capten fan έγραψε: Παιδιά καλημέρα. Να ρωτήσω Εγω εχω ζητήσει εδω και καιρο ανανέωση του διπλώματος μου. Αν τυχόν δε γίνει μέχρι τος 20 του μήνα θα εχω θεμα; Μου εχουν δωσει ομως βεβαιώσεις που λενε οτι μπορω κανονικά να οδηγήσω και οτι μπορω να τις προσκομισω γιατι ειναι νόμιμες. Θα εχω θεμα πιστεύετε;
Εγώ λέω να φτιάξουμε μια κατάσταση πως μας συμφέρουν τα μορια στον καθένα και να την. στειλουμε και εγώ θεορω ηλιθιότητα να δίνει μορια σε ξένες γλώσσες ιταλικά γερμανικά αντι να δίνει σε άτομα που έχουν διακρίσεις σε καπιο άθλημα! Εγώ κάνω μικτες πολεμικες τεχνες και εχω ποσα χρυσα και 1 σε πανελλήνια γιατί να μην παίρνω μορια; Ο καθένας το βλέπει οπος θελει
Μην κοιτατε στο φορουμ... χθες ημουν σε μια παρεα 7 8 αγοριων και απ αυτιυς 2 θα κανανε τα χαρτια τους, ο ενας εχει 1900 κατι και ο αλλος 2200. Εγω με 2500 ειμαι αισιοδοξος (και για πιο κατω) εσεις λετε οτι θελετε...
Έχω 16.4 απολυτήριο δίπλωμα Α1 μέχρι 125κβ δίπλωμα αυτοκινήτου πτυχίο αγγλικών καλής γνώσης και είμαι τέκνο πολύτεκνης οικογένειας. Μπορεί κάποιος τα μόρια που συγκεντρωνω;
Πάντως η βάση σίγουρα δεν θα είναι ίδια με του 11, σαφώς πιο υψηλή λόγω του μη περιορισμού τρίτεκνων κτλπ. Δεν θα κάτσω να πω αν είναι άδικο ή οχι διότι οι αποψείς διίστανται, το μόνο που θα πω είναι ένα μεγάλο κρίμα. Αυτό.
Αδικο ειναι Λευτερη.. με γεια τους με χαρα τους που τα παιρνουν αλλα ειναι αδικο! Ξερεις ποσοι απο κει που λες ειχαν 2200 μορια για παραδειγμα, πανε στα 2500 λογω πολυτεκνιας?
Ηθελα να ξερα το υπουργειο δε το καταλαβαινει οτι ο κοσμος θα τρεχει να κανει προσφυγες στο ΣτΕ; Και ειναι και μεγαλο το πατημα των δικηγορων!
Το ξερω ΙΜΑΚ αλλα δυστυχως οτι κι αν γινει δεν θα αλλαξει. Ο λογος που το κανανε κανει μπαμ οτι ειναι καθαρα για να βαλουν δικα τους ατομα που θα ηταν στο οριο και θελανε να τους " σπρωξουνε ", αλλα δεν πιστευω πως θα δικαιωθει κανεις ακομη και με προσφυγη στο ΣτΕ. Χαμενος χρονος και χρημα και εν ετη 2019 ειναι πολυ πολυτιμα και τα 2.