Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Κ επειδη μπηκες κ εδω κ μπορεις να ψαξεις κ για αλλα σωματα ασφαλειας η αλλες θεσεις βλεπεις και ξερεις πανω κατω τι χρειαζεται.. δλδ αν εχεις τελειωσει ενα λυκειο εδ δυναμεις εχεις διπλωμα μεχρι φορτιγου γ εχεις αγγλικα κ μηχανης εισαι καλα.. κ επειδη δεν εχεις διπλωμα για γ εαν το βγαλεις βγαλτο με πει.. ισως σου χρειαστει για εξω!!! το πει ειναι πτυχιο σημερα.. οτι εχεις ειναι καλο!!!
Diogenis
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Diogenis »

Xanthos είναι όλα σωστά αυτά που λες εννοείται οπότε θα βγάλω αρχικά δίπλωμα για μοτοσικλέτα και μετά θα προσπαθήσω για δίπλωμα γ κατηγορίας για να συγκεντρώσω επιπλέον μόρια για την επόμενη φορά που θα βγει προκήρυξη εάν βγει τώρα για καμιά άλλη θέση στο δημόσιο δεν ξέρω εμένα η αστυνομία μου αρέσει πολύ κυρίως.
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 240

Δημοσίευση από Petros_Gnou »

Το ξέρω ότι η σχολή αστυφυλάκων είναι μέχρι τα 26 αλλά δυστυχώς δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να πληρώνω φροντιστήρια μου είναι αδύνατον για αυτό προσπαθώ να συγκεντρώσω μόρια για μελλοντικές προκηρύξεις στην αστυνομία γιατί είναι το όνειρο μου να γίνω αστυνομικός. [/QUOTE

Κοίτα κάνε τα χαρτιά σου τώρα στην προκυρηξη και ότι γίνει και άμα δεν μπεις για μένα και εγώ αυτό που θα έκανα ήτανε να διαβάσω καλά χωρίς φροντιστήριο και άμα είχα κάποια λεφτά θα πήγαινα λίγο πριν το Πάσχα φροντιστήριο ίσια ίσια για να πάρω 5 πράγματα παραπάνω και μετά να δώσω πάλι πανελλήνιες... Πάντως άμα δεν μπεις για οποιονδήποτε λόγο εγώ σου προτυνω να κάνεις αυτό...

Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Τα διπλωματα αυτοκινητου μηχανης, φορτηγου νομιζω δε χρησιμευουν σε αλλη προκυρηξη... ουτε λιμενικο ουτε σωφρονιστικους! Μονο στην αστυνομια μετρανε!
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Κανε τα χαρτια σου γι αυτη τη προκηρυξη τωρα και ας εχει 1520 μορια, οπως ξανα ειπα ΚΑΝΕΙΣ δεν ξερει που θα φτασουν τα μορια, οι βασεις και οι επιλαχοντες. Μην απογοητευεσαι, εισαι μικρος ακομα.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Φορτηγου περνει στο λινενικο για αλλες δεν ξερω... ναι αλλα η ζωη του δεν απαρτηζεται μονο απο προκυρηξεις αυτο του ειπα.. οτι εχει καλο ειναι και για εξω ιδιωτικο τομεα!!!
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Και εννοειτε να κανεις κ τα χαρτια σου τωρα.. ολοι να τα κανουν.. η ελπιδα πεθαινει τελευταια...
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Ο fsafa εχει καιρο να μπει.. Που να ειναι αραγε?

Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Θα βγει και για στρατό μάλλον οπότε καλό είναι ότι βγάλεις... Πάντως άμα δεν μπεις σκέψου και για πανελλήνιες... Μην κοιτάς μόνο της προκυρηξεις... Έχεις και εκεί πολλές και καλύτερες δυνατότητες
Diogenis
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Diogenis »

Οκ παιδιά σας ευχαριστώ όλους για αυτά που με λέτε έχετε δίκιο θα κάνω κανονικά τα χαρτιά μου θα δω για τα άλλα διπλώματα όπως και να έχει η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία οπότε όλα εντάξει.
Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Strike13 »

Όσον αφορά για τα τατουάζ, η απόφαση του ΣτΕ περισσότερο θωράκισε τις υγειονομικές επιτροπές παρά τους μελλοντικούς εναγόμενους. Οτιδήποτε είναι από τον ώμο και και κάτω με το κοντομάνικο φαίνεται. Επίσης σύμφωνα με αυτή την απόφαση, θα μπορούσαν να κόψουν και άτομα τα οποία έχουν στα πόδια τατουάζ αφού μπορούν να ισχυριστούν ότι μελλοντικά μπορεί να πάτε στα ποδήλατα της Ελληνικής αστυνομίας ( λίγο ακραίο δεν νομίζω ούτε πρόκειται να ισχύσει, απλά λέω μια άποψη). Επίσης δεν κατανοώ το ρατσισμό με τον οποίο αντιμετωπίζεται άτομα τα οποία έχουν απολυτήριο 10-11 κλπ. στην αστυνομία θα μπείτε σαν ειδικοί φρουροί όχι στη ΝΑΣΑ. Ο συνάδελφος ο οποίος έχει 10-11 απολυτήριο και κάνει ορθογραφικά λάθη είναι αυτός που μπορεί αύριο-μεθαύριο να σας σώσει τη ζωή.
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Strike13 έγραψε:Όσον αφορά για τα τατουάζ, η απόφαση του ΣτΕ περισσότερο θωράκισε τις υγειονομικές επιτροπές παρά τους μελλοντικούς εναγόμενους. Οτιδήποτε είναι από τον ώμο και και κάτω με το κοντομάνικο φαίνεται. Επίσης σύμφωνα με αυτή την απόφαση, θα μπορούσαν να κόψουν και άτομα τα οποία έχουν στα πόδια τατουάζ αφού μπορούν να ισχυριστούν ότι μελλοντικά μπορεί να πάτε στα ποδήλατα της Ελληνικής αστυνομίας ( λίγο ακραίο δεν νομίζω ούτε πρόκειται να ισχύσει, απλά λέω μια άποψη). Επίσης δεν κατανοώ το ρατσισμό με τον οποίο αντιμετωπίζεται άτομα τα οποία έχουν απολυτήριο 10-11 κλπ. στην αστυνομία θα μπείτε σαν ειδικοί φρουροί όχι στη ΝΑΣΑ. Ο συνάδελφος ο οποίος έχει 10-11 απολυτήριο και κάνει ορθογραφικά λάθη είναι αυτός που μπορεί αύριο-μεθαύριο να σας σώσει τη ζωή.

Για τατουάζ από την στιγμή που δεν φαίνονται με την χειμερινή και καλοκαίρι ενδυμασία περνάς... Ακόμα και στα ποδήλατα να σε βάλουνε και να έχεις στην γάμπα πάλι δεν φαίνεται γιατί φοράς παντελόνι... Οπότε περιπολία με ποδήλατο λίγο απίθανο το βλέπω να βάζουνε άτομα... Εξάλλου θέλουνε και μια παραπάνω εκπαίδευση γιατί θα κάνουνε χιλιόμετρα με τα ποδήλατα... Οπότε νομίζω δεν θα μπούνε καν εκεί... Ότι και να γίνει πάντως μην ανχωνεστε

Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Α μπραβο Strike συμφωνω για αυτο που λες με τα απολυτηρια, χωρις να σημαινει οτι εγω εχω μονο 10,11... απλα μερικοι μιλανε για μορφωση και αγραμματους. Ξερετε σε πολλους το απολυτηριο το εριξε ο βαθμος των πανελληνιων! Οπως ειπε ειδικοι φρουροι θα γινουμε αν μπουμε, οχι στελεχη στη Νασα... πρεπει να ξερεις καλυτερα να χειριζεσαι το πιστολι παρα τη γλωσσα!

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Συμφωνώ απόλυτα με τον strike. Στην τελική το επίπεδο ενός ανθρώπου δεν φαίνεται από τον βαθμό απολυτηρίου αλλά από την στάση του μέσα στην κοινωνία γενικότερα. Σας έπιασε ο πόνος ξαφνικά όλους να γίνει η αστυνομία πανεπιστήμιο!
AnestisMaster
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από AnestisMaster »

έγκυρο και θα το δείτε: Προβλέπεται και άλλη προκήρυξη μέχρι εξαντλήσεως 4ετιας της νδ. φέτος θα πάρει 1500 δύσκολα να τη σπάσει. Και αν τη σπάσει και πάρει 500 τώρα τους υπόλοιπους 1000 θα τους πάρει τέλος του 20, ίσως αρχές 21, πιστεύω, γιατί οι 500 θα πάνε στον προϋπολογισμό του 20, άρα οι άλλοι στου 21, για το 19 δε θα χρεώσει τίποτα. Όπως και να χει ο αρχικός σχεδιασμός αφορούσε 2500 ΕΦ, όχι συνοριοφύλακες ή κάτι άλλο, αλλά λόγω οικονομικών θέλει 1500 να τους αμολύσει άμεσα στο δρόμο για να προλάβει τα δεκεμβριανά. Αυτό για όσους δεν έχουν εκπληρώσει ακόμη να εκπληρώσουν, για όσους δεν έχουν πολλά μόρια να μαζέψουν και για όσους έχουν ηλικιακό θέμα να το τρέξουν από τώρα ώστε να τους δοθεί η δυνατότητα σε μέλλουσες προκηρύξεις.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες