Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Spyros D.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Spyros D. »

Storm έγραψε:Ας σχολιασω και γω ενα συχνο φαινομενο που βλεπω απο τη σελιδα 10 μεχρι την 400 οπου εχει φτασει σημερα... Υπαρχουν καποια ατομα που φοβουμενοι να μην μεινουν απ εξω λογω μοριων, στην αρχη ακομα της ολης συζητησης, ηταν αρνητικοι με τα παντα που ειχαν να κανουν με καποια διαφορα στην προκηρυξη σε σχεση με αυτη του 11... Οτι δεν τους συμφερει το βγαζουν στραβο, αναποδο, ακυρο, παρανομο κτλ.

Μπηκαν τα μορια της τριτεκνιας πηραν καποιοι τα 200 καβαλησαν αλλους που πριν ηταν απο πανω και ηταν χαλαροι και τωρα νιωθουν αβολα, λογικο και δεκτον αλλα καπου παιδια να χουμε λιγη αυτογνωσια...

Κανεις δεν υπογραφει συμβολαιο οτι οι προκηρυξεις θα ναι ιδιες, κανεις... Ειμαι 100% σιγουρος οτι αν οι συριζαιοι εβγαζαν προκηρυξη για ειδικους φρουρους, αν, θα χαν 100% αλλα κριτηρια ή αυτα που υπαρχουν μείον καποια συν καποια αλλα...

Εβγαλε η νδ και παλι καλα να λεμε μετα απο τοσα χρονια, αλλαξε καποια πραγματα, αφησε ιδια πολλα πραγματα και μερικοι επειδη δεν ειναι σιγουροι πια για τον εαυτο τους, οτιδηποτε διαβασουν που δυσχεραίνει τη θεση τους τρελαινονται...

Παιδια οι αποψεις του καθενος δε σημαινει οτι ειναι και αληθεια...

Παλι, με το να μην ανεβει ουτε 1 χρονο το οριο ηλικιας σωθηκαν πολλοι που ισως θα μπουν, απ την αλλη εμειναν μερικοι εξω που μπορει να το χασαν για μηνες ή για μερες...

Και εκει καποιος αδικείται καποιος ευνοείται!

Ολοι θελουμε να μπουμε, ολοι πιστευουμε οτι ο εαυτος μας το αξιζει περισσοτερο ντε και καλα απο τους αλλους αλλα το τι θα γινει κανεις δεν το ξερει...

Θα ναι η βαση 1500,2300,2500,3500 καλως, αυτη θα ναι... Μπορειτε να την αλλαξετε; Οχι

Αμα λεω εγω η βαση θα ναι 2000 θα νιωθουν αυτοι που χουν απο 2000 και πανω καλυτερα ενω αμα πω θα ναι 2600 και πανω θα τρελαινονται οι μισοι;

Τα μορια σας δεν αλλαζουν αυτη τη στιγμη, οτι εχετε εχετε, καντε την ρημαδα την αιτηση περιμενετε 1 μηνα και ολα θα μαθευτουν...

Αυτά είναι πταίσματα. Το εντυπωσιακό είναι πως κάποιοι, εν γνώση τους διαδίδουν ψευδείς πληροφορίες και προσπαθούν να αποθαρρύνουν υποτίθεται μελλοντικούς συναδέλφους τους κιόλας για να κερδίσουν 2-3 θέσεις. Είπαμε έχουμε κρίση, φτώχεια κλπ άλλα όχι και να τρωγόμαστε και μεταξύ μας, αύριο μπορεί κυριολεκτικά να βρεθούμε σε καταστάσεις που θα εξαρτώνται ζωές συναδέλφων από εμάς, έτσι θα αντιμετωπίζουμε τα πράματα?
Motorhead
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από Motorhead »

Το φόρουμ είναι αρρώστια... Καθόμαστε και ασχολούμαστε με το τι είπε ο ένας, τι έκανε ο άλλος και χάνουμε την ηρεμία μας, χάνουμε τη συγκέντρωση και το στόχο μας...

Μην ακούτε τι λέει ο καθένας, κατά 99% θα είναι αερολογια, ειδικά όταν όλα είναι ρευστά και υπάρχουν σκοπιμότητες...

Όσοι είστε παλιοί στο φόρουμ θα έπρεπε να το ξέρετε ήδη αυτό...

Από ανώνυμους που λέγανε σημεία και τέρατα, μέχρι οικονομολόγους που μιλούσαν για προϋπολογισμούς και δημοσιονομικες δαπάνες...

Όλοι ανεξαιρέτως διαψευστηκαν...

Καταλαβαίνω οσους έχουν άγχος λόγω μορίων και "αρπαζονται" από ομοιοπαθεις που τελικά ευεργετηθηκαν από αλλαγές στην προκυρηξη, αλλα μην δίνετε σημασία, αφήστε τους να λένε...

Εσείς στο στόχο, σας προσηλωμενοι και πιστεύω έχει ο θεός για όλους όσους ειλικρινά προσευχονταν για μια ακόμα ευκαιρία να κάνουν αυτό που αγαπούν...

Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Αρα δε κανω λαθος dea pz... τωρα εχεις 2820 με την τριτεκνια τα πηρες τα 200. Αρχοντας εισαι δε σε ακουμπαει κανεις! Στους πρωτους 200 θα εισαι!
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Σε Α. Τ. Μεγάλου Δήμου της Δυτικής Αττικής...2 υποψήφιοι με 2800+ και μετά το χάος... Από 2500 έως 2600 οι περισσότεροι. Και αρκετοί από 2300 έως 2400.
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Εχω απογοητευτη πληρος εδω μεσσα δν ειμαστε αξειοι ενα πολλ να φιαξουμε για το δικομας το καλλο
Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Strike13 »

Punisher έγραψε:
Strike13 έγραψε:Μα εδώ δεν αποθαρρύνουμε κανέναν. Όλοι να κάνουν τα χαρτιά τους, όπως τα έκανα κ εγώ. Εμένα μ αρέσει η Αθήνα και ας είναι λίγα τα λεφτά. Μπορεί όντως αν είστε παντρεμένοι με 1,2,3 παιδιά και να πάτε στον τόπο σας σύντομα αλλά μπορεί και όχι. Καλό θα είναι να τα βρείτε με τον εαυτό σας να καταλάβετε ότι μπαίνετε Ε. Φ (δλδ για 8 χρόνια μια ειδική κατηγορία της ΕΛ. ΑΣ) και όχι κάτι άλλο και προορίζεστε για την Αθήνα. Επίσης τα 5 πρώτα χρόνια είστε επί θητεία που σημαίνει ότι μια βαρβάτη Ε. Δ. Ε (ενδεικτικά θα πω για να καταλάβετε πχ υπόθεση ζακ), πολλές αναρρωτικές σε αυτό το διάστημα κλπ είναι λόγος μη μονιμοποίησης ακόμα και απόλυσης. Τέλος να πω και να το βάλετε όσοι θέλετε καλά στο μυαλό σας ότι από την σειρά μου το 2011 το 10% είτε δεν ζει, είτε έχουν τραυματιστεί πολύ σοβαρά, είτε έχουν ακροτηριαστεί κλπ. Όλους αυτούς μόνο η μανούλα τους, τους κλαίει. Για την ΕΛ. ΑΣ ήταν απλά μια μονάδα, ένα νούμερο. Να είστε όλοι προσεκτικοί.
Το 10% της σειρας σου ειναι 50 αφου μπηκατε 500 ατομα. Τα περισοτερα ατυχυματα ειναι με της μηχανες. Δηλαδη αυτοκινητιστικα αρυχηματα.

Η σειρά μου είναι 1200 άτομα όχι 500. Όπως και μεις το 11 έτσι και αυτή η σειρά για Δι. Ας/Δελτα προορίζεται. Την προσοχή σας όλοι.
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε: Αρα δε κανω λαθος dea pz... τωρα εχεις 2820 με την τριτεκνια τα πηρες τα 200. Αρχοντας εισαι δε σε ακουμπαει κανεις! Στους πρωτους 200 θα εισαι!
Λάθος π μ Είπες ότι είμαι άνετος.. αυτό σ εξήγησα ο καθένας μόνος τ ξέρει... καλή επιτυχία φίλε
Άβαταρ μέλους
nick521
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από nick521 »

Εχω 2.240, εχω ελπιδες ;
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Κάνε τα χαρτιά σου με τους επιλαχών δεν ξέρεις που θα πάει η βάση.. δύσκολα αλλά Κάνε τα.. γιατί αν φτάσει εκεί η βάση κ δεν τα έχεις κάνει τότε την πάτησες
Ο. Π. Κ. Ε
Dimitris91
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Dimitris91 »

Φίλε μου μπορείς να κάτσεις να διαβάσεις τις περισσότερες σελίδες του forum Και να βγάλεις συμπέρασμα μόνος σου υλικό υπάρχει μπόλικο για να κάνεις και εσύ μια εκτίμηση
Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Strike13 »

Dea pz έγραψε: Φίλος μ Ειδικός φρουρός π μπήκε το 2011 παντρεμένος με ένα παιδάκι από Σεπτέμβρη θα είναι έπαρχια. Δλδ πήρε μετάθεση στα 8 χρόνια κ δεν λέω ψέμματα. Τώρα τ πως κ τι δεν ξέρω...
8 χρόνια τα θεωρείς λίγα; Ή να κάνουμε τις γυναίκες μας κουνέλες με 3,4 παιδιά σε 5 χρόνια για να φύγουμε και μετά να τρώμε παντεσπάνι; Δεν είπαμε δεν παίρνουν μετάθεση αλλα πχ απο τα 1500 άτομα πόσοι νομίζεις θα πάρουν μετάθεση?100-200; Μετά δε την αστυφυλακοποίηση, χάνεις μόρια 3 ετών (από τα 8) και μπαίνεις στην κατηγορία όσων έχουν οργανική αστυφύλακα δλδ αστυφύλακες, υπαρχιφύλακες, αρχιφύλακες (παραγωγικοί κ μη παραγωγικοί) οπότε αντίο ζωή.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Παίδες ξεκολατε λίγο με τα μόρια κ τις βάσεις.. μεγάλα παιδιά είστε κ λογικοί άνθρωποι.. Δεν είναι στραγάλια τα μόρια, το έχουμε ξαναπεί.. άντε να πάει 2500 η βάση το πολύ.. αποκλειεται όλοι να έχουν απολυτήριο 15+ αποκλείεται να έχουν όλοι πτυχίο αγγλικών.. αποκλείεται να έχουν όλοι εδ κ δεα εδ.. εδώ δεν θυμάστε τι γινόταν με τα διπλώματα; όλοι στον αέρα όλοι μας τελευταία στιγμή άλλοι πρόλαβαν άλλοι θεώρησαν ότι δε θα προλαβενανε το άφησαν κ άλλοι θα το πάρουν σε 3 μήνες... ποσοι μα πόσοι από αυτούς π θα έκαναν αιτήσεις πήραν τα 200 τις τριτεκνιας;300 άτομα?400?; Θα το δείτε πιστεύω 2550 μόρια θα έχει 900 σειρά εκεί όπου θα κολλήσει η βελόνα κιόλας και θα αρχίσει να πέφτει σιγά σιγά..2450 πιστεύω θα είναι με 2500 η βάση.. λόγο τα 200 τις τριτεκνιας..
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Strike13 έγραψε:8 χρόνια τα θεωρείς λίγα; Ή να κάνουμε τις γυναίκες μας κουνέλες με 3,4 παιδιά σε 5 χρόνια για να φύγουμε και μετά να τρώμε παντεσπάνι; Δεν είπαμε δεν παίρνουν μετάθεση αλλα πχ απο τα 1500 άτομα πόσοι νομίζεις θα πάρουν μετάθεση?100-200; Μετά δε την αστυφυλακοποίηση, χάνεις μόρια 3 ετών (από τα 8) και μπαίνεις στην κατηγορία όσων έχουν οργανική αστυφύλακα δλδ αστυφύλακες, υπαρχιφύλακες, αρχιφύλακες (παραγωγικοί κ μη παραγωγικοί) οπότε αντίο ζωή.
Δεν διαφωνώ σε αυτό π λες. Αν θες όμως κάτι πρέπει κ να το κυνηγάς. Και τ να εισια πχ 30 και δεν το θεωρώ παράλογο το να έχεις ένα παιδί πχ αντιθέτως. Τ άτομο αυτό τ κυνήγησε κ τ κατάφερε άρα τπτ δεν είναι αδύνατο. Εννοείτε δεν θα κανείς παιδιά γ μόρια κτλπ δεν τ συζητάμε. Όλα είναι θέμα αντίληψης κ συνήθειας θεωρώ
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Δεν ξέρω ρε παιδιά δύσκολα κ η Αθήνα δύσκολα κ γενικά σε αυτό τι επάγγελμα δύσκολα να έρθεις στο τόπο σου.. Έχω αρκετούς φίλους μέσα όλοι είναι Αθήνα κ έχω ένα φίλο ο οποίος είναι Λάρισα.. μπήκε το 2010 κ είναι εδώ από το 15 αν θυμάμαι καλά.. Κάθε φορά π πιάνουμε τέτοια κουβέντα τον βαριέμαι κ την τελευταία μαλωσαμε λίγο κιόλας.. μ λέει Ε αν μπεις θα κάνεις χρόνια να έρθεις μ λέει εγώ έφαγα 10 χρόνια Αθήνα. του λέω ρε πλάκα μας κάνεις; το 10 μπήκες το 15 ήσουν πίσω θα μας τρελάνεις; που τα βρήκες τα 10 χρόνια; κ έχουμε ένα χρόνο διαφορά.. Κ να ίσχυε αυτό π λέει θα έπρεπε να είχε μπει στο σώμα από τα 16 του. ο τύπος πρέπει να έχει δόντι το μόνο π κάνει είναι να φεύγει αποσπάσεις σε νησιά το καλοκαίρι.. Δεν εξηγείτε αλλιώς.. Αν κ πολλοί διας μην πω όλοι είναι νέοι κ Λαρισαίοι δε βλέπεις από άλλη πόλη.. τι παίζει με αυτούς ένας Θεός ξερει
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

3η Μαλ εγώ πήγα ζήτησα από την στρατολογια ένα χθες που να γράφει την ικανότητα πάνω.. το πήρα σήμερα το πρωί απλά έκανα μια αίτηση.. Αν θέλουν κ έχουν όρεξη στο βγάζουν κ από τόπου ανάλογα που θα πέσεις είναι.. εμένα αυτή χθες ήθελε να πιει καφέ μ το είπε κιόλας.. Ε την κερασα ξ εγώ ένα καφεδάκι ήταν κ ωραία με την στολή είπαμε κ 2 χαζομάρες κ έφυγα μ πήρε σήμερα τηλ να πάω να το πάρω. χαχαχα.. το μόνο που με δυσκόλεψε κ εσταξα από ζέστη σήμερα ήταν να βρω ένα ριμαδη φωτογραφείο.. Αν είναι δυνατόν.. Κ αυτή π βρήκα με έβγαλε κάτι φωτογραφίες σαν κοιμισμένο ειμαι. τις βλέπω κ γελάω.. Μόνο από φωτογραφία με έχουν κόψει είδη
Ο. Π. Κ. Ε
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες