Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Xanthos έγραψε: Το 2011 ΦΕΚ 5 Αυγούστου αιτήσεις 16 Αυγούστου με 5 Σεπτέμβρη... τα λέτε που τα λένε διαβάστε.. υποτίθεται πως τα έχετε δει όλα..
Μα αυτα δν καταλαβενουν φιλε ξανθε οτι τα πραγματα δν ειναι απλα ειπαρχη ολοκληρη διαδικασια
vardtrooper
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από vardtrooper »

Αρα παιδια λετε απο του χρονου θα βγει;
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Αυτό με τους ανορθογραφους σας παρακαλώ πολύ μην το πιάνετε... πάψτε να κατηγορείτε συνεχώς για το πώς γράφει ο κάθε ένας. Να κρίνετε για τις ***** που λένε κ όχι για το πώς γράφουν. δεν ξέρω τι ηλικία έχεις.. Αλλά κ εγώ θεωρούμε από τους ανορθογραφους εδώ μέσα ειδικά όταν μιλάω εδώ κ είμαι στη δουλειά μου.. Αυτό που θα σου πω είναι απλο κ θα μιλήσω προσωπικά για εμένα κ θα σου δώσω όχι μόνο σε εσένα αλλά γενικά σε αυτούς με τις περί ορθογραφίας γιατί σας βαρέθηκα κ σας σιχάθηκα να βλέπω υποτίθεται διαβασμένα άτομα εδώ μέσα που δεν έχουν μάθει από την παιδεία που μιλάμε ούτε να σέβονται τον συνάνθρωπο τους!!! Όταν εσύ αγοράκι μ Κ ο κάθε εσύ εδώ μέσα όταν εσύ πήγαινες σχολείο πρωινό πχ ή οτιδήποτε σ οποιαδήποτε ηλικία ήσουνα αραχτός εγώ πολύ απλά κοιτούσα να βγάλω το ψωμί μου γιατί πολύ απλά δεν είχα κανένα με πλάτες κ κανέναν στη ζωή κατάλαβες αγορίνα; Όταν εσύ θυμήθηκες να δουλέψεις στα 20 εγώ δούλευα αναγκαστικά... πρόσεχε αναγκαστικά το τονίζω από τα 12 κ είχα στη ηλικία π ξεκίνησες εσύ 8 χρόνια δουλειάς.. Ότι μπορούσα βέβαια από εκείνη την ηλικία! Δεν πρόσεχα δεν ήμουν σωστός αλλά δεν είχα κανέναν να με σπρώξει γιατί για να ζήσω έπρεπε να κοιτάξω μόνο την δουλειά κ στο σχολείο να πάω για ύπνο!! είτε σας αρέσει είτε όχι!!! οταν εσύ μ έρχεσαι στα 28 η στα 30 σου χωρίς να έχεις ζήσει δύσκολα φυσικό να κρίνεις... ο. καθε ένας περνάει τις δικές του δυσκολιες. πιστεψε με ούτε εμένα μου αρέσει αυτό που λέω αλλά θα σου πω κάτι μάγκα μου!!! Εσύ μπορεί να είσαι 30 31 32 33 και τόσο να νιώθεις.. Εγώ είμαι 28 κ νιώθω 40!! απλά κ κατανοητά. οσο για την παιδεία την μαθαίνεις κ την έχεις μέσα σου αν είσαι άνθρωπος με συνείδηση αλλά πολλοί διαβασμένοι κ σπουδαγμενοι από εσάς φαίνεται ότι δεν την έχετε. κ έτσι δεν κερδίζεται σεβασμό με το μιλάτε για ξένες πλάτες. κοιταξτε τις δικές σας.. το αν είναι δυσλεκτικος η καθυστερημενος κάποιος είναι δικαίωμα του.. εδώ μέσα δεν κρίνεις γι'αυτό για το τι είναι ο άλλος.. Αλλά γιατί το τι ποθεί από αυτή τη δουλειά κ τι γουστάρει!! Ίσως αν εσύ του δώσεις το θάρρος της ορθογραφίας ίσως κ αυτόν κάποτε να τον χρειαστείς εσύ κάπου αλλού κ να σου δώσει το χέρι του.. Έτσι όμως κλείνεται πόρτες!! Είναι κρίμα κ είστε κ λεβέντες!! Λυπάμαι πολύ πραγματικά!!! έδωσα παράδειγμα εμένα γιατί δεν θέλω να πιάσω άλλων εδώ μέσα κ ούτε είναι εγώ αυτός που θα κρίνει το κάθε έναν... ΥΓ ΔΕΝ κλαιγωμε ούτε θέλω να αποδείξω κάτι.. πιστεύω αυτό θα γίνει ένα μάθημα.. μη κρίνεις για να μη κρίθεις... φιλικά σε όλους!!

Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Vard 1500 θα πάρει μια κ καλή.. κ γιατί πράγμα εννοείς του χρόνου; μιλάμε για το έτος 2019!! Τώρα για σχολές πως θα τρέξει η όλη διαδικασία με αθλήματα κ ιστορίες φακιρης δεν ειμαι θα δείξει η πορεία.. καθίστε με το καλό. να βγει κ έχουμε καιρό ακόμη..
Ο. Π. Κ. Ε
vardtrooper
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Αφου το φεκ ανακοινωσε οτι θα καλυψει μονο 1115 οργανικες θεσεις, τις οποιες και θα καλυψουν οι ειδικοι φρουροι.
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Μεγαλε ξανθε τιποτα αλλο
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Κάποια θα κοροϊδέψετε.. αλλά κάτι μ λέει πως αύριο θα βγει.. πείτε προαίσθημα.. δεν ξέρω.. αυτό πιστεύω
Άβαταρ μέλους
fanis96
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από fanis96 »

Dea pz και εγώ το πιστεύω πως αύριο θα βγει.. Αλλά ξέρουμε σίγουρα μέχρι τέλος της βδομάδα θα βγει οπότε χαλαρά παιδιά!! Έχετε μαζέψει όλα τα χαρτιά σας;
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Ας βγει μέσα στην βδομάδα μακαρι
Δεα347εδ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από Δεα347εδ »

Θα βγει την Τετάρτη
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Φοτογραφιες θελει λέτε ταυτότητας; Έχω βγάλει για δίπλωμα με χρώμα να βάλω αυτές η μπα ; Μην. δινω παλι 10ευρο τσαμπα
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Εγω τα μάζεψα περιμένω μόνο το δίπλωμα να μου έρθει σε 15 μέρες!!
Ο. Π. Κ. Ε
vardtrooper
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Κανονιστε να μην βγει φετος και να την καθυστερησουν... Εκει θα εχει γελιο.
Δεα347εδ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από Δεα347εδ »

Ρε παιδιά ερώτηση... Διάβαζα την προηγούμενη προκυρηξη και έλεγε φώτο αντίγραφο ταυτότητας, άδεια οδήγησης και απολυτηριου λυκείου επικυρωμένα. Εννοεί απτό κέπ παμε με τα γνήσια και τα επικυρωνουν;
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ταυτότητα θελει καπια συγκεκριμένα; Έχω απο το. διπλωμα που εβγαλα τωρα μετραει η να βγάλω ταυτότητας?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης