Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Φωτης

Δημοσίευση από Φωτης »

basayevgr έγραψε:
Φωτης έγραψε:Κανενα πολυμπριζο παιρνει ο διαγωνισμος γιατι με 1600 αποτι καταλαμβαινω δεν παω πουθενα.Ενοω για επιλαχοντας γιατι ενα χιλιαρικο στην

αγορα εργασιας πουθενα δεν βρισκεις παιρνω λιγο πανω απο το βασικο

Και συγνώμη που στο λέω και δεν σου το λέω επιθετικά, για να παίρνεις τόσα, τόσα αξίζεις να παίρνεις. Όπως και ο καθένας. Ότι αξίζει ο καθένας με αυτά που έχει κάνει από σπουδές/ εμπειρία κλπ κλπ, αυτά παίρνει.. πικρή αλήθεια αλλά είναι η αλήθεια

Εσυ εισαι αποφοιτος του Harvard;

Ειδικους Φρουρους θελει οχι επιστημονες

Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Kirios έγραψε: Με αστιγματισμο 3 δν ειπαρχει προβλημα ετσι
Δεν νονιζω να έχεις θέμα κ εγώ έχω υπέρμετρόπικο αστιγματισμό αλλά 0.70 κ 1.50
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Xanthos φίλε μου με την στρατιωτική βεβαίωση ξανά ζητάς αν δεν γράφει το Ι1 και σου στέλνουν άλλη με Ι1; ειδικές ήμουν δεν εννοείτε..
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Τι έγινε στην ψηφοφορία ξαφνικά τόσοι με πάνω από 3000 !!!
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Dea pz έγραψε:
Kirios έγραψε: Με αστιγματισμο 3 δν ειπαρχει προβλημα ετσι
Δεν νονιζω να έχεις θέμα κ εγώ έχω υπέρμετρόπικο αστιγματισμό αλλά 0.70 κ 1.50
οκ
DOKIMOS 334
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από DOKIMOS 334 »

Χanthos εχθες μου την ειπες και σημερα βλεπω λες τα ιδια φιλε. Βλεπεις δεν σ ειπα οτι δεν βοηθας αλλα τα ιδια και τα ιδια κουραζουν, ολοι νομιζουν οτι ειναι πυρηνικη φυσικη η προκηρυξη και δεν μπορουν να το ψαξουν μονοι τους και να κινηθουν περιμενουν 3ους και 4ους να τους τα πουν.
Κωσταρας

Δημοσίευση από Κωσταρας »

Βρηκα τα χαρτια σημερα αυριο τα καταθετο αντε και καλυ τυχη σε ολους. Αυτοι που λετε οτι δεν το κανεται για τα λεφτα θα το δουμε σε βαθος χρονου εγω ειμαι ξεκαθαρος με τον εαυτο μου μπαινω για τα λεφτα το οπλο το σημα. Οταν θα μου περασουν τα δυο τελευταια θα μου μεινει ο μισθος.

fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Xanthos έγραψε:Όποιος κάνει την αίτηση του και δεν βαριέται να μπει να γράφει τι έκανε κ πως να έχουν όλοι μια ιδέα! Το ξαναείπα κ χθες. Για πληροφορίες σχετικά με ότι έχει να κάνει το θέμα είναι δεκτές από όλους κ προς σε όλους!

Λοιπόν θα μπω στον κόπο να τα γράψω όλα μια φορά... Όποιος θέλει αποθηκεύει το μήνυμα.

1. Στο τμήμα σας δίνουν να συμπληρώσετε την αίτηση υποψηφιου προς πρόσληψη ως ειδικού φρουρού (Υπόδειγμα Α) στην προκήρυξη είναι στο τέλος.

2. Σας δίνουν 3 υπεύθυνες δηλώσεις που και αυτές υπάρχουν στην προκήρυξη κάτω ακριβώς από την αίτηση.

3. Δύο φωτογραφίες τύπου ταυτότητας, στο πίσω μέρος κάθε φωτογραφίας πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο σας.

4. Φωτοαντίγραφο βεβαίωσης ΑΜΚΑ.

5. Φωτοαντίγραφο Τίτλου σπουδών.

6. Φωτοαντίγραφο Πιστοποιητικού ξένης γλώσσας ( Όλοι οι τίτλοι σπουδών ξένης γλώσσας πρέπει να συνοδεύονται από επίσημη μετάφρασή τους στην ελληνική γλώσσα).

7. Φωτοαντίγραφο Πιστοποιητικού τύπου Α που πρέπει να αναγράφεται και η Σωματική ικανότητα.

8. Φωτοαντίγραφο και των δύο (2) όψεων της κατεχόμενης άδειας οδήγησης (μοτοποδηλάτου, μοτοσικλέτας ή αυτοκινήτου), στο οποίο να εμφαίνεται ευκρινώς η ημερομηνία έκδοσης και λήξης της άδειας, καθώς και η εκδούσα Αρχή.

9. Φωτοαντίγραφο πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης

Υ. Γ Ο, τι τίτλο ξένης γλώσσας έχετε θέλουν επίσημη μετάφραση στην ελληνική γλώσσα, πάτε σε ένα δικηγόρο και σας τα μεταφράζει, αρκεί βέβαια να έχει και ο ίδιος πτυχία ξένης γλώσσας (το λέω για μερικούς που ίσως να μην έχουν μόνο αγγλικά, αλλά πχ ιταλικά η γαλλικά η γερμανικά.

Αυτά είχα καταθέσει εγώ το 2011 μη με ρωτάτε για πολύτεκνους και τριτεκνους. Δεν είμαι τίποτα από τα δύο οπότε και δεν το έψαξα.

Αυτά και καλή επιτυχία και μακάρι να μπούνε όσοι το θέλουν πραγματικά ή και όσοι πιστεύουν ο, τι μπορούν να αντέξουν την στολή.

Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Σταματήστε να βράζετε ο ένας τον άλλον το κράτος την αστυνομία που δεν βγάζει τα μορια οπος θελουμε και ας λέμε πραγματα που χρειαζόμαστε για την προκυρηξη
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Το να ρωτησει καποιος κατι που δεν καταλαβε σε αυτα που διαβασε ειναι δεκτο (οχι ομως 100 φορες) το να ρωτανε 5 ατομα το ιδιο πραγμα ομως κατανταει κουραστικο. Γι αυτο υπαρχουν οι σελιδες να πηγαινετε λιγο πιο πισω να διαβαζετε τι και πως. Ερωτησεις τωρα τυπου εχω εκεινο εχω το αλλο, κυριοι δεν ειμαστε γιατροι ουτε στην επιτροπη ουτε στο μυαλο του καθε ενα στην επιτροπη. Οτι κι αν σας πουμε θα ειναι ειτε σωστο ειτε λαθος. Για ιατρικα θεματα ρωτηστε καποιον γιατρο, για ΔΜΣ οτι λεει η προκηρυξη ! Απλα πραγματα και παντα με καλη διαθεση.
Δελτας

Δημοσίευση από Δελτας »

Μάγκες αν ισχύει το poll την γάμησαμε αλήθεια δηλαδή έλεος πως γίνετε τόσα μόρια ρε παίδες.. η βάση έτσι όπως πάει μέσω poll θα είναι κοντά στα 2500 και εγώ υπολόγιζα ότι θα ήταν 2350..120 και ο μέσος όρος είναι στα ύψη..
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Χθες δεν είχε βγει τίποτα... Τώρα αν την πεις σε κάποιον θα έχεις απόλυτο δίκιο.. Για τους λόγους που λες κ που σου εξήγησα κ εγώ χθες.. άλλο να βοηθάς άτομα που δεν γνωρίζουν κ ρωτάνε 2 3 φορές κ άλλο να ρωτάει ένας συγκεκριμένος 100 φορές το ίδιο πράγμα!!! Απλά δεν μπορώ να τους βάλω στο ίδιο τσουβάλι όλους... Κ γι'αυτό αυτή η στάση μου.. συγγνώμη εάν σε είχα προσβάλει η παρεξηγήθηκες από κάτι δεν το ήθελα.
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Στο poll δεν θα τα δείτε κ έτσι θα είναι έχει απόκλιση κ εκτός αυτού είναι κ πολλοί καλοί άνθρωποι που μπορεί να πατάνε κ ότι νανε!! Μέχρι στιγμής ρέει σε φυσιολογικά πλαίσια
Ο. Π. Κ. Ε
Guppie
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Guppie »

Guppie έγραψε:Παραπεμφθηκα σε δίκη σε κάποιο από τα αναγραφόμενα σε ηλικία 14.. οχι σε ναρκωτικα.. απλα έγινε αποσυρση της μύνησης πριν γίνει η δικη.. αλλα πήγα σαν κατηγορούμενος στο δικαστήριο το οποίο δεν έγινε τελικά.. Απάντηση από κάποιον που ξερ ει παιδιά για να ξέρω τι θα γράψω στην υπεύθυνη δηλωση
Εδώ μπορεί να απαντήσει κάποιος; καθώς στην υπεύθυνη δήλωση λέει δηλώνω υπεύθυνα οτι: Δεν έχω παραπεμφθεί σε δίκη για πλημμέλημα η κακούργημα με προσωπική κλήση η βούλευμα.. Εγώ Εγώ κληθεί προσωπικά σαν κατηγορούμενος απλά η δικη δεν έγινε διότι εγινε συμβιβασμός και απόσυρση της μύνησης
anst1
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από anst1 »

Καλησπέρα παιδιά.Με το κάλο να μας έρθετε.

Όποιος νομίζει ότι είναι επιτυχών και θέλει βοήθεια για τα υπόλοιπα πέραν τον μορίων ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα όπου μπορώ μετά χαράς να βοηθήσω.

Πάντως προσωπική γνώμη μην τρελαίνεστε με τα μόρια γιατί κάποιοι έχετε προετοιμαστεί κ έχετε πολλά μόρια και θα περάσετε σίγουρα αλλά οι πιο πολλοί δεν είναι προετοιμασμένοι και από αυτούς θα διαμορφωθεί τελικά η βάση.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες