Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Spyros D.

Δημοσίευση από Spyros D. »

DOKIMOS 334 έγραψε:Στο ΣΕΦΕΑ ειπαν σε υποψηφιο φιλο πως πιστευουν γυρω στις 15000 αιτησεις και πως αν καποιος εχει 2400+ βρισκεται στο 60% αν καποιος εχει 2700+ στο 70% και 3000+ στο 90%. Οτι μου ειπε σας λεω αλλα εγω πιστευω οτι μετα απο τοση ανεργια και αναμονη δεν νομιζω να ειναι μονο 15000 οι αιτησεις αλλα απο την αλλη κι αυτοι κατι παραπανω θα γνωριζουν δεν νομιζω να ειναι τοσο ασχετοι.

Χωρίς να θέλω να τρομοκρατήσω κόσμο ή όπως λες κι εσύ να βγάλω το ΣΕΦΕΑΑ χαζούς, μακάρι αλλά μου φαίνονται υπερβολικά αισιόδοξα αυτά τα νούμερα...
Άβαταρ μέλους
Spik
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Spik »

Είσαι τρίτεκνος αλλά έβγαλες ενα που δείχνει τα 3 αδέρφια σου ε; Οκ...
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από marsupilami »

Ποιο ειναι το θεμα με την τριτεκνια;
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Σας χαιρετω ολους! Εχω 2 ερωτησεις και οποιος γνωριζει να βοηθησει παρακαλω!Α) Πτυχιο απο ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΕΚ Που ηταν 2 χρονια δεν το μετρανε; Μονο απο δημοσιο ΙΕΚ λαμβανεται υποψην τους για τα μορια;

Β) Απο Προεδρικη Φρουρα που μας μετεφεραν σε αλλη μοναδα/Ταγμα ενω η μιση θητεια ηταν κανονικα στην Προεδρικη Φρουρα αλλα η απολυση ηταν απο το Ταγμα εκει τι γινεται με τα μορια (η μεταθεση ηταν για ολοκληρο λοχο μιας και εκλεισε το στρατοπεδο τοτε, Προεδρικη Φρουρα-Μικτος Λοχος σε Ταγμα ΓΕΕΘΑ) ;

DOKIMOS 334
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από DOKIMOS 334 »

Και εγω το ιδιο εχω, πηγα κεπ ζητησα πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης ρωτησα αν μπορει να ειναι καποιο αλλο και μου ειπαν οχι ειναι μονο αυτο. Αυτο θα προσκομισω και θα ρωτησω κιολας. Μην αγχωνεσαι δεν νομιζω να υπαρχει καποιο θεμα απο την στιγνη που το επισημο εγγραφο(προκηρυξη) δεν αναφερει κατι για οριο.
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

2 σπικ χαζα εννοω μας διχνει και τους 3 Και τα 3 αδερφισ
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Μακάρι όποτε 2 φοτογραφιες Φοτοτυπια απολυτήριο ταυτότητα δίπλωμα και στρατού και οικογενειακής κατάστασης και αμκα κατι αλλο ;
Κάποιος Κώστας

Δημοσίευση από Κάποιος Κώστας »

Παίδες για τα αθληματα το λέτε είναι πολύ αυστηροί οι χρόνοι;
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Μαλλον οι βουλευτες-υπουργοι εχουν να βολεψουν δικα τους παιδια γι αυτο δεν εβαλαν ηλικιακα κριτηρια στη πολυτεκνια! Με αυτο που εκαναν ουσιαστικα δινουν ελπιδες σε οσους ειχαν κατω απο 2300 μορια!

Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 100

Δημοσίευση από glock »

Κύριοι οι οργανικες θέσεις θα είναι Δίας Δελτα , ατ Κ μεταγωγων
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Εφοσον δεν βαλανε καποιο ηλικιακο περιορισμο , η βαση ( πιστευω ) θα ειναι αρκετα πιο πανω σε σχεση με του 11. Κριμα παντως που δεν υπαρχει καποιος λογικος περιορισμος, θα γινει σφαγη.
Στέλιος44
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Στέλιος44 »

Καλημέρα παιδιά, αν πάει κάποιος για την αίτηση σήμερα ας μας πει με σιγουριά τι ισχύει για τα όρια πολυτεκνιας-τριτεκνιας.. Ευχαριστώ!
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Ρε dea pz πλακα μας κανεις ρε φιλε; Με 2820 λες τον ηπιαμε; Εμεις τι να πουμε που μας προσπερνανε ατομα λογω τριτεκνιας-πολυτεκνιας ενω δεν επρεπε να τη δικαιουνται λογω ηλικιας; Μηπως να τρεχουμε στα δικαστηρια; Λεω εγω τωρα... να ειστε λιγο σοβαροι!

3η ΜΑΛ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από 3η ΜΑΛ »

Η προκήρυξη αναφέρει σχετικά για τους πολύτεκνους και τους τρίτεκνους τα εξής:

Στα δικαιολογητικά:
9. Φωτ/φο πιστοποιητικού πολυτεκνικής ιδιότητας από την Α. Σ. Π. Ε.

Αυτό σημαίνει πως αφού χρειάζεται πιστοποιητικό από την Α. Σ. Π. Ε ισχύει το παρακάτω:

«1. Πολύτεκνοι υπό την έννοια του παρόντος νόμου είναι οι γονείς οι έχοντες τη γονική μέριμνα και επιμέλεια τεσσάρων τουλάχιστον τέκνων από έναν ή περισσότερους γάμους ή νομιμοποιηθέντων ή νομίμως αναγνωρισθέντων ή υιοθετημένων, τα οποία είναι άγαμα και δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό τρίτο (23ο) έτος της ηλικίας τους ή σπουδάζουν σε αναγνωρισμένες τριτοβάθμιες σχολές πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης και αναγνωρισμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα της ημεδαπής ή της αλλοδαπής ή εκπληρώνουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις και δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό πέμπτο (25ο) έτος της ηλικίας τους. Στα τέκνα αυτά συνυπολογίζονται και αυτά με οποιαδήποτε αναπηρία σε ποσοστό εξήντα επτά τοις εκατό (67%) και άνω ισοβίως, ανεξαρτήτως ηλικίας και οικογενειακής κατάστασης.»

Τώρα για τους τρίτεκνους το μόνο που αναφέρει είναι το εξής:

Επισημαίνεται ότι την ιδιότητα αυτή κατέχουν:

Γονείς με τρία ζώντα τέκνα και τέκνα τους από νόμιμο γάμο ή νομιμοποιηθέντα ή νόμιμα αναγνωρισθέντα ή υιοθετηθέντα, συμπεριλαμβανομένων των περιπτώσεων ά***** ν μητέρων με τρία μη αναγνωρισθέντα ζώντα τέκνα.

Όποιος θα έχει κάποια απάντηση ας την γράψει εδώ.

Πάντως εγώ δεν θεωρώ τίποτα ότι εννοείται εφόσον δεν αναγράφεται στην προκήρυξη.

Θεωρώ ότι αυτός που θα ερωτηθεί (Αστυνομικός) για κάτι τέτοιο πρέπει να μας πει κιόλας σε ποιο σημείο της προκήρυξης αναγράφεται και ο περιορισμός εφόσον και αν ισχύουν ηλικιακά όρια.

Think less..Live more...
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Τον ήπιαμε με αυτό π έγιναν βάση 2500 τουλάχιστον!!! Φίλε αν πας να κάνεις την αίτηση από την στιγμή που δεν αναγράφει ηλικιακά όρια σε πολυτεκνια τριτεκνια δεν μπορεί να σου πει κάτι... Τελικά αντί να βάλουν ποσοστά τα έκαναν όλα ίδια χαχαχα ρε τι άλλο θα δουμε
Ο. Π. Κ. Ε
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες