Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Και να μπούμε όλοι εμείς εδώ Ε πω πω μακάρι παιδια
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 97
Το τύπου ά Μήπως θέλει το πρωτότυπο; Και Όχι απο Κεπ; Σίγουρες απαντησεις
https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-ton-aygoysto-i-prokiryxi-tis-ellinikis-astynomias-apokleistiko
Ο. Π. Κ. Ε
tomi έγραψε:Εγω πηγα στα κεπ διοτι η στρατολογια ειναι μακρια και ειπα στον υπαλληλο να αναφερεται και η σωματικη μου ικανοτητα και μου ειπε σε πεντε εργασιμες μερες να ξαναπερασω να το παρω
τόσες πολλές θέλει;
έχω πάει τθ πρέπει να βγάλω στρατολογική κατάσταση;
5/8 ως 22/8 κατάθεση... εκτός απροόπτου... πχ να μην χαλάσουν τα μπάνια του λαου
Από ΚΕΠ είσαι άρχοντας ! Και το ΚΕΠ από την στρατολογία το. Παίρνει υπηρεσιακά ! Δεν χρειάζεται άλλο κ από την στρατόλογια να πας τ ίδιο θα πάρειςGuppie έγραψε: Το τύπου ά Μήπως θέλει το πρωτότυπο; Και Όχι απο Κεπ; Σίγουρες απαντησεις
Οπιοι με το καλο μπούμε κατευθιαν στα βαθιά οι δελτα τον Δεκέμβριο θα γινετε χαμος εμπόλεμη ζώνη
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Ειναι πιθανο λιγες μερες μετα τη δικη μας προκυρηξη να βγει και του λιμενικου. Αυτο θα ειναι καλο.. διοτι καποιοι απο τους επιτυχοντες των φρουρων θα επιλεξουν το λιμενικο! Και λογικα θα ειναι αυτοι που εχουν μεγαλα απολυτηρια και δοκιμοι που θα μπουν λιμενικο!
Ναι κ. μακαρι να βγαλει αρκετα ατομα.. κατι ακουγεται οτι θα παρει περισσοτερα ατομα εδ.. αν κ τα αθληματα εκει ειναι πιπ βαρβατα απο εδω αλλα δειξει!!!
Ο. Π. Κ. Ε
Παιδιά οι ηλικίες που έχουν μορια είναι από 21 22 μέχρι 28 οι περισσότεροι από Αθήνα γτ οι υπόλοιποι και να κάνουν τα χαρτιά θα χαλάσουν χιλιάρικα να μείνουν σ αλλα σπιτια εκτος αν έχουν γνοστο εγω ποντάρω στο να κοπούν πολλοί στα αθλήματα γτ πιστευω με 2400 αν δεν είμαι στους τελευτεους θα ειμαι στους πρώτους 100 επιλαχών
Για το β2 στα αγγλικά θέλει μετάφραση το πτυχίο απο δικηγόρο ξέρει κανείς;
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Το λιμενικο χρειαζεται πολλους Ο. Ε. Α οποτε θα διπλασιασει ειπαν τα ατομα για εκεινη την κατηγορια. Θα δειξει ομως γιατι το 'θα' απεχει πολυ απτην πραγματικοτητα.
Πια είναι τα κριτήρια για λιμενικό; Νομίζω τα αγγλικά είναι απαραίτητα
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Υπαρχει σχετικο forum για το λιμενικο.
Παιδια καλησπερα... εμεις που περασαμε στον διαγωνισμο των εποχικων πυροσβεστων μπορουμε. να υποβαλλουμε αιτηση συμμετοχης στον διαγωνισμο των φρουρων σωστα; ... απλα για να ξερουμε σιγουρα επειδη αρκετα παιδια το σκεφτονται...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες