Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Kirios Και για ποιο λογο να φοβουνται; Ποιος εισαι εσυ; Εχεις δει τη προκηρυξη; Ειδες ποσοι κοπηκαν; Ειδες τις βασεις; Ειδες τους Επιλαχοντες; Ειδες τα ατομα που θα παρουν; Σε παρακαλω παλικαρι μου μη τρομοκρατεις τα παιδια εδω μεσα και μη λες ασυναρτησιες, αντε μπραβο !
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Lefteris 2αμαλ έγραψε: Kirios Και για ποιο λογο να φοβουνται; Ποιος εισαι εσυ; Εχεις δει τη προκηρυξη; Ειδες ποσοι κοπηκαν; Ειδες τις βασεις; Ειδες τους Επιλαχοντες; Ειδες τα ατομα που θα παρουν; Σε παρακαλω παλικαρι μου μη τρομοκρατεις τα παιδια εδω μεσα και μη λες ασυναρτησιες, αντε μπραβο !
. Ελευθεριε αγοριμου δεν τρομοκρατω κανεναν την αποψη μ ειπα για τους 1200 οχι το που θα πανε οι επιλαχων δεν υποχρεωνω κανεναν να τη σιμεριστει ουτε να την κατακρινει. ΥΓ καλω σαββατοβραδο σε ολα τα παλικαρια. που ανωνιουν
KostasDea342
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 94

Δημοσίευση από KostasDea342 »

Εγώ είμαι αυτός με τα 2710 . Πιστεύεις ότι ειρωνευομαι ; Εγώ για αυτήν την προκήρυξη πήγα στο ΙΕΚ δύο μισή χρόνια και τελικά δεν το πιάνω κιόλας. Άγχος είναι αγωνία. Τα 2710 είναι θυσίες μεγάλε. Όπως και τα λιγότερα και τα περισσότερα μόρια. Δεν το λέω κάπως. Θα φάω αυτόν με τα 2400 και θα με φάει αυτός με τα 3000. Δεν το λέω με ύφος. Μια θετική απάντηση ήθελα γιατί από το άγχος τόσων κόπων έχω να χεσω 4 μέρες. Και επειδή πολλές φορές τα λόγια παρεξηγούνται στο γραπτό λόγο δεν έχω καμία επιθετικότητα ούτε ειρωνία. Απορία έχω γιατί βγάζετε πολλοί επιθετικότητα ; Και γω σκασμενος είμαι. Και βλέπω πράγματα που τα θεωρώ λάθος.
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

KostasDea342 έγραψε: Εγώ είμαι αυτός με τα 2710 . Πιστεύεις ότι ειρωνευομαι ; Εγώ για αυτήν την προκήρυξη πήγα στο ΙΕΚ δύο μισή χρόνια και τελικά δεν το πιάνω κιόλας. Άγχος είναι αγωνία. Τα 2710 είναι θυσίες μεγάλε. Όπως και τα λιγότερα και τα περισσότερα μόρια. Δεν το λέω κάπως. Θα φάω αυτόν με τα 2400 και θα με φάει αυτός με τα 3000. Δεν το λέω με ύφος. Μια θετική απάντηση ήθελα γιατί από το άγχος τόσων κόπων έχω να χεσω 4 μέρες. Και επειδή πολλές φορές τα λόγια παρεξηγούνται στο γραπτό λόγο δεν έχω καμία επιθετικότητα ούτε ειρωνία. Απορία έχω γιατί βγάζετε πολλοί επιθετικότητα ; Και γω σκασμενος είμαι. Και βλέπω πράγματα που τα θεωρώ λάθος.
Χαλαροσε κωστα τπ ανχως δεν οδηγει πουθενα οτι ειναι θα γινει τορα πλεον μονο προπονηση
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

KostasDea Δεν ειπα για σενα προσωπικα, απλα αμα κανεις μια βολτα στις προηγουμενες σελιδες υπηρχαν ατομα που ρωτουσαν τα ιδια και τα ιδια και συγκεκριμενα τα ιδια ατομα σπαγανε μη πω τι με ερωτησεις " εχω 2800" ειμαι μεσα; Και την επομενη μερα ενω ειχαν παρει απαντηση το ρωτουσαν ξανα. Αυτο ειναι ηλιθιοτητα. Ο αριθμος των μοριων που ειπα ηταν τυχαιος. Καλο σου βραδυ και καλη επιτυχια. Εισαι ηδη μεσα.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Οταν λες οτι " να φοβουνται αυτοι που ειναι κατω απο 2400 " τι εννοεις; Δεν στεκει η γνωμη σου. Οποτε μη δινουμε λανθασμενες εντυπωσεις σε ατομα που ειναι κατω απο τα 2400 ορια. Ολοι εχουν πιθανοτητες. Καλη σου επιτυχια και καλο σου βραδυ.
KostasDea342
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Διάβασα όλους τους διαλόγους σε μια μέρα. Πηρα λίγο ηθικό . Εγώ σας βάζω όλους στο ίδιο σακι με εμένα στην επιθυμία να μπούμε. Μόνο ο θείος μου είναι Δίας και του έχω σπάσει τα τέτοια κάθε μέρα. Και για αυτό ρωτάω εδώ πραγματ που έχουν ήδη απαντηθεί . Μόνο στον ύπνο δεν το σκέφτομαι. Απλώς εδώ ειδα αγωνία και επιθυμία όμοια με την δική μου. Καλό βράδυ !
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Κωστα το ιδιο θα πω κ σε εσενα.. μην αφηνεις το αγχος να σε κυριευει θα σου προκαλεσει ζημια με οτι εχει να κανει με την προκυρηξη
E kkostas

Δημοσίευση από E kkostas »

Παιδιά από ΕΠΑΛ α κύκλου τα 2460 είναι καλά που τα έβγαλα τα μόρια μου;
Guppie
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Guppie »

Ο Δ. Μ. Σ είναι 19-25 η 19-27?
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

19 27... ξερει κανεις πως βγαινει;
Guppie
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Guppie »

http://www.asklepieio.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=237&Itemid=1& Ξανθε εδώ λέει είστε υπερβαρος στο 27
KostasDea342
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Όχι όχι. Δεν εννοώ αυτό . Μαθηματικά είναι. Αυτό εννοώ . Τα περισσότερα μόρια είναι πιο πάνω από τα άλλα.
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Έχει εφαρμογή Εγώ έχω πλακωθεί ατην δίαιτα
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 127