Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Αύγουστο η Βουλή δεν κλείνει ; Εννοώ τρέχουν θέματα η μπα
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Για 8 μερες μονο θα κλεισει βουλη!
Για μυωπία είναι μέχρι 4,5 βαθμούς στο κάθε μάτι , όσοι έχετε παραπάνω το λέιζερ είναι λύση.
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 14
Παιδιά που αναφέρει τον ΔΜΣ μέσα στην απόφαση με τα προσόντα που διαβάσαμε;
- capten fan
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 78
Εννοείται αυτο. Ισως το αγχος μας εχει κανει ολους λιγο να τρελενομαστε. Ας ευχηθούμε ολα να έρθουν όπως τα θέλουμε. Καλη επιτυχία σε ολους μαςAnestisMaster έγραψε:οκ φίλε καλή τύχη. Συνεχίζουμε τις διπλωματικές σχέσεις απάνω στις μηχανές, αν και εφόσον βγει και μπούμεcapten fan έγραψε: Δυστυχώς δεν τα κατάφερα και τις τρεις φορες για ελάχιστα μόρια. Αν και επιλαχών δε μπήκα. Ισως δε κόπηκε κάποιος. Αν και εχω περάσει αλλου δε πήγα ποτε μου και ουτε πρόκειται. Πολυ απλα γιατί δε μου αρέσουν αλλες σχολές και πάντα ηθελα αυτό. Και τώρα δε ξέρω αν θα τα καταφέρω. Για μισθό οπως λες αυτήν τη στιγμή παιρνω ισως λίγα περισσότερα απο τους αστυνομικούς. Οσο για την ποζερια κακώς οση το σκέφτονται έτσι. Αν ηθελα ποζερια περνούσα και στο στρατό. Θα φορούσα στολή και θα εκανα τη φιγούρα μου.
Απο ποτε εως ποτε ξερουμε;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 35
19 δευτέρα ξανανοίγει και κλείνει 9 Παρασκευή τελευταία μέρα.
Μιοπια ποσο πρεπει κατο απο 1;
- Storm
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 136
Εγω πιστευω η διαδικασια καταβολης των δικαιολογητικών θα ξεκινησει 16 αυγουστου και μετα μεχρι τις αρχες σεπτεμβρη...
Αμάν αγωνία ρε παιδιά .. το μόνο αρνητικό είναι πως Ελλάδα εισια δεν πρέπει ποτέ να δίνεις βάση στα λεγόμενα πολιτικών
- Storm
Υποβολης* μη γραφουμε και μλκιες : Ρ
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Και γω storm ετσι πιστευω... το θεμα ειναι αν θα τηρησουν το 1500αρι, γιατι πολλα ακουγονται!
https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-ellas-ayta-einai-ta-epta-kritiria-gia-tin-proslipsi
- Storm
Καλα κανεις δε ξερει ποσα ατομα θα παρει τελικα, αλλα 1500 ελεγαν αμεσα, γτ να το αλλαξουν τωρα..Το οικονομικο κομματι. το χαν. υπολογισει απο πριν τις εξαγγελίες, δεν περιμενουν να γινουν κυβερνηση, τα γνωριζουν ολα εκ των έσω αυτα..
Αν ηταν να τους παρει λιγους λιγους. θα λεγαν θα προσλαβουμε 1500 αστυνομικους σε βαθος τετραετιας..
Εμενα αυτα μου φαινονται σα λογικα συμπερασματα, τωρα βεβαια κανεις δεν ξερει και κανεις δεν ειναι. σιγουρος. για τπτ μεχρι να δουμε live την προκηρυξη...
Αν ηταν να τους παρει λιγους λιγους. θα λεγαν θα προσλαβουμε 1500 αστυνομικους σε βαθος τετραετιας..
Εμενα αυτα μου φαινονται σα λογικα συμπερασματα, τωρα βεβαια κανεις δεν ξερει και κανεις δεν ειναι. σιγουρος. για τπτ μεχρι να δουμε live την προκηρυξη...
Αν δεν είχαν πει για 1500 δημόσια θα είχαμε μεγάλη αγωνία αλλά πολλοί δεσμεύτηκαν δημόσια για 1500 όποτε δεν νομίζω να αλλάξει απλά πολύ ράδιο αρβύλα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες