Πρέπει μέσα να αναγράφει την σωματική σ ικανότητα.. δλδ Ι1 .. λογικά πλήρες έπρεπεDiogenis έγραψε: Ανακοινώθηκε επίσημα από την ελληνική αστυνομία ότι μέχρι τέλους του έτους θα προσληφθούν 1500 ειδικοί φρουροί να ξέρετε 100%. Λοιπόν θέλω να ρωτήσω κάτι πριν που πήγα ΚΕΠ για να ζητήσω να μου βγάλουν το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης τύπου Α με είπαν ότι έχει τύπου Α και τύπου Α πλήρες εγώ τους είπα σκέτο τύπου Α έκανα καλά;
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 240
Dea pz έγραψε:Αν βγεί αρχές Αυγούστου υγειονομικά Κτλπ ποτέ λέτε να περνάνε; Πρώτα υγειονομικά κ μετά αθλήματα ; Σε σειρά 3 ημερών ;
Ναι... Ψυχοτεχνικα, υγειονομικά και μετά αθλήματα
Ποσό καιρό μετά την λήξη της προσθεσμίας πάνε ; Αν ξέρει κανείς από το.11
Ωχ αν έπρεπε το πλήρες θα πρέπει να ξαναπάω από βδομάδα. Κάποιος που να ξέρει στα σίγουρα ας με πει ήθελε το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης τύπου Α πλήρες η σκέτο τύπου Α;
Λέτε τώρα που θα πάρει Ε. Φ να μειωθούν οι εισακτέοι στις σχολές αστυνομία αστυφύλακες -αξιωματικοί ;
Εγώ τα λέω μέρες τώρα...1500 πριν το τέλος του έτους.. αλλά ποιός μ ακούειwolver έγραψε: https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/prosopiko/792103_eidikoi-froyroi-egkrithikan-1500-proslipseis-apo-ypoyrgeio

Πάνε που?Dea pz έγραψε: Ποσό καιρό μετά την λήξη της προσθεσμίας πάνε ; Αν ξέρει κανείς από το.11
Καμία σχέση, φέτος πήρε παραπάνω, θα πέσει και η βάση παρεμπιπτόντως, το ίδιο θα γίνει και του χρόνου. Ο ειδικός φρουρός είναι ξεχωριστή κατηγορία της αστυνομίας, για αυτό και υπογράφει μονιμοποίηση μετά την πενταετία.Νίκος έγραψε: Λέτε τώρα που θα πάρει Ε. Φ να μειωθούν οι εισακτέοι στις σχολές αστυνομία αστυφύλακες -αξιωματικοί ;
Πάνε για υγειονομικά ΚτλπStrike13 έγραψε:Πάνε που?Dea pz έγραψε: Ποσό καιρό μετά την λήξη της προσθεσμίας πάνε ; Αν ξέρει κανείς από το.11
Νομίζω 15 μέρες..(για τους πρώτους). Με γυρνάς πολλά χρόνια πίσω δε θυμάμαι ακριβώς.Dea pz έγραψε:Πάνε για υγειονομικά ΚτλπStrike13 έγραψε:Πάνε που?Dea pz έγραψε: Ποσό καιρό μετά την λήξη της προσθεσμίας πάνε ; Αν ξέρει κανείς από το.11
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Μαζι με τους πρωτους 1200 επιτυχοντες της Α κατηγοριας, καλουνε και το 30% των επιλαχοντων για ΠΚΕ σωστα;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 95
Σωστά ΙΜΑΚ
Σκέτο τύπου Α να πει ότι τελείωσες ας πούμε αξιομστκος και ότι δεν χρωστάς μερα
diogeni εισουν ΔΕΑ δοκιμοσ?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες