Είμαι χαλαρός !Bill931 έγραψε: Φιλε εσύ πρέπει να χαλαρωσεις... Αντί για 25 πάει 28 το οριο. Πόσοι να είναι αυτοί ρε παιδιά που τηρούν και τα άλλα κριτήρια?; Πανίκος χωρίς λόγο
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Θάνο αφού δεν το γράφει αναλυτικά κάπου δεν έχει ηλικία. Δεν με συμφέρει αλλά πάμε παρακάτω... παίδες βγηκε για 1200 άτομα, αισιοδοξία και όλα είναι ανοιχτά
Στη σελίδα 7 στο vi αναφέρεται στους πολύτεκνους και στο vii στους τριτεκνους... Δεν αναφέρει κάποια σχετική διάταξη στο vii που να λέει ηλικιακά όρια...
Τι να πω, εκτός κι αν είναι κάπου ψιλά γράμματα η εννοείται με κάποιο τρόπο...
Τι να πω, εκτός κι αν είναι κάπου ψιλά γράμματα η εννοείται με κάποιο τρόπο...
- δημητρης98
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 136
παιδια εχω μπευρδευτει κια αγχωθει με τα δικαιολογητικα, θα κανω τα χαρτια με το απολυτηριο
αρα δινω απολυτηριο, βεβαιωση αμκα,2 φωτογραφιες και υπευθυνη δηλωση?
διπλωμα και οικογενειακη κατασταση μονο οσοι ανηκουν στην Β κατηγορια?
συγνωμη δεν σας τρολλαρω, αλλα ειναι η πρωτη φορα που περνω μερος σε προκυρηξη
αρα δινω απολυτηριο, βεβαιωση αμκα,2 φωτογραφιες και υπευθυνη δηλωση?
διπλωμα και οικογενειακη κατασταση μονο οσοι ανηκουν στην Β κατηγορια?
συγνωμη δεν σας τρολλαρω, αλλα ειναι η πρωτη φορα που περνω μερος σε προκυρηξη
Διάβασε λίγο τι ζητάει! Παιδιά από την ημέρα που λήγουν οι αιτήσεις πόσες μέρες μέχρι τα αθλήματα;
Καλησπέρα τι εννοούμε τριτεκνια δίχως όρια! Δηλαδή άμα έχει κάποιος 2 αδέρφια 40 χρόνων και παντρεμένα πιάνεται ως τριτεκνος; Ευχαριστώ!!
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 97
Αίτηση και υπεύθυνες δηλώσεις θα στα ΔΏΣΟΥΝ στο Α. Τ.. ολα τα άλλα φωτοτυπίες είτε α είτε β
Για αρχή καλή επιτυχία σε όλους!
Που πιστεύεται θα κυμανθούν οι βάσεις αυτή τη φορά; Εκτιμήσεις φυσικά. Λαμβάνοντας υπόψη πόσο έχει αυξηθεί η συμμετοχή και σε άλλους διαγωνισμούς του δημοσίου που παρακολουθώ τα τελευταία χρόνια και πως έχουν περάσει και κοντά 10 χρόνια κρίσης και αβεβαιότητας από τον τελευταίο διαγωνισμό, νομίζω θα ανεβούν σημαντικά...
Προσωπικά αν τα υπολόγισα καλά βγάζω 2890, κυρίως λόγω άριστου απολυτηρίου,3 γλωσσών και διπλωμάτων(Αν και μόνο κανά ποδήλατο νιώθω να κάνω xd) που δεν έχω ιδέα αν επαρκούν αυτά αν θα έχουμε να μιλάμε για δεκάδες χιλιάδες αιτήσεις.
Που πιστεύεται θα κυμανθούν οι βάσεις αυτή τη φορά; Εκτιμήσεις φυσικά. Λαμβάνοντας υπόψη πόσο έχει αυξηθεί η συμμετοχή και σε άλλους διαγωνισμούς του δημοσίου που παρακολουθώ τα τελευταία χρόνια και πως έχουν περάσει και κοντά 10 χρόνια κρίσης και αβεβαιότητας από τον τελευταίο διαγωνισμό, νομίζω θα ανεβούν σημαντικά...
Προσωπικά αν τα υπολόγισα καλά βγάζω 2890, κυρίως λόγω άριστου απολυτηρίου,3 γλωσσών και διπλωμάτων(Αν και μόνο κανά ποδήλατο νιώθω να κάνω xd) που δεν έχω ιδέα αν επαρκούν αυτά αν θα έχουμε να μιλάμε για δεκάδες χιλιάδες αιτήσεις.
Για εμάς που δεν είμαστε και τόσο μες τα πράματα, είναι γνωστό που θα απασχοληθούν αυτά τα άτομα (Πχ στη ΔΕΛΤΑ που λέγανε να ξαναφτιάξουν; ) θα πάνε αποκλειστικά σε μάχιμα/μηχανόβια (!) σώματα ή όπου υπάρχουν τρύπες; Θα απασχοληθούν αποκλειστικά στην Αθήνα; Έχει νόημα όσοι είναι από επαρχία να κάνουν;
Ευχαριστώ και συγγνώμη για τις ίσως χαζές ερωτήσεις!
Ευχαριστώ και συγγνώμη για τις ίσως χαζές ερωτήσεις!
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 73
Στο ΣΕΦΕΑ ειπαν σε υποψηφιο φιλο πως πιστευουν γυρω στις 15000 αιτησεις και πως αν καποιος εχει 2400+ βρισκεται στο 60% αν καποιος εχει 2700+ στο 70% και 3000+ στο 90%. Οτι μου ειπε σας λεω αλλα εγω πιστευω οτι μετα απο τοση ανεργια και αναμονη δεν νομιζω να ειναι μονο 15000 οι αιτησεις αλλα απο την αλλη κι αυτοι κατι παραπανω θα γνωριζουν δεν νομιζω να ειναι τοσο ασχετοι.
Για την τριτεκνια τι πεζει να μάθουμε
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 73
Φιλε να σου πω την αληθεια και εγω 3τεκνο ειμαι και απο την στιγμη που δεν αναγραφεται κατι λογικα δεν παιζει και καποιο οριο. Απο την αλλη κανε υπομονη μαζεψε ολα τα χαρτια και το πιστοποιητικο απο το κεπ για την τριτεκνια, ασε να περασουν 1-2 μερες να ενημερωθουν και αυτοι στα τμηματα καταλληλα και πανε στο τμημα της περιοχης σουκαι ζητα πληροφοριες, ολο και κατι θα ξερουν. Οι μοναδικοι που μπορει να γνωριζουν το οτιδηποτε τωρα ειναι οι υπευθηνοι στα τμηματα και κανεις αλλος. Απο εδω θα ακουσεις 10 διαφορετικα πραγματα.
Έχεις δίκιο θελει διαφορετικο ποιστοποιιτικο για τριτεκνους ; Ένα εβγαλα που διχνει και τα 3 αδέρφια μ
Για μονογονεικές οικογένειες δεν προβλέπεται κάτι ή εγώ είμαι στραβός;
Συνήθως υπάρχουν κατηγορίες στους υπόλοιπους διαγωνισμούς του ασεπ...
Συνήθως υπάρχουν κατηγορίες στους υπόλοιπους διαγωνισμούς του ασεπ...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες