Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 240

Δημοσίευση από Petros_Gnou »

Είμαι στο Forum από το 2014 με άλλο όνομα... Έχω δει πολλά τέτοια Λευτέρη... Αστούς να λένε... Δεν με πειράζει το ότι κάποια άτομα δεν εκτιμάνε κάτι και ζοριζονται μόλις βλέπουνε 2-3 να λένε κάτι διαφορετικό από αυτό που θέλουνε αυτοί
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Λευτερη εγω ομως δεν εστειλα επιστολες ουτε εφτιαξα επιτροπη να παω στους βουλευτες και να πω πρεπει να κοπουν τα μορια! Ειπα απλα τι πιστευω... δεν εκανα κανεναν αγωνα για να κοπουν, αυτοι οπως βλεπεις στελνουν επιστολες και εχουν κινητοποιηθει. Νομιζω καταλαβαινεις τη διαφορα!
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Λευτερη εγω ομως δεν εστειλα επιστολες ουτε εφτιαξα επιτροπη να παω στους βουλευτες και να πω πρεπει να κοπουν τα μορια! Ειπα απλα τι πιστευω... δεν εκανα κανεναν αγωνα για να κοπουν, αυτοι οπως βλεπεις στελνουν επιστολες και εχουν κινητοποιηθει. Νομιζω καταλαβαινεις τη διαφορα!

Εγώ προσωπικά δεν έχω στείλει καμία επιστολή και ούτε διαμαρτυρήθηκα για κάτι... Έλεγα μήπως ανέβει το όριο και μέχρι εκεί... Επησεις πολλοί εδώ μέσα είπατε ότι ε γω της βάζω της επιστολές.. Στο τέλος θα με βγάλεις ότι είμαι και σε σωματείο

Άβαταρ μέλους
Koumalex12
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Koumalex12 »

https://www.armyvoice.gr/2019/07/idiki-frouri-dyo-prokiryxis-gia-proslipsi-1500-pote-vgenoun/ αυτο θα γινει θα τιςβγαλειι
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Για μένα λάθος εδώ ο ιμακ αλλά έχει διαφορά να κάνεις μια αναφορά στο φόρουμ από το να κάνεις πρόσφυγες να κοπούν μόρια από δεα ευζωνες και να μπει μια κατηγορία δικιά σου ώστε να πάρεις τα μόρια εσύ. Πέτρο για πολύτεκνους και τριτεκνους δεν ξέρω τ αποφάσεις έχει πάρει το στε για αυτό και δεν σχολιάζω. Έχεις κάποια επίσημη απόφαση που να απαιτεί να παίρνουν ποσοστό; Πραγματικά δν το ξέρω το θεμα
Άβαταρ μέλους
Koumalex12
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Koumalex12 »

Θα τα ανεβασει τα ορια.. Δεν τη συμφερει τη κυβερνηση θελει ψυφαλακια...
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Εγω για τους Ευζωνες ειπα απλα τη γνωμη μου εδω μεσα ετσι για τη συζητηση.. δεν εστειλα πουθενα επιστολες ουτε εκανα κανεναν αγωνα. Απλα ετσι το ειπα σα γνωμη!
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Bill931 έγραψε:Για μένα λάθος εδώ ο ιμακ αλλά έχει διαφορά να κάνεις μια αναφορά στο φόρουμ από το να κάνεις πρόσφυγες να κοπούν μόρια από δεα ευζωνες και να μπει μια κατηγορία δικιά σου ώστε να πάρεις τα μόρια εσύ. Πέτρο για πολύτεκνους και τριτεκνους δεν ξέρω τ αποφάσεις έχει πάρει το στε για αυτό και δεν σχολιάζω. Έχεις κάποια επίσημη απόφαση που να απαιτεί να παίρνουν ποσοστό; Πραγματικά δν το ξέρω το θεμα

Απόφαση όχι αλλά επηδη ο Μητσοτάκης κατηγόρησε την προηγούμενη κυβέρνηση ότι παίρνουνε πολλά μόρια και δεν υπάρχει ποσοστό θέσεων για κάθε ειδικότητα και μπήκανε έτσι λένε ότι θα τα κόψουνε... Τώρα εάν πάνε στο ΣτΕ δεν ξέρω... Πάντως εάν πάνε πχ από της 1500 θέσεις μπορεί να μπούνε 200 άτομα από πολύτεκνους και τριτεκνους... Ο Μητσοτάκης απλά το θεωρεί αντισυνταγματικό όλο αυτό με τα μόρια τον πολυτέκνων τριτεκνων κλπ

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Το άρθρο στο army voice δεν έχει καμία βάση. Το λέει κιόλας σύμφωνα με πληροφορίες που μας στέλνουν αναγνώστες. Τρέχα γυρευε.
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Εχουμε και το πετρακη εδω μεσα που εμεις φαγαμε τα δοκιμιλικια στη μαπα βγαλαμε και τα διπλοματα και ερχετε ο πετρος. Με 1850 και μας πριζει. Επιδη ειναι 30 και την πιγε λουφα στο στρατο μαλισταααααα Εικόνα Εικόνα
SWAT.
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από SWAT. »

Καλησπερα κομαντος μου, ειμαι καινουργιος στο φορουμ, μπορει να μου πει καποιος με απολυτηριο επαλ 13, ειδικες δυναμεις, διπλωμα μηχανης και αυτοκινητου, εχω και μοτοποδηλατου δεν ξερω αν πιανει ποσα μορια συγκεντρωνω;
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Ας ληξει το θεμα εδω. Κανεις δεν εχει προσωπικα με κανεναν εδω περα διοτι κανεις δεν ξερει κανεναν. Ολοι θελουν να μπουνε και ολοι θα το παλεψουν. Προσπαθηστε να μην αρπαζεστε αμεσως με τον αλλον και να ειστε ευγενικοι και προπαντων να συμβουλευετε ο ενας τον αλλον (βλεπε wolver &Xantho) . Αφηστε τις διαμαχες εξω, μονο κακο κανουν. Και οπως λεω παντα... ΦΙΛΙΚΑ...
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

SWAT. έγραψε:Καλησπερα κομαντος μου, ειμαι καινουργιος στο φορουμ, μπορει να μου πει καποιος με απολυτηριο επαλ 13, ειδικες δυναμεις, διπλωμα μηχανης και αυτοκινητου, εχω και μοτοποδηλατου δεν ξερω αν πιανει ποσα μορια συγκεντρωνω;

Βγάζεις πάνω από 2000 οπότε κάνε τα χαρτιά σου... Δες το ΦΕΚ και πίσω από κάθε νούμερο που λέει πχ 5 μονάδες βάλε και 2 μηδενικά δηλαδή 500 και υπολογισετα

Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ισα ισα Πετρο ολους εμας που δεν ειμαστε πολυτεκνοι, μας συμφερει να βαλει ποσοστο και να μη παιρνουν ολοι οι πολυτεκνοι την 300αρα! Καταλαβαινω εννοειται οτι περνανε δυσκολα αυτες οι οικογενειες, αλλα αμα το παμε ετσι μπορει να βρεθουν 1500 πολυτεκνοι και να ειναι ολοι επιτυχοντες! Και μενα υπαρχουν πραγματα που με συμφερουν αλλα δε στελνω επιστολες, οτι ειναι να γινει θα γινει!

Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Φίλε 2200 συγκεντρώνεις μετραει το μεγαλυτερο δηλαδή η μηχανή οπότε από εκεί παίρνεις 300,100 από τ αμξαξι,500 από ειδικές, και 1300 από το απολυτηριο
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες