Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Στέλιος44
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Στέλιος44 »

Δε νομίζω να σου κάνουν καμία στραβή.. απο τη στιγμή που γράφει ότι απολύθηκες ως καταδρομεας πέρνεις τα μόρια.. Λογικά έπεσες σε περίπτωση που δε γνωρίζει τι γίνεται στο στρατό όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω, μην αγχώνεσαι!
Άβαταρ μέλους
Spik
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Spik »

Παιδιά για το lower/proficiency θέλει μια απλή φωτοτυπία του επίσημου αγγλικού χαρτιού, και την επικυρωμένη με σφραγίδα μετάφραση; Ή θέλει και τα 2 να είναι επικυρωμένα;

Ευχαριστώ!

fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Akis έγραψε:Το πτυχιο ΑΕΙ μετραει εξτρα; Να το βαλω στο φακελο;

Αν με πτυχίο ΑΕΙ και δεν ξέρεις να διαβάσεις μια προκήρυξη. Κλάφτα. Θα αρχίζω να αγχώνομαι με τον τρόπο που παίρνετε πτυχία ορισμένοι!

Motorhead
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από Motorhead »

Ρε Akis εισια και πτυχιούχος ΑΕΙ... Ξέρεις να διαβάζεις, μπες στην έρημη την προκυρηξη και δες τη μοριοδοτειται και τι όχι...

Για να σε διευκολύνω, όχι δεν μοριοδοτειται δυστυχώς...

Περικλης

Δημοσίευση από Περικλης »

Καλησπέρα μια ερώτηση γιατί διαβάζοντας την προκυριξη δεν έχω καταλάβει αν κάποιος δεν εχει lower μπορεί η δεν μπορεί να συμμετέχει.
Άβαταρ μέλους
capten fan
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από capten fan »

Dimitris mak έγραψε:Απευθυνόμενος στον Capten fan και σε όλους τους υποψηφίους,Χρειάζεται:

Πιστοποιητικό Στρατολογικής Κατάστασης από το ΚΕΠ (μέσα να γράφει ότι υπηρέτησες μέχρι και την τελευταία μέρα Πεζοναύτης, Καταδρομέας, Αλεξιπτωτιστής).

Το Ι1 το ψάχνουν αυτεπάγγελτα εκείνοι, αφού υπογράψατε υπεύθυνη δήλωση υπόδειγμα (Δ) της προκήρυξης.

Υπεύθυνη δήλωση σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα Δ, ότι έχουν τα προσόντα που αναφέρονται στις περιπτώσεις 1 έως 13 της ενότητας Α΄ του προηγούμενου Κεφαλαίου II (προσόντα υποψηφίων - προϋποθέσεις), χωρίς να απαιτείται η αναλυτική περιγραφή αυτών και ότι δέχονται να αναγραφεί η σωματική τους ικανότητα στα πιστοποιητικά στρατολογικής κατάστασης τύπου Α΄ που τυχόν αναζητηθούν αυτεπαγγέλτως από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές (ισχύει για άνδρες υποψήφιους και γυναίκες υποψήφιες, που δήλωσαν ότι έχουν προηγούμενη στρατιωτική θητεία).

. Οι αξιωματικοί δεν έχουν μελετήσει καλά την προκήρυξη.

Καλή επιτυχία!

Να εισαι καλα Δημήτρη. Το εχω διαβάσει και εγω αλλα αγου εχω χρονο θα οαω μια βόλτα απο την στρατολογια αύριο. Αν δεν θα παω συον αξιωματικό και θα το δούμε.

ΔΕΛΤΑ
Exciter
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Exciter »

fsafa έγραψε:
Akis έγραψε:Το πτυχιο ΑΕΙ μετραει εξτρα; Να το βαλω στο φακελο;

Αν με πτυχίο ΑΕΙ και δεν ξέρεις να διαβάσεις μια προκήρυξη. Κλάφτα. Θα αρχίζω να αγχώνομαι με τον τρόπο που παίρνετε πτυχία ορισμένοι!

Κλάμα ΕικόναΕικόναΕικόνα

Βαριούνται να την διαβάσουν φαίνεται, δεν εξηγείται αλλιώς.

Λουκας

Δημοσίευση από Λουκας »

Πολυς κοσμος στη στρατολογια στο ρουφ παιδια σημερα. Με μεσαια απολυτηρια ΓΕΛ 13 μεχρι και 16,50. Τι να πω μετα στο Α. Τ. ειχε εναν με χαμηλα μορια καπου στα 1800, τον μερτραει τον βγαζει 1,67 και του λεει ο αξιωματικος κριμα αλλα δεν πειραζει του λεει ο υποψιφιος κανω εφεση να περασω απο επιτροπη που λεει η προκυρυξη σε ενα εισιτετραωρο ο αξιωματικος παιρνει στα κεντρικα μιλαγανε για κανενα τεταρτο στο τελος τον υπογραφει 1,70.

Άβαταρ μέλους
athavars1
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από athavars1 »

Κυριοι εχω διπλωμα για 125 με πιανουν τα μορια
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

athavars1 έγραψε:Κυριοι εχω διπλωμα για 125 με πιανουν τα μορια

Έλα welcome to the club... Επιστήμη το έχετε κάνει, ρίξε ένα κέρμα. Κορώνα τα παίρνεις γράμματα δεν τα παίρνεις.

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Ναι 300
Ο. Π. Κ. Ε
Commando Squadron B
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Commando Squadron B »

Ρε μάγκες ειλικρινά πείτε ένα λόγο που κάνετε τα χαρτιά σας. Πραγματικά σας παρακαλώ πείτε μου. Αφού βαριέστε να διαβάσετε την προκυρηξη η δεν μπορείτε να καταλάβετε τι λέει. Αφού δεν ξέρετε που σας στέλνουν που πάτε; Πόσο θα καθίσετε στη σχολή, πόσο θα είστε δοκιμοι, πως βγαίνουν τα μόρια και οι βάσεις, πόσα λεφτά θα παίρνετε, τι ζόρι θα φάτε το πρώτο 5μηνο και.. Τις αποσπάσεις που παίζουν, μετακομίσεις και έξοδα.. Τι θα κάνετε αν σας τραβήξουν Δίας στην δυτική Αττική και παίρνετε 500 σήματα τη μέρα. Για ποιο λόγο ρε μάγκες; Για το χιλιάρικο η για να λέτε ότι είστε μπάτσοι; Ξαφνικά θυμήθηκε όλη η Ελλάδα να γίνουν αστυνομικοί μέσα σε 20 μέρες. Λυπάμαι αλλά εδώ μέσα είναι παιδιά που το πονανε, ιδρωσαν και χάλασαν χρήμα και χρόνο γιατί το γουστάρουν. Σκεφτείτε καλά κάποια πράγματα σας παρακαλώ πολύ. Η καλύτερα ενημερωθείτε και μην εκτιθεστε. Κάποια σχόλια και αποριες εδώ μέσα πραγματικά είναι γελοία για παιδιά 20 χρόνων και.. Σοβαρευτείτε μάγκες και δεν έχω κανένα κόμπλεξ.2600++ έχω και άγχος με αυτά που βλέπω εδώ μέσα γιατί δίπλα μου αν ήμουν στο σώμα θέλω άντρες όχι παιδάκια που τα έστειλε ο θείος και ο μπαμπάς για το 1000ρικο και δεν μπορούν να διαβάσουν 30 σελίδες. Όπως ακριβώς το θέλω και σαν πολίτης αυτή τη στιγμή που είμαι. Τι να πω ρε, ειλικρινά κρίμα για αυτούς που το έχουν καυλα και το γουστάρουν.. Σαν τα πρόβατα στη σφαγή πηγαίνετε.
!!!

Δημοσίευση από !!! »

Καλά σταλονε εσυ ηρέμησε ξαφνικά την είδατε όλοι σούπερ ήρωες... είναι μέχρι να σου πετάξουν στη μάπα το πρώτο AK-47 θα σου πάει το σκατο στη κάλτσα Κ θα σου πω εγώ μετά έφεδροι και πεζοναύτες νομίζετε ότι υπηρέτησατε στη Βαγδάτη
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Commando Squadron B έγραψε:Ρε μάγκες ειλικρινά πείτε ένα λόγο που κάνετε τα χαρτιά σας. Πραγματικά σας παρακαλώ πείτε μου. Αφού βαριέστε να διαβάσετε την προκυρηξη η δεν μπορείτε να καταλάβετε τι λέει. Αφού δεν ξέρετε που σας στέλνουν που πάτε; Πόσο θα καθίσετε στη σχολή, πόσο θα είστε δοκιμοι, πως βγαίνουν τα μόρια και οι βάσεις, πόσα λεφτά θα παίρνετε, τι ζόρι θα φάτε το πρώτο 5μηνο και.. Τις αποσπάσεις που παίζουν, μετακομίσεις και έξοδα.. Τι θα κάνετε αν σας τραβήξουν Δίας στην δυτική Αττική και παίρνετε 500 σήματα τη μέρα. Για ποιο λόγο ρε μάγκες; Για το χιλιάρικο η για να λέτε ότι είστε μπάτσοι; Ξαφνικά θυμήθηκε όλη η Ελλάδα να γίνουν αστυνομικοί μέσα σε 20 μέρες. Λυπάμαι αλλά εδώ μέσα είναι παιδιά που το πονανε, ιδρωσαν και χάλασαν χρήμα και χρόνο γιατί το γουστάρουν. Σκεφτείτε καλά κάποια πράγματα σας παρακαλώ πολύ. Η καλύτερα ενημερωθείτε και μην εκτιθεστε. Κάποια σχόλια και αποριες εδώ μέσα πραγματικά είναι γελοία για παιδιά 20 χρόνων και.. Σοβαρευτείτε μάγκες και δεν έχω κανένα κόμπλεξ.2600++ έχω και άγχος με αυτά που βλέπω εδώ μέσα γιατί δίπλα μου αν ήμουν στο σώμα θέλω άντρες όχι παιδάκια που τα έστειλε ο θείος και ο μπαμπάς για το 1000ρικο και δεν μπορούν να διαβάσουν 30 σελίδες. Όπως ακριβώς το θέλω και σαν πολίτης αυτή τη στιγμή που είμαι. Τι να πω ρε, ειλικρινά κρίμα για αυτούς που το έχουν καυλα και το γουστάρουν.. Σαν τα πρόβατα στη σφαγή πηγαίνετε.

Το πιο σωστό σχόλιο που είδα εδώ μέσα στις 400 σελίδες πραγματικά!!! ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΟΙ ΓΙΩΤΑΔΕΣ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΆ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΞΟΥΣΊΑ!

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Guppie έγραψε:Γεια σας. Σημερα κατέθεσα τα χαρτιά μου και γω. Στο τύπου Α έλεγε μεταταχθηκε Στις καταδρομες και απολύθηκε οριστικά ως στρατιώτης καταδρομων. Και μου λέει ο τύπος Γιατί βάζεις ειδικές δυνάμεις; Τεσπα βάλε ότι θες. Χαχαχα.ΥΓ. Μπροστα μου είπαν σε κοπέλα 169.5 έφυγες.

δεν ξέρουν από στρατό μην ακούτε τον κάθε αξιωματικό στο τμήμα διαβάστε την προκήρυξη καλά μην ρωτάτε εδώ μέσα βλακείες έλεος πια Φωτοαντίγραφο Πιστοποιητικού Στρατολογικής Κατάστασης, από το οποίο να προκύπτει με σαφήνεια ότι υπηρέτησαν μέχρι και την απόλυσή τους ως έφεδροι Αξιωματικοί ή σε Ειδικές Δυνάμεις ή ως εθελοντές πενταετούς υποχρέωσης (Ε. Π. Υ.) ή ως Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠ. ΟΠ.) στις Ένοπλες Δυνάμεις ή στην Προεδρική Φρουρά και να αναφέρεται η σωματική τους ικανότητα (κατηγορία I) κατά τη διάρκεια της θητείας τους. Να αναγράφονται, επίσης, όλες οι υπηρεσιακές μεταβολές κατά τη διάρκεια της θητείας των υποψηφίων, καθώς και η ειδικότητα με την οποία απολύθηκαν (αφορά άνδρες υποψήφιους και γυναίκες που υπηρέτησαν στις Ένοπλες Δυνάμεις)

Στο τύπου Α γράφει ΜΠΗΚΕΣ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕΣ ΠΧ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟ ΕΤΕΘ ΧΙΟ ΜΕ 1 ΕΙΔΙΚΌΤΗΤΑ ΜΑΓΕΙΡΑΣ 2Η ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ αυτό σημαίνει ότι είναι ειδικές δυνάμεις

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες