68 και θα ζητανε 1,90 για Ε. Φ.CASTILLO έγραψε:Συμφωνω μαζι σου φιλε. Εσυ που ξερεις πολεμικες τεχνες κτλ να εχεις προβαδισμα
αλλα το θεμα ειναι να μην μπουνε γιωταδες. Αντικειμενικα παντως δεν συγκρινεται ενας με 1,90 και ενας με 1,70
Το 1,70 ειναι υπερβολικο ενα 1,65 μια χαρα
Ελπίζω να υπάρξει επίσημη απάντηση σχετικά με την τριτεκνία γιατί οι 200 σελίδες απ'το θέμα ασχολούνται με αυτό ! Ήμαρτον
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Castillo ειμαι 4 χρονια στην ασφαλεια επιχειρηματια και ειμαι 1.74... Αφηστε τις παπαριες για το υψος, δε λεει τιποτα!
'Ελα ρε άστον... Παραδείγματα από τον στρατό υπάρχουν άπειρα. Από κάτι τέτοιους μαντράχαλους που έβαζαν τους γονείς τους και τους θείους τους να παίρνουν τηλέφωνα ταξιαρχους για 2-3 ημέρες τιμητική... Αλλά είπαμε. Είναι γαμάουα

Δηλαδη οσοι ειμαστε απο 1.80 και κατω ειμαστε γιωταδες; Κοιτα κατι μυαλα που θελουν και αστυνομια... 

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 251
Δεν εχω πει τπτ για την τριτεκνια δν με αφορα αλλα αν οντος ειναι νομος του κρατους τοτε υπερισχιει ο νομος και οχι η προκηριξη και θα διευκρινιστει ειναι το μονο συγουρο
- Mathiou1995
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 87
Βρε φίλε μου δεν καταλαβαίνω την ερώτηση σου αν θες επαναδιατύπωσε την μου πιο εξακριβωμενα , εγώ σας λέω τόσο καιρό με αποδείξεις και με νόμους τι ισχύει και το λέει ξεκάθαρα όπου αναφέρεται σε τριτεκνης οικογένεια και σε τέκνο τριτεκνης ισχύει αυτο κι αυτό... Εσείς το μόνο που κάνετε είναι να με μειώνετε χωρίς επιχειρήματα λέτε μας είπαν αυτό... Εμενα η Αστυνομία δεν ξέρει που πρέπει να καταθέσω τα χαρτιά μου γιατί διαμένω στην Αμοργό και είναι μεταξύ Συρου, Ναξου και Αμοργού... Ο άλλος στο τμήμα δεν θα κάτσει να σου ψάξει λεπτομερώς όλους τους νόμους στο νομοθετικό πλαίσιο θα πάει στα δικαιολογητικά θα δει ότι δεν υπάρχουν ηλικιακά όρια και θα σου πει τς έχεις στο τσεπάκι δεν θα ψάξει πιο βαθιά... Και σας ξανά λέω εγώ μιλάω με νόμους... Ορίστε δείξτε μου έναν νόμο που να λέει το αντίθετο γιατί καθετί που αναφέρει η προκυρηξη στηρίζεται κάπου νομικά... Ορίστε περιμένω...
Ρε φίλε ο αξιωματικός στο αρχηγείο μου είπε τον γνωρίζω το νομο του ασεπ μην τον κοιτάς... αν ήταν η προκυρηξη μέσα θα έγραφε φερτε οι πάνω των 25 μια βεβαίωση σπουδών... και να σου πω την άλλη.. αν κάποιος είναι 27 και όντως σπουδάζει και μέσα η προκυρηξη δε λέει φερτε βεβαίωση δε θα χάσει τα μόρια που όντως τα δικαιούται; που θα το ξέρει θα μυρίσει τα νύχια του; ο στορμ σου απάντησε αναλυτικά ότι το ένστολο προσωπικό δεν είναι αρμοδιότητα του ΑΣΕΠ...
Πες μ Γιατί μέσα δεν αναφέρει να καταθέσω βεβαίωση σπουδών αφού είμαι 27 κ τρίτεκνος ; γιατί δεν τ ζητάει σαν δικαιολογητικό ...Mathiou1995 έγραψε: Βρε φίλε μου δεν καταλαβαίνω την ερώτηση σου αν θες επαναδιατύπωσε την μου πιο εξακριβωμενα , εγώ σας λέω τόσο καιρό με αποδείξεις και με νόμους τι ισχύει και το λέει ξεκάθαρα όπου αναφέρεται σε τριτεκνης οικογένεια και σε τέκνο τριτεκνης ισχύει αυτο κι αυτό... Εσείς το μόνο που κάνετε είναι να με μειώνετε χωρίς επιχειρήματα λέτε μας είπαν αυτό... Εμενα η Αστυνομία δεν ξέρει που πρέπει να καταθέσω τα χαρτιά μου γιατί διαμένω στην Αμοργό και είναι μεταξύ Συρου, Ναξου και Αμοργού... Ο άλλος στο τμήμα δεν θα κάτσει να σου ψάξει λεπτομερώς όλους τους νόμους στο νομοθετικό πλαίσιο θα πάει στα δικαιολογητικά θα δει ότι δεν υπάρχουν ηλικιακά όρια και θα σου πει τς έχεις στο τσεπάκι δεν θα ψάξει πιο βαθιά... Και σας ξανά λέω εγώ μιλάω με νόμους... Ορίστε δείξτε μου έναν νόμο που να λέει το αντίθετο γιατί καθετί που αναφέρει η προκυρηξη στηρίζεται κάπου νομικά... Ορίστε περιμένω...
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Και στην ΕΚΑΜ τους πολυ ψηλους τους κοβουν, δεν ειναι λειτουργικοι!
- Mathiou1995
- Αρχιλοχίας
Γιατί πολύ απλά το αναφέρει μέσα ο νόμος σαν κίνηση που πρέπει να κάνεις εσύ Για να αποδείξεις την ιδιότητα σου σαν τριτεκνος... Το λέει και αυτά ο νόμος ολοκαθαρα σας τον έχω δείξει 15 φορές τον νόμο σας έχω πρήξει τα συκώτι Ε μπείτε να δείτε να διαβάσετε... Μην νομίζετε όλοι σας ότι στην Αστυνομία λειτουργούν όλα ρολόι να ξέρετε... Εμενα ο πατέρας μου με 33 χρόνια υπηρεσία στην πλάτη απόστρατος Ταξίαρχος κάθε μέρα μου λέει που πας να μπλέξεις και κάθε μέρα τσακωνόμαστε... Όσοι πάτε για το χρήμα ειδικά θα μετανοιωσετε...
Αν έχω καταθέσει τ χαρτιά κ θέλω να προσθέσω ακόμα ένα δικαιολογητικό τ παίζει ; Ξέρει κανείς ;
- Mathiou1995
- Αρχιλοχίας
Εσείς μιλάτε και αποδεικνύεται πράγματα με το να μειώνετε τον άλλο εγώ μιλάω με στοιχεία και νόμους του κράτους... Ορίστε σας προκαλώ δείξτε μου νόμους που δείχνουν ότι έχετε τριτεκνία ισωβια και θα σας ζητήσω δημόσια συγγνώμη
ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΕΙΠΑΜΕ ΚΟΝΤΕΥΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΤΕ.. ΕΛΕΟΣ.. ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.. ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ
Στην υπόλοιπη Ευρώπη, ολοι γιωταδες.Έγινε.
Ελάχιστο ύψος για την αστυνομία σε άντρες και γυναίκες σε ευρωπαϊκές χώρες
Αυστρία 168 163,
Βέλγιο 152 152,
Βουλγαρία 168 160,
Κύπρος 165 160,
Τσεχία χωρίς όρια
Δανία χωρίς όρια,
Γερμανία 164 162,
Εσθονία χωρίς όρια,
Φινλανδία χωρίς όρια,
Γαλλία 160 160,
Ελλάδα 170 170,
Ουγγαρία 165 162,
Ισλανδία χωρίς όρια,
Ιρλανδία χωρίς όρια,
Ιταλία 165 161,
Λετονία χωρίς όρια,
Λιθουανία χωρίς όρια,
Λουξεμβούργο χωρίς όρια,
Μάλτα 170 165,
Ολλανδία χωρίς όρια,
Νορβηγία χωρίς όρια,
Πολωνία 165 160,
Πορτογαλία 165 160,
Ρουμανία 170 165,
Σερβία 170 163,
Σλοβακία χωρίς όρια,
Σλοβενία χωρίς όρια,
Ισπανία 165 160,
Σουηδία χωρίς όρια,
Ελβετία 167 157,
Τουρκία 167 165,
Ηνωμένο Βασίλειο χωρίς όρια.
(πηγή: Αυστριακό υπουργείο εσωτερικών SIAK-Journal −Journal for Police Science and Practice (Vol.1),52-61.2011)
Ελάχιστο ύψος για την αστυνομία σε άντρες και γυναίκες σε ευρωπαϊκές χώρες
Αυστρία 168 163,
Βέλγιο 152 152,
Βουλγαρία 168 160,
Κύπρος 165 160,
Τσεχία χωρίς όρια
Δανία χωρίς όρια,
Γερμανία 164 162,
Εσθονία χωρίς όρια,
Φινλανδία χωρίς όρια,
Γαλλία 160 160,
Ελλάδα 170 170,
Ουγγαρία 165 162,
Ισλανδία χωρίς όρια,
Ιρλανδία χωρίς όρια,
Ιταλία 165 161,
Λετονία χωρίς όρια,
Λιθουανία χωρίς όρια,
Λουξεμβούργο χωρίς όρια,
Μάλτα 170 165,
Ολλανδία χωρίς όρια,
Νορβηγία χωρίς όρια,
Πολωνία 165 160,
Πορτογαλία 165 160,
Ρουμανία 170 165,
Σερβία 170 163,
Σλοβακία χωρίς όρια,
Σλοβενία χωρίς όρια,
Ισπανία 165 160,
Σουηδία χωρίς όρια,
Ελβετία 167 157,
Τουρκία 167 165,
Ηνωμένο Βασίλειο χωρίς όρια.
(πηγή: Αυστριακό υπουργείο εσωτερικών SIAK-Journal −Journal for Police Science and Practice (Vol.1),52-61.2011)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες