Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Το ότι φορές γυαλιά δεν σε βγάζει. Ανίκανο αν είσαι εντός Ορίων
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Dokimos μου αρέσει που σου είπε ότι πήρε χαρτί από υπολογιστές κιόλας χαχαχαχαχαχα.. το οποίο αν δεν κάνω λάθος δεν μοριοδοτητε χαχα... άμα σκύλος καλά τον είπες
Ο. Π. Κ. Ε
Motorhead
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από Motorhead »

Αυτό που δεν έχει θιχτεί ακόμα είναι τα κριτήρια σε περίπτωση ισοβαθμιας... Κάθεστε και ανησυχείτε για τους Δεα Εδ που παίρνουν χίλια μόρια και έχουν 10-12-13-14 απολυτήρια, για τριτεκνους και πολύτεκνους με παρόμοια απολυτήρια, οι οποίοι είναι ηλικιακά από 20-26 και ξαφνικά διεκδικούν μια θέση στην κατάταξη επειδή ξαφνικά μοριοδοτηθηκαν...

Ε λοιπόν όσοι έχουν υψηλά απολυτήρια και είναι 27-28 έχουν σαφέστατο προβάδισμα έναντι των άλλων σε περιπτωση ισοβαθμιας και στην κατάταξη θα έχουν προτεραιότητα!

Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Φοράς
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Το θέμα ξέρετε πιο ειναι μέχρι 20 του μηνος 1μισι μηνα θα τρελαθούμε θα πάει 500 εδω μεσα χαχαχ η σελιδες
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Παρατηρώ την προκ του 11 κ βπεπγ πως εκεί δεν υπήρχε υγειονομική καρτέλα παρά μόνο ανέφερε πως πρέπει να πας ήδη με δυο εξετάσεις... όπως γινόταν όταν έδωσα το 10 πανελλαδικές.. στην σημερινή προκ σ λέει αν πετύχεις θα πάρεις από τ ΑΤ την καρτέλα μ τ παραπέμπτικο.. κ θα πας σε γιατρούς τις κάθε ειδικότητας... όταν πας ατην επιτροπή θα κοιτάνε την καρτέλα κ αν κρίνουν κάτι που σε κόβει θα σ κόβουν... δλδ εκεί μόνο ψυχοτεχνικα κ Τάτου θα κοιτάνε στην ουσία.. δεν ξέρω γιατί γίνετε αυτό...
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Ε μετα αφου λήξουν οι αιτήσεις θα έχουμε το θέμα ποτέ θα σας καλέσουν για αθλήματα θα μπαίνει ο κάθε καψερος να λέει εγώ έμαθα από την κουμπαροκουνιαδα μου ότι τότε θα πάμε... Όλα θα γίνουν... το θέμα είναι να λήξουν όλα. κ. να. βγουν οι πίνακες μετά από εκεί κ πέρα όλα θα πάρουν το δρόμο τους όπως είδη έχουν πάρει!
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Για πιο γρηγορα γινεται! Το 11 οι γιατροι ηταν 2 μερες.
DOKIMOS 334
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από DOKIMOS 334 »

Xanthos απλα του ειπα ΟΚ και οτι το πτυχιο υπολογιστων ειναι τι καλυτερο... τιποτσ παραπανω θα εμπλεκα πολυ ασχημα μετα.

DEA ρε σειρα λεω τωρα εγω πας στο ΑΤ και δηλωνεις τα χαρτια σου και σε δεχονται χωρις κανενα ελεγχο. Αμα στο ΠΚΕ εσυ εχεις 7μιση στο ενα ματι και 7 στο αλλο δεν θα φας πορτα; Πλακα με κανεις;

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Θα κοιτάνε την. καρτελα σου φυσικά αλλά ο έλεγχος από όσο γνωρίζω θα γίνει κανονικότατα.. τι ίδιο πράγμα είναι περίπου.. Όπως.. κοίτα το να ξεφύγεις από εξετάσεις πχ αίματος ούρων άνετα το κάνεις αν κάτι δεν σου κάθεται καλά.. έχεις το δικαίωμα να πας έξω σε γιατρό κ για να βγούνε όλα οκ του λες παίξτε λίγο.. Εγώ πχ έχω λίπος στο συκώτι κάτι που δεν επηρεάζει σε κάτι.. Αλλά όταν κάνω εξετάσεις είναι σαν του κολου τις μαϊμούς.. Τώρα όμως αν έχεις κάτι πολύ σοβαρό γιατροί είναι θα την ψιλιαστουνε να το ξέρεις!!
Ο. Π. Κ. Ε
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

DOKIMOS 334 έγραψε: Xanthos απλα του ειπα ΟΚ και οτι το πτυχιο υπολογιστων ειναι τι καλυτερο... τιποτσ παραπανω θα εμπλεκα πολυ ασχημα μετα.

DEA ρε σειρα λεω τωρα εγω πας στο ΑΤ και δηλωνεις τα χαρτια σου και σε δεχονται χωρις κανενα ελεγχο. Αμα στο ΠΚΕ εσυ εχεις 7μιση στο ενα ματι και 7 στο αλλο δεν θα φας πορτα; Πλακα με κανεις;

Νομιζω πανω απο 6 σε κοβουν
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Επίσης η καρτέλα δίνεται και για οικονομία ώστε να μην ξοδεύεται το σώμα. Τώρα παίρνεις παραπεμπτικό πληρώνεις ένα 20 ? σε δημοσιο κ νοσοκομείο πχ ΑΧΕΠΑ κανείςςτις εξετάσεις και είσαι κομπλέ.
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

DOKIMOS 334 έγραψε: Xanthos απλα του ειπα ΟΚ και οτι το πτυχιο υπολογιστων ειναι τι καλυτερο... τιποτσ παραπανω θα εμπλεκα πολυ ασχημα μετα.

Δεν λέω αυτό ρε σειρά απλά υπάρχουν όρια άλλωστε θα δώσεις κ τις γνωματεύσεις.. τα ΑΤ δεν έχουνε καμοια δουλειά με τα υγειονομικά άλλωστε
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Xanthos έγραψε: Θα κοιτάνε την. καρτελα σου φυσικά αλλά ο έλεγχος από όσο γνωρίζω θα γίνει κανονικότατα.. τι ίδιο πράγμα είναι περίπου.. Όπως.. κοίτα το να ξεφύγεις από εξετάσεις πχ αίματος ούρων άνετα το κάνεις αν κάτι δεν σου κάθεται καλά.. έχεις το δικαίωμα να πας έξω σε γιατρό κ για να βγούνε όλα οκ του λες παίξτε λίγο.. Εγώ πχ έχω λίπος στο συκώτι κάτι που δεν επηρεάζει σε κάτι.. Αλλά όταν κάνω εξετάσεις είναι σαν του κολου τις μαϊμούς.. Τώρα όμως αν έχεις κάτι πολύ σοβαρό γιατροί είναι θα την ψιλιαστουνε να το ξέρεις!!
Εγώ αυτό π κατλαβα από όσα διάβασα είναι ΟΤι αν καταλάβουν πως κάτι είναι ψέμματα σε στέλνουν γ εξετάσεις
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Απο φιλο μου που περασε φετος ΠΚΕ. Οσοι ειχαν κανει εξετασεις σε δημοσιο νοσοκομειο και δεν ειχαν να αναφερουν κατι τους περασαν κατευθειαν. Οσοι ειχαν θεματακια π. Χ μοιωπια κλπ. Τους περασανε σε μια γραμμη να τους κοιταξουν. Οσοι ειχαν παει σε ιδιωτες γιατρους τους εξετασαν ολους απο την αρχη!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες