Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Οχι φιλε. μου.. καταλαβα τι εννοεις για τον στρατο... τα σπιτια που δινει οπως ειναι οι εργατικες!! δεν γνωριζω κ δεν νομιζω να δινει ετσι σπιτια.. αν ξερει καποιος ας απαντησει.. το μονο π γνωριζω ειναι οτι σ δινει καταλημα οσο κανεις πρακτικη!!! δεν εχω ακουσει ποτε να μενουν σε τετοια σπιτι οπως πχ στρατου απο αστυνομια!
Ο. Π. Κ. Ε
- capten fan
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 78
δημητρης98 έγραψε:Οι αστυνομια δεν διαθετει οικηματα, οπως εχουν και για τον στρατο;
Οχι φιλε μου δεν έχει οικήματα η αστυνομία. Αυτο που ξερω ειναι οτι για κάποιους αστυφύλακες στις αρχές απο το μισθό τους τον αρχικό τους έκλειναν καποια ξενοδοχεία. Για ειδικούς φρουρούς οχι
- δημητρης98
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 136
Xanthos έγραψε:Οχι φιλε. Μου. Καταλαβα τι εννοεις για τον στρατο... Τα σπιτια που δινει οπως ειναι οι εργατικες! Δεν γνωριζω κ δεν νομιζω να δινει ετσι σπιτια. Αν ξερει καποιος ας απαντησει. Το μονο π γνωριζω ειναι οτι σ δινει καταλημα οσο κανεις πρακτικη! Δεν εχω ακουσει ποτε να μενουν σε τετοια σπιτι οπως πχ στρατου απο αστυνομια!
το κρατος θα επρεπε τοσα χρονια να εχει μεριμνησει για την αστυνομια και για καθε σωμα ασφαλειας
δημητρης98 έγραψε:Xanthos έγραψε:Οχι φιλε. Μου. Καταλαβα τι εννοεις για τον στρατο... Τα σπιτια που δινει οπως ειναι οι εργατικες! Δεν γνωριζω κ δεν νομιζω να δινει ετσι σπιτια. Αν ξερει καποιος ας απαντησει. Το μονο π γνωριζω ειναι οτι σ δινει καταλημα οσο κανεις πρακτικη! Δεν εχω ακουσει ποτε να μενουν σε τετοια σπιτι οπως πχ στρατου απο αστυνομια!
το κρατος θα επρεπε τοσα χρονια να εχει μεριμνησει για την αστυνομια και για καθε σωμα ασφαλειας
Τι είναι αυτά που λες πραγματικά τώρα, τι να έχει μεριμνήσει να σου παρέχει σπίτι εσένα; Δεν σε πίεσε κανένας να μπεις σε αστυνομία ή στρατό ή οπουδήποτε. Είναι επιλογή του καθένα και το να βρεις σπίτι δικό σου θέμα είναι. Άμα θες, άμα δεν θες βρες άλλο επάγγελμα.
Ξανθε τι ενοεις 180 μοιρες
Θα το καταλαβεις... δημητρη το κρατος πολλα επρεπε... το θεμα ειναι οτι δεν δινει
Ο. Π. Κ. Ε
Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να σας ρωτήσω αν οι ΟΒΑ έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό χωρις να χρειάζεται ν παραιτηθούν. Άκουσα δύο εκδοχές. 1. Πως πρέπει να παραιτηθούν
2. Πως δεν χρειάζεται παραίτηση, απλώς χάνουν τα μόρια από ΟΒΑ (αν κι εφόσον παίρνουν)
Κάτι επίσημο δεν γνωρίζω, αν ξέρει κάποιος θα με βοηθούσε πολύ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
2. Πως δεν χρειάζεται παραίτηση, απλώς χάνουν τα μόρια από ΟΒΑ (αν κι εφόσον παίρνουν)
Κάτι επίσημο δεν γνωρίζω, αν ξέρει κάποιος θα με βοηθούσε πολύ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Παιδια πηρα και εγω το χαρτι σημερα απο το κεπ γραφει Ι1 εκει στις μεταβολες
Γνώμη μου τεράστιο λάθος που δε μοριοδοτουνται αστυνομίες στρατού. Τσαμπα τα σχολεία που περάσαμε.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δίνει μόρια και στους ΟΒΑ. Κανονικά δεν θα έπρεπε να παίρνουν και αυτοί; Δεν λέω για 500 αλλά πχ 100,200. Και μην ξεκινήσετε μερικοί αν τόσα μου λείπουν κτλ. Ένα σχόλιο κάνω
Το πιο λογικό θα ήταν να μοριοδοτει τους οβα, εφόσον μοριοδοτει εποπ και εμθ. Το παράλογο είναι που έχει αποκλειστικά εποπ /εμθ που ο νεότερος δεν υπάρχει κάτω των 30 ετών
- Laskaris
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Tsiaka 21 Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε. Βάσει του Φεκ μοριοδοτουνται ΕΠΟΠ και ΕΠΥ εκ των οποίων κανείς δεν είναι εντός του ηλικιακου ορίου. Είναι παράλογο. Θα έπρεπε οπωσδήποτε να μοριοδοτουνται παραπάνω τα άτομα που υπηρέτησαν σαν ΟΒΑ και απέκτησαν μια σοβαρή εμπειρία από τις Ενοπλες δυνάμεις. Σκέψου ότι υπάρχουν ΟΒΑ που έχουν κλείσει 27 μήνες υπηρεσία σε μονάδες όπως Ζ ΜΑΚ, ΕΤΑ και 2α ΜΑΛ και στην προσεχή προκήρυξη θα λάβουν, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα τουλάχιστον, απλώς τα 500 μόρια των Ειδικών δυνάμεων.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
Δεν θα έπρεπε με κάποιον τρόπο να μας απαντήσει κάποιος υπεύθυνος γι αυτό;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 127
Οι ΕΠΥ τα μόρια τα παίρνανε αν είχαν υπηρετήσει την πρώτη πενταετία. Για τους εποπ λέει να έχουν συμπληρώσει την 7ετια.
Και στους ΟΒΑ να έδινε, θα ήθελε τα 3 χρόνια. Δηλαδή δεν θα τα έπαιρνε κανένας από τους καινούργιους, μόνο οι παλιοί που μπήκαν μέχρι το 2014.
Και στους ΟΒΑ να έδινε, θα ήθελε τα 3 χρόνια. Δηλαδή δεν θα τα έπαιρνε κανένας από τους καινούργιους, μόνο οι παλιοί που μπήκαν μέχρι το 2014.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες