Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
KostasDea342
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 94

Δημοσίευση από KostasDea342 »

Δεν νομίζω.
KostasDea342
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 94

Δημοσίευση από KostasDea342 »

Καμία πρόβλεψη για το περιθώριο κατάθεσης έχουμε ; Λέτε να είναι κάνα μήνα όπως παλαιότερες ;
Contractor
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από Contractor »

KostasDea342 έγραψε: Καμία πρόβλεψη για το περιθώριο κατάθεσης έχουμε ; Λέτε να είναι κάνα μήνα όπως παλαιότερες ;
Δες τη προηγούμενη αντιγραφή με αλλαγμένους αριθμούς θα είναι
Δελτας

Δημοσίευση από Δελτας »

Παιδιά επειδή αγανάκτησα με αυτά που διαβάζω έβαλα τον πατέρα να ρωτήση εναν πρώην υπουργό που έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Χρυσοχοΐδη.. ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε απλά πράγματα.. αυτά που ίσχυαν το 11 αυτά θα ισχύουν και τωρα.. ωστόσο για το θέμα των θέσεων είναι 1500 άτομα δεν ξέρω τι παίζει πραγματικά και δεν λένε πολλά... Δεν νομίζω να αλλάξει κάτι ο υπουργός καίγεται να κάνει έργο αυτό που είπε αλλά σίγουρα θα υπάρξει κάποια λύση και για αυτούς που δεν μπορούν να πάρουν τα χαρτιά κάποια στιγμή... Σας παρακαλώ μην γράφετε ανακρίβειες από κάθε σάιτ και μην γράφετε τα ίδια και τα ίδια...300 σελίδες και όλο τα ίδια.. βάση μοριων τατουάζ ηλικία διπλώματα θέσεις έχουν γίνει συζήτηση από 100 φορες.. έλεος Μάγκες.. Και κάτι για το τέλος να σας φτιάξω αυτή την εβδομάδα θα δείτε προκήρυξη πιθανές ημέρες τρίτη Πέμπτη..
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από ARN »

https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-olokliro-proedriko-diatagma-gia-toys-eidikoys-froyroys

Εδώ γιατί γράφει 1115;

Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-olokliro-proedriko-diatagma-gia-toys-eidikoys-froyroys 1115 λει και εδω...
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

Σωτηρης έγραψε:Παιδιά καλημέρα επειδή βλέπω προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση και ανησυχίες με τον αριθμό των ατόμων που θα προσλάβει καθώς επίσης και για το δικαίωμα συμμετοχής των στρατιωτών που δεν έχουν έχουν ολοκληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις να σας καθησυχάσω λέγοντας σας τα εξής: Τα άτομα που θα πάρει είναι ακριβώς 1500, ούτε 1115 ούτε 836 ούτε 539. Δικαιωμα δήλωσης ΔΕΝ έχουν όσοι δεν έχουν ολοκληρώσει την στρατιωτική τους θητεία και η προκήρυξη τρέχει ταχύτατα και είναι πιθανό να εκδοθεί ακόμα και πριν τον 15Αυγουστο. Το μόνο που εκκρεμεί είναι διαδικαστικά θέματα (όπως ποιες σχολές θα ανοίξουν κτλπ)

Σε ευχαριστουμε Σωτηρη. Εχουν μεγαλη σημασια τα λογια σου !

ΕΦhope

Δημοσίευση από ΕΦhope »

Ξερει κανεις εγκυρα αν επιτρεπετε να κανει αιτηση για ειδικος φρουρος ενω ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ειναι εποχικος πυροσβεστης; Γιατι κατι ακουγετε με βαση το κειμενο του νομοθετη (προκυρηξεις) πως δεν επιτρεπεται.. γιαυτο και πολυ εποχικοι δεν ανελαβαν καθηκοντα λογω των προκυρηξεων που ερχονται (ΕΦ, λιμενικο...)
ΕΦhope

Δημοσίευση από ΕΦhope »

Ξερει κανεις εγκυρα αν επιτρεπετε να κανει αιτηση για ειδικος φρουρος ενω ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ειναι εποχικος πυροσβεστης; Γιατι κατι ακουγετε με βαση το κειμενο του νομοθετη (προκυρηξεις) πως δεν επιτρεπεται.. γιαυτο και πολυ εποχικοι δεν ανελαβαν καθηκοντα λογω των προκυρηξεων που ερχονται (ΕΦ, λιμενικο...)
Δεα πβ

Δημοσίευση από Δεα πβ »

Ίσως παιδιά μπορούμε να το ερμηνευσουμε και αλλιώς αν είναι οι ειδικοί φρουροι δεν γίνονται αμέσως μόνιμοι αλλά σε βάθος χρόνου οπότε η αύξηση των οργανικων θέσεων δεν σημαίνει κάτι για εμάς και τους πόσους θα πάρει μια σκέψη κάνω
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Καλησπερα Σωτηρη φιλαρακι !! Εικόνα
Στέλιος44
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Στέλιος44 »

Καλά το workenter χθες έλεγε για τους φαντάρους κτλ.. Το ότι λέει τώρα για 1115 δεν έχει διαφορά. Αν δε το δούμε επίσημο εγώ δε πιστεύω τίποτα...
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από ARN »

Δεν το λέει το workenter, άνοιξε το έγγραφο, το ίδιο το φεκ το γράφει
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Καλησπέρα και σε εσένα Lefterh!Papaxitos δεν μπαίνω να σας τρολαρω, ότι έχω μάθει το μοιράζομαι μαζί σας και γενικά επειδή έχω περάσει όλη αυτη τη φάση και ειλικρινά αλάνια σας συμμεριζομαι όλους ξέρω πως νιωθετε, χωριά ότι με ενδιαφέρει και εμένα προσωπικα η προκήρυξη για δικό μου άτομο που θα συμμετάσχει. Πριν μισή ώρα μίλησα με τον Ντούμα και σας λέω ότι μου είπε τώρα όποιος θέλει ας πιστεύει για 1115. Ακου εκεί προκήρυξη για 1115 θέσεις... Ούτε 1100 αλλά ούτε και 1200.. το 115 με ξετρελανε!
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Γεια σου σωτηρη μεγαλε!!!
Ο. Π. Κ. Ε
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση