Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Ερώτηση να μ Πείτε την γνώμη σας.. φοράω γυαλιά .. είμαι αρκετά κάτω. Από το όριο μιλάμε γ αστιγματισμό 0,75 και 1,50 .. ωστόσο έχω οπτική οξύτητα στο ένα 10/10 κ στο άλλο 8/10 και στα δυο μαζί βλέπω άψογα 10/10... στα υγειονομικά λέει να έχεις σ κάθε οφθαλμό 10/10 ... τ λέτε; Να είναι τόσο αυστηροί ;
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 30
Εννοώ για την ουλη τι μπορείς να κάνεις; Αν σε κόψουν σε έκοψαν. Δεν θα σου πάρουν το κεφαλι. Καλύτερα ειναι ναμην δώσεις δηλαδή γιατί φοβάσαι μη σε κοψουν;Jackal έγραψε:Liontarina λες να μη με πειράζει αν με κοψουν; Το ότι δε θα περάσω ας πούμε δε σου πέρασε απ το μυαλό ξέρω γω
Αυτό εννοούσα. Άσε που για ουλη σε χέρι δεν κόβουν νομίζω. Διάβασε το σχετικό πδ
Αρχηγος λεει αχχαχαχχα... ειναι κ αυτα τα παιδια τα οποια νομιζουν οτι κανουν τα χαρτια για τον δημο... πολλα σεναρια παιζουν κ απο οικονομικα κ οτι πολλοι δεν εχουν καταλαβει η το καταλαβαν κ θα σταματησουν οτι τοσα χρονια θανειναι αθηνα.. πολλα. τα σεναρια ειναι παιδια!!! παντος το μονο σιγουρο αυτες τι μερες κ τον καιρο που ζουμε οτι ειναι δυσκολα κ τσιμα τσιμα ειδικα εκει μ τοσα εξοδα μιλαω για μη αθηναιους.. κ υπαρχουν κ λυπαμαι που το λεω τα παιδια που θα κανουν κ δεν εχουν καν ιδεα στο πισω μερος του μυαλου τους το το θα αντιμετωπισουν κ τις δυσκολιες που θα εχουν.. ισως βλαψουν τον εαυτο τους αλλα κ ισως κ τον συναδελφο τους!!
Ο. Π. Κ. Ε
Αμα ειναι στον καρπο επειδη θα φαινετε το χερι σου συνεχως να πας σε καλο μαστορα να στο κανει!!
Ο. Π. Κ. Ε
Παιδιά καλησπέρα σας... Εγώ δεν είμαι υποψήφια αλλά έχω δώσει για αστυφυλακων 3 φορές και κοπηκα την Τρίτη ημέρα... Πλέον όλο αυτό είναι ένα παρελθόν παλιά με πληγωνε τώρα όμως η ζωή μου προχώρησε... Μπήκα να σας πω για εκείνες τις ημέρες
Θυμάμαι ήμασταν μόνο με το εσώρουχο και ναι αν μια κοπέλα είχε τατουάζ { που οκ τώρα αν δεν φαίνεται δε θα πουν τίποτα} η έστω και μια μικρή ουλη της έλεγαν να κάτσει δίπλα... Μας έλεγαν : είσαι ικανή μπορείς να συνεχίσεις
Και τις άλλες τις άφηναν εκεί... Φεύγαμε και μετά δε τις βλέπαμε την επόμενη μέρα
Αυτό βέβαια το 2011 το 14 και το 15... θυμαμαι μια κοπέλα που είχε κρύψει το τατου με μεικ απ το είδαν και την εκοψαν...
Θυμάμαι ήμασταν μόνο με το εσώρουχο και ναι αν μια κοπέλα είχε τατουάζ { που οκ τώρα αν δεν φαίνεται δε θα πουν τίποτα} η έστω και μια μικρή ουλη της έλεγαν να κάτσει δίπλα... Μας έλεγαν : είσαι ικανή μπορείς να συνεχίσεις
Και τις άλλες τις άφηναν εκεί... Φεύγαμε και μετά δε τις βλέπαμε την επόμενη μέρα
Αυτό βέβαια το 2011 το 14 και το 15... θυμαμαι μια κοπέλα που είχε κρύψει το τατου με μεικ απ το είδαν και την εκοψαν...
Σε μαστορισα θα πάω :D
Και εγώ σήμερα παρέλαβα πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης Α πλήρης (Α') και δεν λέει πουθενά το Ι1. Δεν ξέρω αν φταίνε οι ειδικές δυνάμεις και δεν το γράφουν γιατί εννοείται..
https://www.katechaki.gr/michalis-chrysocho-dis-gs-tis-poasy-tha-dechtho-kommatikes-paremvaseis-oi-eidikoi-froyroi-moni-lysi-ayti-ti-stigmi/
Αθηναίος ναι!
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Xanthos Οπως τα λες φιλαρακι μου. Για ολα τα παιδια που ειναι εκτος Αθηνας (οπως και εγω) τα οικονομικα θα ειναι πολυ ασχημα τους πρωτους μηνες. Δεν λεω πως και τα παιδια της Αθηνα δεν θα χουν εξοδα διοτι η Αθηνα ειναι ενα χαος απο ακρη σε ακρη να φτασεις αλλα εμεις ειμαστε τελειως εκτος !
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Ελενα σε ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφοριες, οσο για το που σε κοψανε τι να πω... Ελπιζω να ηταν ενα εμποδιο το οποιο μπηκε για καλο και εισαι καλυτερα τωρα !
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Βασικά έχει πανάκριβα ενοίκια η Αθήνα με κοινόχρηστα κτλ θες τον μισό μισο μισθό κ παραπάνω..
Επειδη το εψαξα πολυ αν περνεις πχ 900 ευρω στην καλυτερη με 300 συν το σπιτι να ειναι κ κοντα κ μιλανε για σπιτια χρεπια κυριολεκτικα συν κοινοχρηστα νερο ρευμα φαγητα προσωπικα σου εξοδα ισως κ να μν φτανουν.. ισως κ τσινα τσιμα.. τοσο πολυ τσιμα π ισως μενεις αθηνα κ δεν εχεις κ την ευκαιρια να την δεις περα απο τις υπηρεσιες σου!! χαχχαχα
Ο. Π. Κ. Ε
Bill931 έγραψε:Βασικά έχει πανάκριβα ενοίκια η Αθήνα με κοινόχρηστα κτλ θες τον μισό μισο μισθό κ παραπάνω..
Γιατί που δεν είναι ακριβά; Και θα είναι ο μισός μισθός.. εξ άλλου, κάποια στιγμή δεν θα μένουμε όλοι στην μαμά μας...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Leonidas6156 και 0 επισκέπτες