Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Mathiou1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από Mathiou1995 »

Και εγώ πήρα τηλέφωνο το αρχηγείο στο τηλέφωνο που αναγράφεται στην προκυρηξη καλά άσχετα ότι 5 μέρες τους επερνα τηλέφωνο την 5η το σήκωσαν η κοπέλα εκεί μου είπε ότι το 19 δεν υπάρχει καμία τέτοια τροπολογία και δεν ήξερε και όμως παιδιά υπάρχει και είναι κατοχυρωμένη και αναρτημένη σε όλους τους συλλόγους τριτεκνων οι τύποι ακόμα και στα κεντρικά δεν ξέρουν... Μόνο η Επιτροπή θα παίξει τον καθοριστικό ρόλο στην μοριοδότηση ΕΠΙΤΡΟΠΗ η οποία ΠΡΟΣΕΞΤΕ έχει ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΣΕΠ !!! Αν σας λέει κάτι αυτό...
Punisher

Δημοσίευση από Punisher »

fsafa έγραψε:
Punisher έγραψε:Ειμαι 22 και εχω ΔΕΑ ΠΖ ΕΔ 1000

Μηχανη 300

Αυτοκινητο 100

Απολυτιριο ΓΕΛ 10,00 1000

B2 Αγγλικα 200

Τριτεκνια 200

Συνολο 2800

Τι σειρά δόκιμος ήσουνα; Και σε ποια μοίρα;

Ειμουνα 344 Γ ΕΣΣΟ

Υπηρετησα 13 ΔΕΕ

fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

CASTILLO έγραψε:Οι ιδιωτικες εταιρειες ασφαλειας γιατι εχουν προτιμηση στους ανω των 1,85; Ας μου λυσει καποιος εξυπνακιας αυτη την απορια. Δεν ειπαμε να ειμαστε ολοι διμετροι αλλα οχι και ψευτικοι.

Ρε πλάκα μας κάνεις; Όποιος είναι δηλαδή 1.85 είναι γαμάω και οι πιο κοντοί δεν κάνουν; Θέλεις να σου γνωρίσω κάποιον που είναι ΟΠΚΕ είναι 1.77 να δούμε αν μπορείς να του τα πεις αυτά; Ρε ξεκολλάτε... Τι έχετε στο κεφάλι σας μέσα; Πίτουρα;

Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Τότε ρε αδερφέ και για την ηλικία και για τ ύψος θα έλεγε μπείτε σε αυτό τ Άρθρο με αριθμό αυτό στην προκήρυξη ολα πρεπει να αναγράφονται τίποτα δεν ενοιτε δεν γίνετε να μην ξέρουν. αυτοι και η Επιτροπή δεν θα είναι του ΑΣΕΠ απλα θα υπαρχη και ένας ανθροπως του ΑΣΕΠ παρών
Άβαταρ μέλους
Spyros D.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Spyros D. »

CASTILLO έγραψε:Οι ιδιωτικες εταιρειες ασφαλειας γιατι εχουν προτιμηση στους ανω των 1,85; Ας μου λυσει καποιος εξυπνακιας αυτη την απορια. Δεν ειπαμε να ειμαστε ολοι διμετροι αλλα οχι και ψευτικοι.

Για αρχή παίζει και να μη βρουν 1000 άτομα 1.85 και πάνω με τις προδιαγραφές της προκήρυξης, ίσως λέω και πολλά. Επίσης πασο, με αυτή τη λογική θα έπρεπε να μπουν και άλλα μόρια στο παιχνίδι. Εγώ δηλαδή που ασχολούμαι με πολεμικές τέχνες κλπ κοντά μια 10ετία και έχω δέκα χαρτιά και είμαι και γυμναστηριάκιας κλπ να μην πάρω κανά μοριάκι;

Τώρα, σχετικά με το "ψεύτικοι", μπορείς να δοκιμάσεις να βρεις ουκάδες και μακάδες που είναι κάτω από 1.80 και να το πεις αυτό Να δούμε πως θα εξελιχθεί η υπόθεση, εγώ θα πουλάω το ποπκορν !
Δελτας

Δημοσίευση από Δελτας »

Ρε παιδιά εδώ ο ΑΣΕΠ λέει ότι αυτό είναι νόμος του κράτους και ότι ο ΑΣΕΠ δεν θα είναι διακοσμητικός.. υπάρχει ένα θέμα που ναι μεν δεν το διευκρινίσεις αλλά ο νόμος έχει κάθε νομιμότητα μέσω ενστάσεις να ακυρώσει όλους όσους μετρήσουν την τριτεκνια και δεν την τη δικαιούται.. επειδή έχει πάρει διαστάσεις το συγκεκριμένο θέμα νομίζω θα υπάρχει ενημέρωση σύντομα.. το θέμα έχει φτάσει στο υπουργείο μέσω ΑΣΕΠ..
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Παιδιά αν υπήρχε περιορισμός στην 3 τεκνια θα τ έγραφε καθώς επίσης θα έλεγε όσοι φοιτούν να προσκομίσουν την απαραίτητη βεβαίωση από το εκπαιδευτικό ίδρυμα.
Παναγιώτης!

Δημοσίευση από Παναγιώτης! »

Μαθιου θα ακους τριτεκνος και θα πετάγεσαι στο ύπνο σου... μόνο για τριτεκνους γράφεις φίλε... εγώ είμαι 27 και μου είπε το αρχηγείο θα το έγραφε η προκυρηξη μέσα να φέρεται βεβαίωση σπουδών... αστο φιλε τραβα να την βρεις με τίποτα άλλο θα μείνεις απέξω από ολους τους τριτεκνους...storm που είσαι οεο;
Άβαταρ μέλους
Mathiou1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Όχι απλά παρών, το κλιμάκιο του ΑΣΕΠ είναι παρών για την διαφάνεια και τι πάει να πει διαφάνεια το να γίνει η διαδικασία σωστά και αξιοκρατικά τονίζω ΣΩΣΤΑ , Το γνωρίζετε ότι ο ΑΣΕΠΑ είναι υπεύθυνος για τις ενστάσεις; Το λέει η ίδια η προκυρηξη... Εγώ σας λέω όλοι οι υποψήφιοι ανά την Ελλάδα ηλικίας από 25 και πάνω υπολογίζουν το 200αρι , τι θα γίνει όμως αν στην Επιτροπή δεν το πάρουν; Τότε θα δείτε εκ νέου αλλαγή των μορίων σε καθολικό επίπεδο... Παιδιά εδώ θα είμαστε...
Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Θανος2468 έγραψε:Τότε ρε αδερφέ και για την ηλικία και για τ ύψος θα έλεγε μπείτε σε αυτό τ Άρθρο με αριθμό αυτό στην προκήρυξη ολα πρεπει να αναγράφονται τίποτα δεν ενοιτε δεν γίνετε να μην ξέρουν. αυτοι και η Επιτροπή δεν θα είναι του ΑΣΕΠ απλα θα υπαρχη και ένας ανθροπως του ΑΣΕΠ παρών
Αυτο δεν υποπτο μην μπουν πολλα βυσματα.

CASTILLO
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από CASTILLO »

Συμφωνω μαζι σου φιλε. εσυ που ξερεις πολεμικες τεχνες κτλ να εχεις προβαδισμα

αλλα το θεμα ειναι να μην μπουνε γιωταδες. αντικειμενικα παντως δεν συγκρινεται ενας με 1,90 και ενας με 1,70

Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Και στο τμήμα Όταν δίνεις το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης π είναι μόνο γ 3 τεκνους θα κοιτούσαν. Ηλικία θα σ έλεγαν δεν ισχύει κτλπ
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Punisher έγραψε:Ειμουνα 344 Γ ΕΣΣΟ

Υπηρετησα 13 ΔΕΕ

Ψεύτης Εικόνα Το 2016 δεν υπήρχε δόκιμος Ειδικών Δυνάμεων 19 ετών στην ΔΕΕ Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Mathiou1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Παναγιώτης και εγώ τριτεκνος ειμαι απλά είμαι 24 και είμαι εντός νόμου... Να επιχειρηματολογεις με στοιχεία ξέρεις; Εδώ μιλάνε γραπτά οι νόμοι... Το αρχηγείο ή μάλλον η τηλεφωνήτρια σου είπε κάτι πολύ απλό να σε ξεφορτωθεί γιατί έχει ένα κάρο άλλες γραμμές δεν θα κάτσει να ψάξει για εσενα... Και τέλος πάντων ρε φίλε εγώ μιλάω με νόμους και επιχειρήματα... Δείξε μου εσύ και ο καθένας από εσάς νόμους και στοιχεία και όχι μου είπανε και μου είπανε και τότε οκ...
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Castillo ειμαι 4 χρονια στην ασφαλεια επιχειρηματια και ειμαι 1.74... αφηστε τις παπαριες για το υψος, δε λεει τιποτα!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες