Η προκ είναι υπό την εποπτεία τ ΑΣΕΠ για λόγους διαφάνειας.. δλδ να μην μπορούν να μπουν όπου να ναι μόρια κτλπ.. δεν ισχύουν όμως οι νομοθεσίες τ ΑΣΕΠ περί μοριοδοτήσης 3 τέκνειες κτλπ.. γιατί δεν το καταλαβαίνετε ; Εχπυκε πάρει τηλ στο αρχηγείο.. ότι γράφει η προκ.. τέλος τ θέμα με την 3 τέκνιαΛοκ200 έγραψε: Αφού δεν είναι υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ την ένσταση που λέει η προκήρυξη οτι πρέπει να την κάνεις ;
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Mathiou ποσά μόρια έχεις φίλε ;
- Mathiou1995
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 87
Εγώ την προκυρηξη την έχω διαβάσει 100 φορές, έχω κάνει έρευνα και έχω διαβάσει τους νόμους διεξοδικά για να σου πω κάτι... Μ'αρέσει να μετράω τα λόγια μου και δεν παραπληροφορω, θα βρεθείτε προ εκπλήξεως και σας το λέω για το καλο όλων γιατί βλέπω ένταση εξαιτίας αυτού του θέματος... Ξανά λέω οι νόμοι είναι νόμοι και δεν μπορούμε να τους φέρουμε στα μέτρα μας... Το σύνολο των αστυνομικών δεν έχει ιδέα για το τι λέει η προκυρηξη την διαβάζουν παράλληλα με τους υποψήφιους...
- Mathiou1995
- Αρχιλοχίας
2.410 μόρια έχω φίλε μου
Έγινε φίλε μ ! Καλή σ επιτυχία
- Mathiou1995
- Αρχιλοχίας
Επίσης να είσαι καλά!!!
- Λοκ200
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 18
Εντάξει κάνω εγώ λάθος. Δεν χαλάω άλλη φαιά ουσία
- Storm
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 136
https://www.facebook.com/292j582594513653/posts/699349270503648/
Διαβαστε το λινκ να μαθαιτε 5 πραγματα και μετα διαβαστε και την απαντηση του ασεπ σε σχετικο μειλ...
Σας ενημερώνουμε ότι το ένστολο προσωπικό δεν εμπίπτει στην αρμοδιότητα του ΑΣΕΠ.
Όσον αφορά το κριτήριο της τριτεκνίας, σας ενημερώνουμε ότι στις προκηρύξεις που εκδίδει το ΑΣΕΠ ορίζονται τα τυπικά προσόντα και τα δικαιολογητικά που οι υποψήφιοι υποχρεούνται να προσκομίσουν για την απόδειξη των σχετικών κριτηρίων, μεταξύ των οποίων της τριτεκνίας (τριτέκνων και τέκνων τριτέκνων). Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ ( www.asep.gr ) και διαβάστε προσεκτικά την εκάστοτε προκήρυξη για την οποία ενδιαφέρεστε.
Αλυσιτελώς σας πληροφορούμε ότι για να αναγνωριστεί το κριτήριο στα τέκνα τριτέκνων όταν τα ίδια υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής σε προκήρυξη που έχει εκδοθεί από το ΑΣΕΠ πρέπει να είναι άγαμα και να μην έχουν υπερβεί το 25ο έτος της ηλικίας τους ή αν σπουδάζουν σε εκπαιδευτικό ίδρυμα της ημεδαπής ή αν εκπληρώνουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις να μην έχουν υπερβεί το 30ο έτος της ηλικίας τους
Και ο αλλος αναφερει πασαρηδες και σοριν ματει... δεν εχετε το θεο σας
Διαβαστε το λινκ να μαθαιτε 5 πραγματα και μετα διαβαστε και την απαντηση του ασεπ σε σχετικο μειλ...
Σας ενημερώνουμε ότι το ένστολο προσωπικό δεν εμπίπτει στην αρμοδιότητα του ΑΣΕΠ.
Όσον αφορά το κριτήριο της τριτεκνίας, σας ενημερώνουμε ότι στις προκηρύξεις που εκδίδει το ΑΣΕΠ ορίζονται τα τυπικά προσόντα και τα δικαιολογητικά που οι υποψήφιοι υποχρεούνται να προσκομίσουν για την απόδειξη των σχετικών κριτηρίων, μεταξύ των οποίων της τριτεκνίας (τριτέκνων και τέκνων τριτέκνων). Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ ( www.asep.gr ) και διαβάστε προσεκτικά την εκάστοτε προκήρυξη για την οποία ενδιαφέρεστε.
Αλυσιτελώς σας πληροφορούμε ότι για να αναγνωριστεί το κριτήριο στα τέκνα τριτέκνων όταν τα ίδια υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής σε προκήρυξη που έχει εκδοθεί από το ΑΣΕΠ πρέπει να είναι άγαμα και να μην έχουν υπερβεί το 25ο έτος της ηλικίας τους ή αν σπουδάζουν σε εκπαιδευτικό ίδρυμα της ημεδαπής ή αν εκπληρώνουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις να μην έχουν υπερβεί το 30ο έτος της ηλικίας τους
Και ο αλλος αναφερει πασαρηδες και σοριν ματει... δεν εχετε το θεο σας
Dea pz ευχαριστώ πολύ για την απάντηση !
Μαθιου σημερα εκανα τα χαρτιά μ είμαι 26 πιάστηκε η τριτεκνια και ειχα πάρει και στα κεντρικά που αναγράφει στην προκυρηξη στο σταθερό και μ είχαν πει ότι την πιανω στην προκυρηξη δεν υπάρχουν όρια ηλικίας στην τριτεκνια και για τους πολύτεκνους
Παραπληροφόρηση καθαρά κ μόνο γ προσωπικούς λόγους.. ότι να ναι χωρίς λόγο.. είπαμε πολλά Είναι δίκαια πολλά άδικα.. πάλεψτε κ ότι γίνει..
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Ακριβώς ας παλέψουμε κ ότι γίνει... Εξάλλου επιτυχών πέρα από τα μόρια θεωρείσαι όταν περάσεις κ τς ΠΚΕ. Πολλοί χαίρονται τώρα αλλά μπορεί να κλαίνε στο τέλος... Έτσι είναι η ζωή.
Mathiou1995 πήρες τηλέφωνο τον αριθμό που αναγράφει η προκυρηξη και σου είπαν να διαβάσεις το νόμο περί τριτεκνιας και μοριοδοτησης βάση κριτηρίων του Ασεπ; Α ναι τότε έχεις δίκιο!
Αν όχι τότε κάπου έχεις μπερδέψει τα πράγματα...
Όταν παίρνεις τα κεντρικα γραφεία τηλέφωνο ή το τηλέφωνο που αναγράφει η προκυρηξη προς παροχή πληροφοριών και ο υπεύθυνος εκεί σου δώσει ανακριβείς πληροφορίες, τότε είναι υπολογος για οποίαδηποτε παραπληροφορηση...
Τα σώματα ασφαλείας δεν υπόκεινται στις ρυθμίσεις ασεπ, μόνο εποπτεία υπάρχει, τυπικά και μόνο...
Σε παλιότερες προκυρηξεις όντως ίσχυαν κάποια κριτήρια τα οποία αναλυονταν διεξοδικά...
Εγώ σε αυτή την προκυρηξη πουθενά δεν διάβασα ούτε υπάρχει παραπομπή για αυτά τα κριτήρια...
Σε προκυρηξεις δεν εννοούνται πράγματα, είτε είναι σαφώς διατυπωμένα είτε δεν ισχύουν...
Αν όχι τότε κάπου έχεις μπερδέψει τα πράγματα...
Όταν παίρνεις τα κεντρικα γραφεία τηλέφωνο ή το τηλέφωνο που αναγράφει η προκυρηξη προς παροχή πληροφοριών και ο υπεύθυνος εκεί σου δώσει ανακριβείς πληροφορίες, τότε είναι υπολογος για οποίαδηποτε παραπληροφορηση...
Τα σώματα ασφαλείας δεν υπόκεινται στις ρυθμίσεις ασεπ, μόνο εποπτεία υπάρχει, τυπικά και μόνο...
Σε παλιότερες προκυρηξεις όντως ίσχυαν κάποια κριτήρια τα οποία αναλυονταν διεξοδικά...
Εγώ σε αυτή την προκυρηξη πουθενά δεν διάβασα ούτε υπάρχει παραπομπή για αυτά τα κριτήρια...
Σε προκυρηξεις δεν εννοούνται πράγματα, είτε είναι σαφώς διατυπωμένα είτε δεν ισχύουν...
- Mathiou1995
- Αρχιλοχίας
Νομίζω πως αρχίζω να μετανιώνω που γράφω εδώ... Μάλλον είμαι ένας άλλος και ζω σε παράνοια!!! Παιδιά οκ !!! Καλή επιτυχία!!! Γεια σας !!! Αποχωρώ από το πάρτη σας !!!
- Storm
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 136
Σκοπιμη παραπληροφορηση ή δεν καταλαβαινουν τι διαβαζουν και ειναι και σιγουροι οι περισσοτεροι και αραδιαζουν και νομους και ημερομηνιες κτλ.. παρτε τν προκηρυξη του 11 στο τελος και διαβαστε τις παραλληλα... δεν μπορει εκει κατι θα γινει να το καταλαβετε τι παιζει...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης