Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Μακάρι αυτό για τις 5 μέρες σας είπαν τπτ;
Θα ήθελα να μάθω κάποιες πληροφορίες σχετικά με την ειδικότητα ειδικών φρουρών.. αν ανοίξουν τελικά οι θέσεις. Τι εκπαίδευση περνάς; Πόσο καιρό είσαι εκτός την πόλη σου ;
Και τι μισθό παίρνεις; Είμαι 22 χρονών. Όποιος γνωρίζει αν μ πει. Ευχαριστώ πολύ!
Και τι μισθό παίρνεις; Είμαι 22 χρονών. Όποιος γνωρίζει αν μ πει. Ευχαριστώ πολύ!
Ρε συ θανο αφού δεν λέει κάτι.. η μοριοδότηση έλεγε μοτοποδήλατο κ μοτοσυκλέτα... από α1 κ πάνω είναι μοτοσυκλέτα άρα 300 .. εσυ πιστεύεις πι αξιωματικοί τ ξέρουνε ; Πίστεψε με Εσυ πιο καλά ξέρεις την προκ
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Αν ηταν η προκηρυξη θα λεγε.. Α1 100
Α2 200
Α 300
Μη λεμε συνεχεια τα ιδια!
Α2 200
Α 300
Μη λεμε συνεχεια τα ιδια!
Σίγουρα φιλε μ άντε καλή επιτυχία και σ εσενα 💪 αντε να δούμε πολυς καιρος μεχρι να λήξη και να βγουν τα αποτελέσματα χαχα
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 73
Παιδες μερα με την μερα παθαινω σοκ. Σημερα βρηκα 3 ατομα και οι 3 εχουν απο 2900 και πανω και ολοι εχουμ εδω και καιρο που βαραν προπονησεις. Τι σκατα γινεται ρε; Σπορια ειναι τα μορια?;
Και εγώ ακούω για πολλά μόρια... Εγώ με 2500 Κ πιστεύω ότι θα είμαι επιλαχών δυστυχώς θα γίνει μακελειό
Η βάση για 1.200 θέσεις εκτιμάται ότι θα είναι 2200 - 2300.Η βάση για 300 θέσεις θα είναι 2900+
Παίδες σαν ειδικός φρουρός κ εγώ θα ήθελα να σας πω καλή επιτυχία στους επιτυχόντες κάντε όλοι τα χαρτιά σας και ας είστε ακόμα κ μ 1500 μόρια δεν ξέρετε πολλά έχουμε δει μπορεί να βγει μετά κανένας συμπληρωματικός πινάκας μετά από μήνες κ να πει θα πάρουμε από εκείνη την σειρά άλλους 200 λέω εγώ υποθετικά, δεν θέλει ανχως αλλά μια υποσημείωση θα πάτε όλοι Αθήνα Το γράφει η προκήρυξη ότι θα τοποθετηθούν όλοι σε υπηρεσίες τις αττικής και καλό είναι να προετοιμάζεστε ψυχολογικά γιαυτο και να ξέρετε με τα σημερινά δεδομένα η μετάθεση σε επαρχία είναι πολύ δύσκολη τουλάχιστον για τα πρώτα 12 με 14 χρόνια ανάλογα βέβαια κ που είστε ειδικά αν είστε από συνοριακές περιφέρειες που καλυφθήκαν η θέσεις από συνοριοφύλακες όπως είμαι κ εγώ εκεί βλέπω μια 15 σίγουρα Αθήνα εκτός και αν παντρευτείτε και κάνετε 4 παιδιά αυτό σας τ λέω γιατί έχω πολλά παιδιά που ενώ το γούσταραν τόσο μετά κλαψουρίζαν στην Αθηνά
Έλα ντε ρε φίλε ξαφνικά η πλειοψηφία φαίνεται να έχει πάνω από 2600. Καλα για το poll δεν σχολιάζω... Εκεί που αισθανόμουν ότι είχα ελπίδες με 2450... Τέσπα πάντως αυτό που λένε τα παιδιά ισχύει όλοι πρέπει να κάνουν τα χαρτιά τους γιατί ποτέ δεν ξέρεις φαντάσου να μην κάνει κάποιος τα χαρτιά και να διαπιστώσει αργότερα ότι έμπαινε
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Εγω συναντησα 20 ατομα στη στρατολογια οταν πηγα για το χαρτι.. οι μισοι ειχαν ταττουαζ στα χερια και αλλοι ηταν κατω απο 1.70!
Εγώ έχω φιλο δόκιμο ειδικων δυνάμεων με καλο απολυτήριο 3200 Μόρια τα πάντα εχει και δεν κάνει τα χαρτιά του δεν θελει
Θα δούμε πολλά παίδες. Ηρεμία και καθαρό μυαλό γιατί το ρημάδι το άγχος δεν βοηθά και μπορεί να κάνει και ζημιές. Πολλές περιπτώσεις δεν είναι έτσι όπως τα λένε και τα υπολογίζουν. Ειδωμεν η Παναγία μαζί μας μέρες που έρχονται.
Εγώ πάντως σήμερα το πρωί πού έκανα τα χαρτιά μου με 2750 μόρια ο αξιωματικός μου είπε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει άλλος παραπάνω μόρια, χωρίς να ρωτήσω εγώ κάτι. Και είχε γύρω στις 150 αιτήσεις μου είπε. Οπότε τσιλλ παιδιά. Δεν θα είναι πάρα πολλοί αυτοί από 2850 και πάνω!
Έτσι. Μην ακούτε τι γράφουν και τι λένε. Τουλάχιστον 7 άτομα μου έχουν πει απολυτήριο κάτω του 13, χωρίς lower και μου λένε μόρια στο Θεό. Κάτι δεν υπολογίζουν ή απλά λεζάντα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες