Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Asdorf
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από Asdorf »

Ότι πληροφορία είναι χρήσιμη η μη για κάποιους τις βλέπουμε ώστε να σκεφτείτε και το άλλο άκρο το μυαλό μας όχι μόνο το πόσα θα πάρουμε βρέξει χιονίσει... τπτ δεν είναι ρόδινο στην ζωή. εχει τα καλα έχει και τα καλά του... μόνο άμα είσαι του μπαμπά είναι όλα ρόδινα εκτός από τον θάνατο! Για αυτό διαβάστε όλοι να έχουμε μια ιδέα τι παίζει από ολα
Άβαταρ μέλους
Asdorf
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από Asdorf »

Εμένα με βοηθάει που ακούω όλες τις γνώμες είναι χρήσιμες και θα τις έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου
Άβαταρ μέλους
basayevgr
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από basayevgr »

Xanthos έγραψε:Basa εσυ προσωπικα κ οσοι με ξερουν εδω δεν εχουν λογο να πουνε οτι φοβιζω κοσμο καταλαβες μαγκα μου; ξερω πολυ καλα τι γινεται κ τι δεν γινεται.. λεω τα πραγματα με το ονομα τους.. ειναι κακο; δεν ξερω αν γνωριζεις αλλα δεν ειμαστε ολοι απο πλουσια ***** καταλαβες; ξερω πολλοι καλα ποσοι ειναι στην αθηνα κ πως τα βγαζουν περα.. τωρα αν εσυ μενεις εκει κ εισαι μεσα η μπεις κ εχεις σπιτι μαγκια σου... εγω νιωθω υποχρεωμενος να πω 2 κουβεντες περι χρηματων να ξερουν τι παιζει κ τι θα αντιμετωπησουν... γιατι καλα να μπεις αλλα. υλαρχει κ το μετα δεν ειναι μονο το τωρα... δεν σου ειπα να σκοτωθουν... εσυ μιλησες γιαυτο.. κ οσο το σκοτωθουν ειναι σχετικο με τον καθε ασχετο.. εχω φιλο αστυφιλακα πηγε διας κ με το οδηγω π ειχε εμαθε να πεφτει σαν την γατα ειπε..20 ατυχηματα σε 5 μηνες.. παραδειγματα; πολλα... εστελνα επι 1 χρονο σε φικο του 11 δανεικα να μπορει να ερθει στα ισια του με ολα του τα εξοδα... αυτο δεν ισχυει για ολους... μιλαω ομως γιαυτους π ειμαστε απο φτωχες οικογενειες κ δεν εχουμε ατομα απο πισω να τσονταρουν.. αν εσυ το βλεπεις παραλογο να το λεμε εδω τι γινεται μαγκια σου... αλλα διαβασε απο την αρχη π μπημα τα ποστ μ κ μην μ λες εμενα οτι φοβιζω κοσμο!!!

Δεν κατέκρινα καν τα μηνύματα σου τόσο καιρό στο φόρουμ και μην φοβάσαι βλέπω τόσο καιρό πόσους έχεις βοηθήσει.. σου ανέφερα συγκεκριμένα και επειδή το βλέπω επανηλημενα για το μήνυμα σου πει επιβίωσης. Από επαρχία είμαι και μένω Θεσσαλονίκη με ενοίκια των 300 ευρώ και παίρνω λιγότερα από τον μισθό που αναφέρεται ότι παίρνουν οι ειδικοί φρουροί και τα βγάζω πέρα.. και στο ξαναλέω, δεν κατέκρινα όλα σου τα μηνύματα.. και φλυαρίες του στυλ για πλούσιες οικογένειες και πήγαινε για καφέ άστες.. ένας πλούσιος δεν θα πάει για ειδικός φρουρός.. εννοείται ότι όσοι παν δεν είναι από εύπορες οικογένειες.

Jackal
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από Jackal »

Παίδες, κ ο Xanthos που τα λέει αυτά δν είναι Αθηναίος. Οπότε κ αυτός ίσως να δυσκολευτεί. Το λέει καθαρά για τα παιδιά που δν είναι κ από τόσο ευπορες οικογένειες ή δν έχουν λεφτά στην άκρη. Θα δυσκολευτούν είναι μια αλήθεια στην αρχή! Μην παρεξηγηστε!
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Μην βαζεις κ το χερι σου στη φωτια γιαυτο που λες!!! πολλοι εχουν κατι πτυχιαρες κοτσαρισμενες σε ενα ντουβαρι κ τος ξεσκονιζουν καθε μερα.. οποτε πολλοι κ αυτοι π θα τα κανουν εκει για μια βολεψη μια εση δημοσιου υποθετικα που οπως εχω ακουσει πολλες φορες μηνας μπει μηνας βγει θα τα παρεις.. μηνας θα μπει αλλα η κουφαλα η ζωη δεν ξερεις αν θα βγει κ ειδικα σε μια τετοια δουλεια.. το μυαλο κ ο ανθρωπος πρεπει να τα σκεφτεται ολα κ γιαυτο επιασα το θεμα των χρηματων εδω γιατι πολλοι απλα βλεπουν την δουλεια κ το ποσο αλλα δεν σκεφτοντε τα υπολοιπα απο τον ενθουσιασμο τους.. καλο ειναι να εχουν μια εικονα.. ετσι χαλανε σπιτια ανθρωπινες ψυχολογιες.. δεν ζουμε μονο νε το εδω μεσα αλλα με το παραπερα!! μιλαμε με ανθρωπους κ μιλαμε για ανθρωπους!!! αν το κανεις οντος αυτο που λες οτι εισαι απο επαρχια πληρωνεις μονο το ενοικιο σου 300 ευρω κ περνεις λιγοτερα απο οτι τους μισθους που λεγαμε ναι μεν τα βγαζεις αλλα δεν νομιζω ολους τους μηνες μια χαρα κ ουτε με ζωη χαρησαμενη!!! ξερω πως ειναι να πληρωνεις καλος η κακος η ζωη μ εκανε να μεινω μονος μ απο τα 14 μ περιπου οποτε ουτε κριβομαι ουτε θα αφησω να χαρει καποιος κ μετα να κλαιει!! τουλαχιστων οσο περναει απο το χερι το δικο μου.. τωρα οσο για τον φιλο εδω παραπανω με τα νεα που γεμιζουμε τις σελιδες υπαρχουν καποια θεματα που πρεπει να λεμε εδω μεσα να γνωριζουν καποια πραγματα στα ισια κ οπως εχουν.. καθε πληροφορια ειναι χρησιμη για ολους!! κ για μορια κ για σπιτια κ για εξοδα κ ζωη κ ολα!!! οσο για τα νεα τις προκυρηξεις πιο γρηγορα θα το μαθεις μονο σου αν πατησεις στο γκουγκλ παρα εδω μεσα.. τωρα αν περιμενεις νεα να μπει ενας κ να γραψει αυριο βγαινει γιατι το εμαθα απο την κουμπαροκουνιαδα μου καηκαμε!!! αν ακουγα ακριβος το τινλενε εδω μεσα πιστεψε με θα εχανα αλλα 100 μορια που ετοιμαζομαι να παρω!! οδηγος καρδιας οτι θελεις κανεις.. κανε αυτο που θελεις κ δε θα χασεις.. χαμενος θα εισαι οταν δεν θα το κανεις!!
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Ααα κ να προσθεσω κατι... το ενοικιο εινα ενοικιο χωρις εξοδα δεη οτε αν εχεις νερο κτλπ.. μην κανουμε σαν ενα φιλο πιυ πηγε θεσσαλονικη κ ελεγε α εγω εχω ενοικιο 250 ευρω.. πρωτη φορα νοικιασε ο καψερος νομιζε οτι ηταν στο εξωτερικο σε ενα πακετο ενοικιου ολα μαζι.. κ τραβουσε τις μπαλες του.. αυτο για να γελασουμε κ προς παραδειγμα οτι υπαρχουν κ αυτοι του ειδους τυποι που δεν εχουν καν γνωση επι του θεματος!
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Ναι τζακ δεν ειμαι κ εννοειτε οτι θα δυσκολευτω κ εχω κ οικογενεια.. γιαυτο λεμε κοιτανε μπροστα να. μην πεινασουμε.. πχ εγω αν παω οταν με το καλο στρωσω κ ερθει η οικογενεια μου εχω προμελετησει κ εχω βρει ειδη δουλεια στη γυναικα μου!! αν κ παλι με τοσο καιρο αν πληρωθουμε κ τοσα εξοδα μετακονησεις κτλπ δυσκολα θα ειναι!! καλο ειναι να βλεπεις το μπροστα.. οπως κ τα λεφτα μου προσπαθουμε κ μαζευουμε.. δεν ξερω καν αν θα με παρουν.. αν με παρουν θα τα δωσουμε για εκει.. αν οχι πολυ απλα θα τους παρω κ τα παμε Λ. Α για διακοπες.. χαχχα η ζωη συνεχιζεται!!
Ο. Π. Κ. Ε
Δεα πβ

Δημοσίευση από Δεα πβ »

Νομίζω έχει ξεφύγει η ουσία στο φόρουμ σταμάτησε να μιλάτε για άσχετα κουράζει εσύ ειδικά ρε χανθο μανθο πως σε λένε φτάνει ρε φίλε μας ζαλισες
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

https://www.xronos.gr/politiki/eyr-stylianidis-stin-thraki-na-ginei-i-ekpaideysi-ton-1500-eidikon-froyron
Ο. Π. Κ. Ε
Jackal
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Jackal »

Xanthos οργανωτικος! Ωραίος!

Ομάδα ΔΙ. ΑΣ.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Ε ναι αν ειναι να ξαναπεινασω δεν θα παρω ευχαριστω!! ερωτηση!!! πηγα κεπ για τυπου α... μου το εστειλαν σε email κ ειπαν να το εκτυπωσω εγω.. δεν υπαρχει θεμα ετσι?
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
ypopsifios
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από ypopsifios »

παίδες έχω 2520 μόρια Α κατηγορία, πως βλέπεται τα πράγματα?
Jackal
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Jackal »

Υπογραφή έχει από Διοικητή; Σφραγίδα;

Αν τα έχει τότε είναι κομπλέ!

Το βγάζεις φωτοτυπία κ είσαι κιμπαρης!

Ομάδα ΔΙ. ΑΣ.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Εχει κ σφραγιδα και υπογραφη. Κ παραδιπλα απο αυτα εχει κ ενα που γραφει μαριος τζικουλας κ κατι αλλα στα αγγλικα. Λογικα αυτο πρεπει να το καθαρισω.

Το. Εκανα κομπλε το ανοιξα word... Δεν αναγραφει Ι... Ειμαστε κομπλε;
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Κωστας έγραψε: Ξέρει κανείς Κάνα νέο για την αύξηση του ορίου ηλικίας;
Έως 28 ετών
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο