Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΕΙΔΙΚΟΔΙΝΑΜΙΤΗΣ 13

Δημοσίευση από ΕΙΔΙΚΟΔΙΝΑΜΙΤΗΣ 13 »

Commando Squadron B έγραψε:Ρε μάγκες ειλικρινά πείτε ένα λόγο που κάνετε τα χαρτιά σας. Πραγματικά σας παρακαλώ πείτε μου. Αφού βαριέστε να διαβάσετε την προκυρηξη η δεν μπορείτε να καταλάβετε τι λέει. Αφού δεν ξέρετε που σας στέλνουν που πάτε; Πόσο θα καθίσετε στη σχολή, πόσο θα είστε δοκιμοι, πως βγαίνουν τα μόρια και οι βάσεις, πόσα λεφτά θα παίρνετε, τι ζόρι θα φάτε το πρώτο 5μηνο και.. Τις αποσπάσεις που παίζουν, μετακομίσεις και έξοδα.. Τι θα κάνετε αν σας τραβήξουν Δίας στην δυτική Αττική και παίρνετε 500 σήματα τη μέρα. Για ποιο λόγο ρε μάγκες; Για το χιλιάρικο η για να λέτε ότι είστε μπάτσοι; Ξαφνικά θυμήθηκε όλη η Ελλάδα να γίνουν αστυνομικοί μέσα σε 20 μέρες. Λυπάμαι αλλά εδώ μέσα είναι παιδιά που το πονανε, ιδρωσαν και χάλασαν χρήμα και χρόνο γιατί το γουστάρουν. Σκεφτείτε καλά κάποια πράγματα σας παρακαλώ πολύ. Η καλύτερα ενημερωθείτε και μην εκτιθεστε. Κάποια σχόλια και αποριες εδώ μέσα πραγματικά είναι γελοία για παιδιά 20 χρόνων και.. Σοβαρευτείτε μάγκες και δεν έχω κανένα κόμπλεξ.2600++ έχω και άγχος με αυτά που βλέπω εδώ μέσα γιατί δίπλα μου αν ήμουν στο σώμα θέλω άντρες όχι παιδάκια που τα έστειλε ο θείος και ο μπαμπάς για το 1000ρικο και δεν μπορούν να διαβάσουν 30 σελίδες. Όπως ακριβώς το θέλω και σαν πολίτης αυτή τη στιγμή που είμαι. Τι να πω ρε, ειλικρινά κρίμα για αυτούς που το έχουν καυλα και το γουστάρουν.. Σαν τα πρόβατα στη σφαγή πηγαίνετε.
Εν μερη εχεις δικιο αλλα η ζωη ειναι αδικη τι να κανουμε. Θα υπαρξουν και βυσματα, ανθρωποι που θα μπουν για το μισθο και τα προνομια. Προσοπικα μπηκα ειδικες γιατι το γουσταρα τωρα για Ε. Φ. μπαινω με πρωτη αιτια το μισθολογικο.

DOKIMOS 334
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από DOKIMOS 334 »

Kαι εγω σημερα κατεθεσα χαρτια παιδες και ηδη ειδα γκρινια. Προσωπικα ειχα παρα πολλα μορια γιατι το κυνηγησα εξαρχης και την περιμενα πως και πως αλλα με αυτα που ακουσα σημερα βλεπω να γινεται μεγαλο μπαμ. Εχω 3200 καο ενιωθα οτι ειμαι κορυφη, αλλα η γραμματεας σημερα γυρισε και ειπε στον διπλανο της "καλα ρε τι γινεται; Οι πρωινοι ειχαν 3000, ο αλλος 3100 τωρσ ηρθε και αυτος με 3200 τι αλλο θα δουμε" και εκει εμεινα *****. Αλλα πρωτου μπω ηδη περιμενα μιση ωρα γιατι μπηκαν 2 ατομα νωριτετα και εκαναν απο τωρα ενσταση για το υψος επειδη ηταν 1.69. Οσο για το δικο μου υψος με φαγαν κανονικα.1,80 εγραψαν ενω ειμαι 1,83. Οπως και να χει πιστευα για βαση γυρω στα 2500 και λιγο πιο κατω. Τωρα το βλεπω μετα απο αυτα που ακουσα 2600+++. Καλη επιτυχια σε ολους!!!
Λουκας

Δημοσίευση από Λουκας »

Στην αστυνομια υπαρχουν τρεις κατηγοριες 1Αυτοι που μπαινουν για το στανταρ μιαθο

2Αυτοι που μπαινουν γιατι γουσταρουν τα οπλα το σημα να την λενε στον καθενα, ενολιγης διψανε για εξουσια και ειδικα για την ασκηση της στους αλλους

3Αυτοι που γουσταρουν τον θεσμο και βλεπουν τη δουλεια σαν λειτοργημα

Υ. Γ. Η τριτη κατηγορια σπανιζει

Άβαταρ μέλους
athavars1
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από athavars1 »

Φίλε εγω ειμαι απο μια πολη τον 10.000 κατοικων και ξερω 13 ατομα που οντως εχουν πανω απο 3000 μορια εγω εχω 2800 και δεν το πιστευω καθολου. Δυστυχώς εχει να γινει χρονια και θα μπουν μονο οι αριστοι σκεψου ποσες σειρές και ατομα περασαν που ηταν μονο δοκιμοι ειδικων δυναμεων απλα παιδια μην το εχετε σιγουρο στο μυαλο σας οσοι εχετε κατω απο 2900 γιατι η απογοητευση θα ειναι μεγαλυτερη απλα να το εχετε οτι θα τα κανω και οτι θελει ας γινει δεν ειναι στο χερι μας
Ιορδάνης
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Ιορδάνης »

Παιδιά απ' ότι μαθαίνω στην μέτρηση ύψους πέφτει λίγο τρεκουρι ! Πως τα βλέπετε εσείς; Είναι πολύ αυστηροί η χαρίζουν και κανένα πόντο;
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

2500 με 2600 η βάση επαναλαμβάνω στην Α κατηγορία να το θυμηθείτε εδώ θα είμαστε!2800 - 2900 η βάση στη Β κατηγορία όλοι αυτοί με τα 3000 και 3200 τα 13 άτομα που είπες οι 10 11 θα είναι β κατηγορία. Σταματήστε να τρομάζετε το κόσμο
DOKIMOS 334
Επιλοχίας
Επιλοχίας

H πιο πικρη αληθεια αυτη ειναι, δεν απιγοητευεται κανεις, τα κανετε ολοι και οτι ειναι να γινει θα γινει. Οσο για τον φιλο παραπανω εχει απολυτο δικιο. Να γνωριζετε καποιοι οτι και να μπειτε τα πρωτα 5 χρονακια θα ειναι σαν να ειστε σε συμβαση και με την παραμικρη μαλακια τα μπουγαλακια σας και σπιτι. Δεν ειναι στολη, οπλο, μαχη, εξουσια τα πραγματα. Ολα λειτουργουν βαση νομου, οποτε οσοι πατε για το 1000ρικο μαλλον θα πεινασετε στην εξωτικη αθηνα. Καλη επιτυχια και παλι σε ολους!!
DOKIMOS 334
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Slade7 ειναι φορουμ που ενημερωνεις, χωρις κακια και χωρις να θελω να τρομαξω κανεναν. Εγω και 1000 μορια να ειχα θα υπολογιζα οτι στις 40000 αιτησεις, οι 3990 θα ελλειπης σε κατι και θα εμπαινα εγω. Απλα φιλε σημερα επαθα μεγαλο σοκ δεν περιμενα κατι τετοιο. Αλλα το γεγονος οτι ειχαν τα μορια δεν σημαινει οτι ειναι και μεσα. Απλα το ειπα για να ξερουμε τι γινεται και εκει που κοροιδευαμε το poll να κοντευει να ειναι και αληθεια.
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Η αλήθεια είναι ότι όσοι δεν έχουμε πάει δόκιμοι από 2700 και πάνω δεν μαζεύονται εύκολα τα μόρια εάν δεν έχεις καλό απολυτήριο. Τώρα το πόσοι θα είναι με τα τρελά μόρια αυτό είναι που θα κρίνει και την βάση. Γιατί εάν όλα αυτά που λένε τα παιδιά είναι όλα στην Α κατηγορία, κακά τα ψέματα αλλά η βάση θα πάει ψηλά...
Άβαταρ μέλους
Spik
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Spik »

Λουκας έγραψε:Πολυς κοσμος στη στρατολογια στο ρουφ παιδια σημερα. Με μεσαια απολυτηρια ΓΕΛ 13 μεχρι και 16,50. Τι να πω μετα στο Α. Τ. Ειχε εναν με χαμηλα μορια καπου στα 1800, τον μερτραει τον βγαζει 1,67 και του λεει ο αξιωματικος κριμα αλλα δεν πειραζει του λεει ο υποψιφιος κανω εφεση να περασω απο επιτροπη που λεει η προκυρυξη σε ενα εισιτετραωρο ο αξιωματικος παιρνει στα κεντρικα μιλαγανε για κανενα τεταρτο στο τελος τον υπογραφει 1,70.

Με 1800 μόρια, εγώ θα τον έβαζα και 1,75 να μην έχει παράπονο το παιδί!

Άβαταρ μέλους
athavars1
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από athavars1 »

athavars1 έγραψε:Φίλε εγω ειμαι απο μια πολη τον 10.000 κατοικων και ξερω 13 ατομα που οντως εχουν πανω απο 3000 μορια εγω εχω 2800 και δεν το πιστευω καθολου. Δυστυχώς εχει να γινει χρονια και θα μπουν μονο οι αριστοι σκεψου ποσες σειρές και ατομα περασαν που ηταν μονο δοκιμοι ειδικων δυναμεων απλα παιδια μην το εχετε σιγουρο στο μυαλο σας οσοι εχετε κατω απο 2900 γιατι η απογοητευση θα ειναι μεγαλυτερη απλα να το εχετε οτι θα τα κανω και οτι θελει ας γινει δεν ειναι στο χερι μας

Όλοι ειναι Α και τους ξερω ειναι γνωστοι μου τελος παντων. Απλα στις πανελλήνιες ημουν 1500 μορια πανω απο την βαση της αστυφυλάκων και ειχε ανεβει πανω απο 2000 μορια και η απογοητευση ηταν μεγαλη δεν θελω να τυχει και σε σας μεχρι να βγουν οι πινακες μην πιστευετε σε τιποτα.
Police

Δημοσίευση από Police »

Εσείς που λέτε ο άλλος δίπλα. ειχε 1800-3000 μόρια έχετε πολύ πλακα!! ναι συμπλήρωνε ο άλλος την. αιτηση και έδινε τα δικαιολογητικά και. εσεις ήσασταν πάνω από. το κεφάλι του και βλέπατε τι είχε προσκομίσει και. τι οχι!!! ρε πάτε καλά. εδω μέσα ;
ΔΕΑ

Δημοσίευση από ΔΕΑ »

Εκτίμηση Βάσεων 2019

Α' κατηγορία 1200 ατόμων:2300 - 2400Β' κατηγορία.300 ατόμων:2950+

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

DOKIMOS 334 έγραψε:Slade7 ειναι φορουμ που ενημερωνεις, χωρις κακια και χωρις να θελω να τρομαξω κανεναν. Εγω και 1000 μορια να ειχα θα υπολογιζα οτι στις 40000 αιτησεις, οι 3990 θα ελλειπης σε κατι και θα εμπαινα εγω. Απλα φιλε σημερα επαθα μεγαλο σοκ δεν περιμενα κατι τετοιο. Αλλα το γεγονος οτι ειχαν τα μορια δεν σημαινει οτι ειναι και μεσα. Απλα το ειπα για να ξερουμε τι γινεται και εκει που κοροιδευαμε το poll να κοντευει να ειναι και αληθεια.
13.000 αιτήσεις το 2011 Ποιος σου είπε ότι θα γίνουν 40.000 ; ξεχνάτε ότι πέρασαν 8 χρόνια το όπιο σημαίνει ότι παρά πολλοί χάσανε το τρένο με την ηλικία άλλοι μπήκαν με πανελλήνιες σε άλλες σχολές βρήκαν δουλειά πήγαν εξωτερικό κτλπ κτλπ πείτε μου Ποιος άριστος με πτυχίο Λυκείου 18+ που να έχει δώσει και πανελλήνιες θα μπει Ε. Φ ; είστε καλά; είναι λίγοι αυτοί με τα απολυτήρια 18 και 19 που είχαν γράψει μόνο ενδοσχολικές οι αιτήσεις δεν θα ξεπεράσουν τις 25000

Ιορδάνης
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Ιορδάνης »

Spik γίνεται να είσαι 1.67 και να σε περάσουν;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης