Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Ισχυει! Βλεπω βιντεακια απο προετοιμασια και φαινεται αρκετα ευκολο! Απο μεθαυριο με τον προπονητη πιστευω θα ειναι ακομα πιο ευκολο απο οτι δειχνει!
Είναι κανείς από Θεσσαλονίκη που κανει σε προπονητή;
Εγω μετρησα σε γηπεδο σε γρασιδι τα μετρα... ειχα κ ενα οριο 20 ποντους να πηδαω απο πιο πισω.. εφτανα χωρις να ανοιξω ποδια να πεσω δλδ με τον κολο 3.40 περιπου.. σακατεψα τα ποδια ομως γιατι φοβομουν μην χτυπησω αν πεσω ετσι στα ξερα!
Ο. Π. Κ. Ε
Bill931 καλησπέρα ακούω για Πολλά μορια εδώ μέσα με 26300 που έχω είναι πολύ δύσκολο να πιάσω την Α κατηγορια;
Παιδια το μηκος ειναι γελειο αρκει οντος να πηδηξετε χωρις φοβο και να πεσετε χωρις τα χερια να ακοπησουν γιατι θα χασετε ποντους το 1000αρι ειναι το πιο δυσκολο λογο οτι κουραζεσε 4 προπονισι το βγαζω 3.30μετα απο απο προπονησει με στοχους για μποξ μισις ωρας.3 προπονησεις και θα το βγαλετε ηρεμηστε τα μορια πρεπει να πιασουμε
Ρε παιδια παιζεται να μην παρει μερος το ΑΣΕΠ
στην διαδικασια λογο
του χρονοδιαγραματος.
στην διαδικασια λογο
του χρονοδιαγραματος.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Μην αγχωνεστε, αν βγαλετε το 1000ρι στον χρονο που πρεπει ολα τα αλλα ειναι ευκολα,2-3 φορες με τον προπονητη σας και θα το κανετε με κλειστα ματια.
Για το 1000αρι συμβουλή σε όσους δυσκολεύονται, πάτε μέρα παρά μέρα δηλαδή αφήστε μια μέρα κενή και όταν τρέχετε να έχετε σταθερό Ρυθμό, μπορεί στην αρχή να είστε πιο πάνω από το όριο αλλά θα δείτε , χωρίς υπερβολές στην πρώτη εβδομάδα μεγάλη αλλαγή στην αντοχή σάς. Σας μιλάω γτ κ εγώ πρώτη προπόνηση το έκανα 4.40 με τα χίλια ζόρια και σήμερα μια εβδομάδα μετά είμαι στο 4.25 και φυσικά πολύ πιο ξεκούραστος!
-
- Αντιστράτηγος
Οπως τα ειπε ο Wolver. Το μυστικο ειναι η ξεκουραση και ο σταθερος ρυθμος (tempo) . Μεσα σε 2 βδομαδες θα το βγαζετε για πλακα.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Φίλε Βασίλη εγώ πιστεύω είσαι μέσα σίγουρα...
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 94
Μια ερώτηση που παίζει να είναι μλκια αλλά κάπου το άκουσα. Έχει τεθεί κανένα θέμα για σκουλαρίκια. Μιλάω για παλιές τρύπες κανονικες. Όχι αυτές τις τεράστιες που κάνουν σε αυτιά
-
- Αντιστράτηγος
Οχι Κωστα, με τιποτα μου φαινεται παραλογο κατι τετοιο, ακομα και σε στραβο τυπο να πεσεις παλι δεν νομιζω να σου πει τιποτα. Οποτε με λιγα λογια οχι δεν υπαρχει θεμα.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 94
Και γω έτσι πιστεύω. Αλλά ότι ακούς που μπορεί να σε αποκλείσει από τον στόχο σου το σκέφτεσαι
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 97
Στα ίδια Και γω..1η προπόνηση 4:42 Και μου τις να φτύσω το πνευμονι μου.. εχω κάνει άλλες από τότε Αλλά δεν τολμάω να μετρήσω χρόνο..wolver έγραψε:Για το 1000αρι συμβουλή σε όσους δυσκολεύονται, πάτε μέρα παρά μέρα δηλαδή αφήστε μια μέρα κενή και όταν τρέχετε να έχετε σταθερό Ρυθμό, μπορεί στην αρχή να είστε πιο πάνω από το όριο αλλά θα δείτε , χωρίς υπερβολές στην πρώτη εβδομάδα μεγάλη αλλαγή στην αντοχή σάς. Σας μιλάω γτ κ εγώ πρώτη προπόνηση το έκανα 4.40 με τα χίλια ζόρια και σήμερα μια εβδομάδα μετά είμαι στο 4.25 και φυσικά πολύ πιο ξεκούραστος!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Βρείτε ένα φιλαράκι ή κάποιον στ γήπεδο... Βοηθάει απιστευτα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες