Veteranos91 έγραψε:Το λιγοτερο ειναι 7 και βαλε. Γιατι εχω ακουσει ατομα του τυπου, σιγα μωρε παμε να φαμε στην Αθηνα το αγγουρι 3-4 χρονακια, θα λαδωσουμε μετα και θα βρουμε τροπο να παμε στα χωρια μας. Απλα ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ. Δυστυχως ειναι μυθος, τα ενοικια αυτη την στιγμη κυμαινονται στα 350? μεσο ορο για ενα απλο σπιτι για οσους δεν γνωριζουν και επειδη υπαρχει το περιβοητο AirBnB πλεον η ευρεση σπιτιου εδω στην Αθηνα ειναι στην κυριολεξια Στοιβος μαχης. Να τονισω επισης οσοι ειναι κατω απο 1,68 προσωπικη μου αποψη να μην μπουν στον κοπο γιατι θα δημιουργισουν τζαμπα χαος στην διαδικασια προσληψης. Στα Αθληματα οπου θα ειναι την τριτη μερα και τελευταια σε μετρανε το υψος με ακριβεια. Εκει κοπηκαν αρκετοι, καποιοι 1,69 τους ειχαν στα μονοζυγα για κανενα 20λεπτο. Θα μετρηθει το υψος επισης και στα υγειονομικα. Σκοπος μου ειναι να πληροφορησω με ακριβεις γνωσεις επι του θεματος. Δεν εχω σκοπο καμμια προσβολη η ψευδους πληροφορησης. Εδω οφειλουμε να βοηθαμε ο ενας τον αλλον με ακριβης στοιχεια που κατεχουμε, και οχι με παραπληροφορηση οπως και κανουν site και δημοσιογραφοι με σκοπο να δημιουργισουν ανασφαλειες και συγχυση.
τι εννοεις τους ειχανε στο μονοζυγο; Μετα τους περασαν ή τους εκοβαν με 1,69;
Petros_Gnou έγραψε: Ρε φίλε δεν καταλαβαίνεις ότι και εγώ έχω δώσει πληροφορίες αλλά και έχω πάρει; Εγώ ενημέρωσα εδώ μέσα ότι Βγήκε το ΦΕΚ... Δεν το ήξερε κανένας... Κόψε το υφακι αυτό και της π####... Εάν δεν έλεγα εγώ για το ΦΕΚ θα το έβλεπαν μετά από 1 μέρα... Νιώσε λίγο... Δεν είμαι για να λέω βλακιες εδώ μέσα αλλά και να δίνω... Πριν εγώ δεν έβαλα εδώ μέσα ότι κάποιοι έστειλαν μια Επιστολή για το ΣτΕ; Ενημερωτικά το έβαλα για να ξέρουνε τι γίνεται... Το ότι άρχισαν την επίθεση απέναντι μου δεν είμαι υπεύθυνος εγώ αλλά οι ίδιοι νομίζοντας ότι εγώ τα στέλνω και τα βάζω στα σιτε και της σελίδες... Ενδιαφέρομαι κγω για την προκυρηξη άσχετα άμα θα ανεβει το όριο ή όχι...
Ανέβασες μια επιστολή για τα δικαστήρια. ΟΧΙ για στο ΣΤΕ. Θα στο ξανά πω άλλη μια, ότι η προκήρυξη δεν σταματάει με τπτ...
Κγω θα σου πω ότι δεν ανέβασα καμία επιστολή για τα δικαστήρια... Ενεβασα μία επιστολή για να ενημερώσω... Νιώσε λίγο και στα @@ μου άμα δεν σταματάει η Προκυρηξη
shamana για αυτους πραγματικα δεν εχω ιδεα... Ισως καποιοι να περασαν. δεν θα παρω ορκο. Ειδα ομως να φευγουν αρκετοι επειδη δεν επαρκουσε το υψος τους για 2-3 ποντους και τους ειχα ρωτησει συγκεκριμενα. Για να το ξεκαθαριζω κιολας, εγω ημουν επιτυχων το 2011 αλλα δυστυχως για λογους οικογενιακους επρεπε να παραιτηθω. Πραγμα που με στοιχειωσε και πρεπει να παρω το αιμα μου και την ζωη μου πισω διοτι μου το οφειλει η ζωη, το συμπαν, κτλπ. Οποτε ειμαι γνωστης! Δεν τα λεω απο το μυαλο μου! Επισης ζω Αθηνα και για αυτο σας δινω και της πληροφοριες περι επιβιωσης και καθημερινοτητας εδω στην προτευουσα. Θελω να κανω επισης μια παρακληση. Σεβαστειτε ολο αυτο που γινετε εδω περα γιατι καποιοι πραγματικα ειναι ολη τους η ζωη αυτη η στιγμη. κρεμονται απο μια λεξη, απο μια πληροφορια. Οποτε μην το ξεφτυλιζετε με κομπλεξ και χουια. Δεν θα το κανουμε παιδοτοπο. βλεπω κατι σχολια απο καποιους και απορω αν αυτα τα παιδια στο τελος καταφερουν οντως και μπουνε στο σωμα, τι επιπεδο θα υπαρξει...
Αυτα ειναι σεναρια επιστημονικης φαντασιας... η αστυνομια εχει αναγκη απο ατομα, ο Χρυσοχοιδης δε παιρνει χαμπαρι απο τετοιες αρχιδιες! Μας σκοτισατε τον λουτσο ολοι εσεις που κλαιγεστε! Παντα αυτα τα κριτηρια ειχαν οι προκυρηξεις, τι προσπαθειτε να αλλαξετε δε καταλαβαινω, γιωταδες!
Οπως τα λεει ο βετερανος !!! Μερικοι βγαζετε τετοια χολη εδω μεσα απεναντι σε αλλους που καλο και για εσας αλλα και για το σωμα θα ηταν να μη μπειτε !!!
Δια στόματος βουλευτή ΝΔ μου είπε δεν γνωρίζουμε τπτ. Για την προκυρηξη. Θελουμε να τους πάρουμε μέχρι το 19 αλλά Επίσημα Τπτ... όποτε τι να πω.. μια έτσι μια αλλιώς σ
Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι δεν γράφω ανακρίβειες. Από πολύ έμπιστη πηγή εμαθα, ότι η προκήρυξη θα βγει σίγουρα το μόνο που μένει να αποφασίσουν είναι τα άτομα! Μόνο αυτά ήξερε να μου πει δεν είπε ούτε για 500 ούτε 800 ούτε 1500! Υπομονή μου είπε και θα μάθουμε. Γιατί την τελική απόφαση την έχει ο Μητσοτάκης
Οντος χολη σε ολα τα επιπεδα... ολα δεν τα γνωριζω αλλα ανοιξα τα ματια μ βα δω μονο για τα τατουαζ που με ενδιαφερει.. ο νομος αλλαξε μην λεμε τα ιδια καταντησε αηδια πραγματικα... μην τρομαζετε τον κοσμο διαβαστε τι λεει.. αν δεν ειναι σε εμφανη σημεια δν υπαρχει θεμα.. μην τρομακρατειτε τον κοσμακι παρακαλω πολυ.. τωρα αν μιλατε για μανηκια κατω αππ αγκωνες κ λαιμους εκει ναι.. οτι αλλο περιττο... θα αρχισω να πεταω κοσμο εξω!!!
shamana να σαι καλα! Αν εισαι 1.69 δεν νομιζω να εχεις προβλημα κατα την δικη μου αποψη. Αν παλι σου λειπουν 3-4 εκει ναι υπαρχει θεμα. Τι δουλεια εχει το Στε; το Παγωμα, και ολες αυτες οι μπουρδες που λες ; Εχεις ιδεα οτι εχει παει για φεκ και απλα περιμενει μια εγκριση για να ξεκινησουν οι διαδικασιες αιτησεων; στην πολυ χειροτερη περιπτωση να παρει παραταση εως και 2020 ( δεν με συμφερει εμενα ) αν και δεν το νομιζω διοτι βιαζονται να καλυψουν μεγαλα κενα στην αστυνομευση του κεντρου της Αθηνας γιατι επικρατει χαος για οσους δεν γνωριζουν. που τα διαβαζεις αυτα και ποιος σου τα λεει; η μαλλον τι κομπλεξ εχεις και παραπληροφορεις τον κοσμο εδω; επισης κομπλεξ περι μοριων οχι εδω... Παρε στο υπουργειο η στειλε μια επιστολη για παραπονα. Αν εσενα δεν σε βολευει κατι προβλημα σου! Δεν παει ατομικα μια προκυριξη. πατε σε κανενα social media site και βγαλτε τα παιδικα σας αποθημενα!
καλησπέρα στους νορμάλ εδώ μέσα. Ήδη η 3κ έφαγε μπλόκο και θα μετατεθεί για του χρόνου λογικά, που αυτή ήταν δρομολογημένη από τους προηγούμενους, λόγω ότι έχει υπερκαλυφθεί ο αριθμός προσλήψεων, μόλις το είδα. Ναι, ναι ξέρω θα κράξετε κάτι wolver ιμακ,bill931, κάτι ξυπνάκηδες τέτοιοι θα κράξετε τώρα γιατί αυτό που λέω δε μας συμφέρει και άρα είμαι αρνητικός άνθρωπος. Εδώ δεν είμαστε για να χαριτολογούμε, αλλά για να ανταλλάσσουμε πληροφορίες, ακόμη κι αν δε μας αρέσουν. Όσοι δε το αντέχουν, πάτε βγάλτε Δ κατηγορίας +πει και μπείτε οασα που θα πάρει σε 2-3 χρόνια με προκήρυξη.