Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Αν καποιος ειναι επιτυχων στα πρωτα αποτελεσματα, και μετα απο λιγες μερες, βγει και η προκηρυξη του λιμενικου, μπορει αραγε να κανει τα χαρτια του;

Ναι κανονικά.

Μόνο μετά την πρόσληψη, αν είσαι επιτυχών και αλλού, πρέπει να παραιτηθείς και να πληρώσεις κάτι γιατί θα φύγεις πριν ολοκληρωθούν τα χρόνια υποχρεωτικής παραμονής.

Άβαταρ μέλους
Tilemos
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Tilemos »

Καλησπερα παιδια. Ειδα σε προηγουμενη σελιδα γραφατε οτι αν εχεις ουλες κοβεσαι. Εχω μια ουλη στο προσωπο εδω και χρονια σε μεγεθος στραγαλιου. Υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα;
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Ελα ρε αγορινα σχαλιτης και εσυ;327 σειρα εδω Δ εσσο 2013 348 Σβεα με Λαρρυ και φωτοπουλο εκπαιδευτη.5 αλματα
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Αρα και την εκπαιδευση να εχεις ξεκινησει στη σχολη, και βγει για λιμενικο μπορεις να κανεις χαρτια; Αρκει να μην εχειςκλαις υπογραψει προσληψη!
λοκ200

Δημοσίευση από λοκ200 »

Εδώ μέσα θα διαβάσεις, ότι μπορεί να έχεις πρόβλημα εάν έχεις και μεγάλα αυτιά. Διάβασε την προκήρυξη του 2011 και θα καταλάβεις. Και επιτέλους διαβάστε...
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Ναι Ι'ΜΑΚ , αρκει να μην εχει γινει προσληψη.
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Liontarina »

Ρωτησα και σε άλλο θέμα, αλλά εδώ έχει πιο πολύ κίνηση. Λοιπόν τι παιζει με το διπλωμα ε κατηγορίας; Έχει βγάλει κάποιος; Τι προϋποθέσεις θέλει και σε πόσο καιρό βγαίνει;
Άβαταρ μέλους
HELLENICROWER
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από HELLENICROWER »

Διασωστης31 έγραψε:
ΣΧΑΛ 2017 έγραψε:Η γνώμη μου είναι πως όσοι υπηρέτησαν ως καταδρομείς αλεξιπτωτιστές θα έπρεπε να έχουν έξτρα μόρια. Είναι μια ξεχωριστή και επικίνδυνη ειδικότητα αλλά δεν το λέω για αυτό. Ο κύριος λόγος είναι επειδή είναι ξεχωριστό και δεύτερο σχολείο που πραγματοποιείται μετά από το τπέν. Οι συνάδερφοι ειδικοδυναμίτες που σέβομαι και τους θεωρώ αδέρφια απο άλλο αίμα αφου τελειώσουν το τπεν, παίρνουν μπερέ και μετά συνεχίζουν τη θητεία τους. Εμεις αφου τελείωσουμε ετοιμαζόμαστε για δεύτερο σχολείο το οποίο φημίζεται για τη δυσκολία του. Το δικό μου κράτησε δυο ολόκληρους μήνες. Όσοι υπηρέτησαν αλεξιπτωτα ξέρουν γιατι μιλάω!(ΕΚΦΡΆΖΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΕΝΝΑΤΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟΝ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΠΕΡΕ)

Πράσινο φοράει και το ΤΕΝΕΦ, και μετά το σπεν και την ΣΧΑΛ βγάζουν 2 μηνες σχολείο Ριπτη και μαθαίνουν να πετάνε hummer από c130. Και φοράνε 2 πουλαδες.0 μόρια παίρνουν.

Μ αυτό το σκεπτικό ΔΥΚ και ΜΕΕΔ (αν υπήρχε εποπ εντός ηλικίας), έπρεπε να δίνει 2.000 μόρια.

Διασωστη εγω προσωπικα συμφωνω να παιρνουν καποια μορια οι τενεφ λογω του αλματος που κανουν... Αλλα οι στρατιωτες αυτοι δεν ειναι επιχειρησιακα ετοιμοι να ανταπροκριθουν στο εδαφος σε σχεση με καποιον καταδρομεα-ουκ-μεεδ λογω οτι δεν εχουν κανει εστω μια εκπαιδευση π. Χ σκοινακια,50χλμ ποροια με φορτο κλπ... Αλλο το να πετας πραγματα απο τον αερα και αλλο να επιχειρεις στο εδαφος. Και θα μου πεις και οι καταδρομεις τι κανουν; Σκοπετα ολη την ωρα... Εγω θα πω μπορει να κανουν σκοπετα αλλα 2-3 πραγματα εχουν μαθει απο την θητεια τους εχουνε παρει μια καμψη παραπανω και εχουν υδρωσει λιγο παραπανω... Δεν μπρουμε να τους βαζουμε στο ιδιο τσουβαλι ολους.

Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Αρα καποιοι που εχουν ως πρωτο στοχο το λιμενικο και εχουν πολλα μορια... θα ειναι λογικα επιτυχοντες ειδικοι φρουροι, αλλα οταν βγει η προκηρυξη για λιμενικο μπορει να την κοπανησουν για εκει! Ειναι ρισκο βεβαια. μονο αυτοι με τα μεγαλα απολυτηρια θα το κανουν!
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Φρεσκο, μολις τωρα απο Workenter.
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Διασωστης31 έγραψε:
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Αν καποιος ειναι επιτυχων στα πρωτα αποτελεσματα, και μετα απο λιγες μερες, βγει και η προκηρυξη του λιμενικου, μπορει αραγε να κανει τα χαρτια του;

Ναι κανονικά.

Μόνο μετά την πρόσληψη, αν είσαι επιτυχών και αλλού, πρέπει να παραιτηθείς και να πληρώσεις κάτι γιατί θα φύγεις πριν ολοκληρωθούν τα χρόνια υποχρεωτικής παραμονής.

Συγκεκριμένα πληρώνεις αρκετά .. φαντάσου επιτυχών μ μια μέρα ατην σχολή του ζήτησαν κοντά στα 300 ευρώ
Άβαταρ μέλους
Tilemos
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Tilemos »

Καλησπερα παιδια. Ειδα σε προηγουμενη σελιδα γραφατε οτι αν εχεις ουλες κοβεσαι. Εχω μια ουλη στο προσωπο εδω και χρονια σε μεγεθος στραγαλιου. Υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα;

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Δεν νομιζω να εχεις θεμα Tilemos.
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Tilemos έγραψε: Καλησπερα παιδια. Ειδα σε προηγουμενη σελιδα γραφατε οτι αν εχεις ουλες κοβεσαι. Εχω μια ουλη στο προσωπο εδω και χρονια σε μεγεθος στραγαλιου. Υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα;

Δεν το νομίζω.. μιλάμε για υπερβολικά θέματα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης