Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 73
Bγηκεεεεε κυριοι!!! Ο Θεος ειναι μεγαλος !!!
Καλη επιτυχια σε ολους και συμβουλη μου πανω απ'ολα την προκηρυξη περαστε την απο σκανερ κατα γραμμα !!!
http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=88297&Itemid=2211
Καλη επιτυχια σε ολους και συμβουλη μου πανω απ'ολα την προκηρυξη περαστε την απο σκανερ κατα γραμμα !!!
http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=88297&Itemid=2211
Καλή επιτυχία σε όλους
Τα φιλια μου σε αυτους που τρομοκρατουσανε τον κοσμο για δηθεν 500 ατομα!
Με μια γρήγορη ματιά που έριξα 1ον τατουάζ λίγο κάτω από τον ώμο θα κόβονται και όχι κάτω από τον αγκώνα όπως ελεγαν
2ον τατού με περίεργο περιεχόμενο ακόμα και σε μη εμφανή σημείο δεν περνάει..
3ον 1200 θέσεις στην Α κατηγορία και 300 στη Β Που μας πρειξατε κάποιοι για τα άτομα..
4ον μέχρι 26/8 τα χαρτιά οπότε μάγκες όση περίμεναν διπλώματα τα ξεχνάτε δυστυχώς..
5ον όλοι όση μπουν πάνε για τα Εξάρχεια... Καλή επιτυχία σε ολους μάγκες μου
2ον τατού με περίεργο περιεχόμενο ακόμα και σε μη εμφανή σημείο δεν περνάει..
3ον 1200 θέσεις στην Α κατηγορία και 300 στη Β Που μας πρειξατε κάποιοι για τα άτομα..
4ον μέχρι 26/8 τα χαρτιά οπότε μάγκες όση περίμεναν διπλώματα τα ξεχνάτε δυστυχώς..
5ον όλοι όση μπουν πάνε για τα Εξάρχεια... Καλή επιτυχία σε ολους μάγκες μου
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Τελικα copy - paste ειναι, μονο το θεμα " ταττοο " αλλαξε.
Και το θεμα των διπ΄λωματων αλλαξε. Μονο με βεββαιωση παιρνεις τα μορια κανονικα και απλα οταν σου ερθει το διπλωμα πρπει να το δειξεις. Ξανθε επειδη θυμαμαι οτι περιμενεις το φορτηγο εισαι μια χαρα με βεβαιωση.καλη επιτυχια μαγκες.
Κυρίες και κύριοι τα ψέματα τελείωσαν... βγήκε κ η ρόδα γυρνάει.. εύχομαι ολόψυχα σε όλους σας καλή επιτυχία να έχετε κ να πάνε καλά.. το όνειρο έγινε πραγματικότητα κ ήρθε η ώρα.. τα μάτια σας ανοιχτά να ενώσουμε τις γνώσεις μας κ αυτά που διαβάζουμε εάν ξεφεύγει κάτι σε κάποιον να το συζητάμε κ να υπάρχει λύση κ αλληλοβοήθεια... Ένας νέος κύκλος ξεκινάει...
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 34
Παιδια για ορια τριτεκνιας δεν λεει
Έχω ερώτηση... η καρτέλα με Τ υγειονομικά τι φάση ; Τ κανείς μόνος σ πας ατην επιτροπή Την κοιτάνε κ αν τ θεωρήσουν απαραίτητο σε εξετάζουν ; Πως λειτουργεί αν ξέρει κανείς ακριβώς
Με τριτεκνια τι πεζει ; Πω θελει τυπου α με το γιοτα πανω ελεος
Λογικά ότι ισχύει στον ΑΣΕΠ παιδιά
Μάγκες μου καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλους... Έχω ύψος 1.81 και βάρος 93 κιλά... Είμαι σχετικά μυώδης με χαμηλό ποσοστό λίπους... Ο ΔΜΣ ξεπερνάει τα 27 που είναι το όριο... Είναι δυνατόν να με κόψουν γιαυτον τον λόγο; Δηλαδή με θεωρούν χοντρό; Είναι να τρελαίνεσαι... Όλοι ξέρουν όσοι ασχολούνται ότι όποιος γυμνάζεται σοβαρά βάζει κιλά τα οποία τα πιο πολλά είναι μυϊκά...
Ρε παιδιά γνωρίζει κάποιος με τριτεκνια τι παίζει γτ δεν λέει κατι για δικαιολογητικά φοιτητών όρια ηλικίας τέκνων Κτλπ. αν γνωρίζει κάποιος ας βοηθήσει
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Καλη επιτυχια σε ολους !
Κανονικα πρεπει να το αναγραφει στην προκυρηξη για το οριο ηλικιας για τριτεκνια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες