Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 240

Δημοσίευση από Petros_Gnou »

Εξαρχής εδώ μέσα μόλις είπανε κάτι κάποιοι για το όριο ηλικίας έλεγαν όλοι γιατί να ανέβει, και δεν γίνεται αυτό, δεν στέκει, είχατε τόσα χρόνια να κάνετε τα χαρτιά σας σε προκυρηξεις, είχατε ευκαιρίες και πολλά άλλα... Από την αρχή υπήρχε το μίσος... Ακούσατε μετά ότι μπορεί να μειώσουμε τα μόρια για ΔΕΑ αρχίσατε πάλι τα ίδια εκεί... Δηλαδή το όριο να ανέβαινε τι θα σας πείραζε; Μπορούσατε να κάνετε τα χαρτιά; Η μοριοδοτηση να μειωνοτανε... Τι θα παθαίνετε; θα χάνατε μια σίγουρη θέση; Λέτε λέτε λέτε εδώ μέσα το μόνο που ακούω είναι μίσος, κακία και το πόσα μόρια μαζεύει ο κάθε ένας... Τίποτα αλλο... Η πληροφόρηση είναι να λες ότι αφορά την προκυρηξη και όχι ότι συμφέρει τον κάθε ένα... Εμένα πχ με συμφέρει να ανέβει το όριο ηλικίας αλλά δεν θα σκάσω κιόλας εάν δεν γίνει... Απλά 9 χρόνια σπούδασα, μάζεψα χαρτιά και βλέπω ότι τα μάζεψα τζάμπα ενώ θα έπρεπε ήδη να ήμουνα Ε. Φ...

Η Κακια και το Μίσος δυστυχώς υπάρχει από την πρώτη στιγμη εδώ μεσα

DOKIMOS 334
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από DOKIMOS 334 »

Λευτερης οσο για στεναχωρια αστο φιλε εχω συναδελφο σε ενα καφε που δουλευω πο υμαζευε πανω απο 3200 και το παιδι αγωνηστηκε απο το 12 και μετα. Το θεμα ειναι οτι σημερα μ λεει μακαρι να μπεις φιλε γιατι δεν κοιμηθηκες οπως εγω οταν επρεπε να κινηθω σωστα. Τωρα κονυευει τα 30. Οπως και να χει ειναι συνειδητοποιημενος με την πραγματικοτητα απλα προσευχεται για αυξηση οριου ηλικιας. Μεχρι και το σαιτ στο φβ για τα ατομα που το κυνηγησαν του εδειξα και τον εβαλα κι ολας. Τεςπα ας μην ξεφευγουμε απο αυτα δυτσυχως τα πραγματ ειναι ετσι. Υπομονη
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

DOKIMOS 334 έγραψε:Ρε φιλε εδω ειναι ενα φορουμ με τσουτσεκια σαν κι εμενα που ειναι 25 χρονων τουβλα και εχουν ενα ονειρο και εναν σκοπο οπως και αλλοι αρκετοι, που εκαναν εναν αγωνα μαζεψαν καποια μορια και εχουν ελπιδες και προσπαθουν οπως και αλλοι να βοηθησουν και να ενημερωσουν ωστε να αποφευχθουν λαθη. Εσυ λοιπον που εισαι ευρωπαιος και δεν σ αρεσει το συστημα αυτο και τα σχετικα που λες, ποιος ο ***** λογος να εισαι εδω και να μας λες τι πρεπει και τι οχι και τι θα επρεπε και ουτω καθεξης. Δεν μπορουμε να συμβαδισουμε χωνεψε το πανε σε καταλληλο φορουμ μασε και αλλους 5-10 του λογου σου και καβτε τον αγωνα σας. Σε ενοχλουν πολυ αυτα που λεω με θεωρεις παραλογο;

Δυστυχώς και εγώ τα μάζεψα τα μόρια που λες και τα χαρτιά αλλά υπάρχουνε όπως είπα και πιο πάνω άτομα που ζοριζονται... Δεν μπήκα εδώ ούτε να κάνω την πλάκα μου ούτε να παίξω μπουνιές με κάποιον... να ενημερωθώ και να ενημερώνω πράγμα που δεν γίνεται και δυστυχώς για σένα εδώ μέσα θα είμαι με αυτά τα 5-10 άτομα που λες για να λέω και την γνώμη αλλά και να ενημερώνονται και να ενημερώνω... Χωνέψετο... Δημοκρατία έχουμε και μπορούμε να κάνουμε διάλογο αλλά δυστυχώς εδώ μέσα δεν υπάρχει ο διάλογος...

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Αντι να λεμε μπραβο και καλη επιτυχια σε ολους, καθεστε και μαλωνετε για το οριο κτλπ; Αφηστε τον Πετρο να προσπαθησει οτι θελει. Ο καθενας κοιταει τον εαυτο του σε αυτο το κρατος ανεκαθεν οποτε αμα θελει ας παει και ΣτΕ δικαιωμα του. Δεν υπαρχει λογος για κακια απεναντι στο προσωπο του. Αν " σπαζεστε " με τα κριτηρια που αυτος νιωθει οτι τον αδικουν τοτε κυριοι οπως μας λεγανε παλια στο στρατο... " κοπειτε " ! Ας κοιταξει ο καθενας τον εαυτο του και τι μπορει να κανει και μακαρι να περασει να μπει και να ειναι ασφαλης σε ολη του τη θητεια... Μια οικογενεια θα ειστε βρε παιδια αν ειναι δυνατον.- ; ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ -
DOKIMOS 334
Επιλοχίας
Επιλοχίας

ΠετρΕ εχεις δικιο φιλος σε ολα. Αλλα αυτα πες τα σε φορουμ με ατομα που ειναι του λογου σου. Εδω ειναι ατομα που δεν κοιτανε την ηλικια αλλα το ποτε και το πως και θα βρισκεις παντα αντιλογο καταλαβε οτι εισαι σε λαθος φορουμ.
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

DOKIMOS 334 έγραψε:Λευτερης οσο για στεναχωρια αστο φιλε εχω συναδελφο σε ενα καφε που δουλευω πο υμαζευε πανω απο 3200 και το παιδι αγωνηστηκε απο το 12 και μετα. Το θεμα ειναι οτι σημερα μ λεει μακαρι να μπεις φιλε γιατι δεν κοιμηθηκες οπως εγω οταν επρεπε να κινηθω σωστα. Τωρα κονυευει τα 30. Οπως και να χει ειναι συνειδητοποιημενος με την πραγματικοτητα απλα προσευχεται για αυξηση οριου ηλικιας. Μεχρι και το σαιτ στο φβ για τα ατομα που το κυνηγησαν του εδειξα και τον εβαλα κι ολας. Τεςπα ας μην ξεφευγουμε απο αυτα δυτσυχως τα πραγματ ειναι ετσι. Υπομονη

Και όπως λες εδώ κγω για τον ίδιο λόγο που είναι και ο φίλος σου μπήκα... Προσδοκοντας να ανέβει το όριο ηλικίας... Μόνος σου μου έδωσες αυτό που ήθελα να πω αλλά εσύ Επιτίθεσε εδώ και πόση ώρα σε μένα και δεν θες να καταλάβεις

Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

DOKIMOS 334 έγραψε:ΠετρΕ εχεις δικιο φιλος σε ολα. Αλλα αυτα πες τα σε φορουμ με ατομα που ειναι του λογου σου. Εδω ειναι ατομα που δεν κοιτανε την ηλικια αλλα το ποτε και το πως και θα βρισκεις παντα αντιλογο καταλαβε οτι εισαι σε λαθος φορουμ.

Δεν με πειράζει ο αντίλογος αλλά η Κάκια που βγαίνει από άτομα που δεν τα ξέρεις γιατί διεκδικείς κάτι που δεν είναι και παράλογο... Απλά θέλει τρέξιμο γνωριμίες κλπ... Όπως είπε και ο φίλος σου έφτασε 30 και δεν κατάφερε κάτι έτσι και εγώ παρακαλάω όπως και αυτός να ανέβει το όριο ηλικίας... Το θέμα είναι ότι όσες επιστολές και να βγούνε όσα άτομα και να μπούνε μετά εδώ για ενημέρωση θα είναι έτοιμοι για εκτέλεση από τους άλλους μόνο και μόνο για τον ανταγωνισμό... Εγώ δεν κρατάω κακια σε κανέναν... Απλά θέλω να καταφέρω κάτι και ας μην γίνει...

DOKIMOS 334
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Συνεχιζεις να μην θες να καταλαβεις. Ανεβασε το λαι 40 χρονων το οριο ρε φιλε στο ευχομαι ολοψυχα αλλα εισαι σε φορουμ που αυριο θα μπει ο "Τακης-Στρατηγος" να δει τι χαρτια πρεπει να κανει, τι ορια πρεπει να πιασει και θα δει εμενα και εσενα και αλλους τοσους να εχουμε γραψει 150 σελιδες με πιπες! Ο glock o xanthow o papaxitos o wolver καθημερινα βαζουν κι απο ενα σαιτ που βγαινει ολο και κατι καινουριο. Εδω αυτο θελουμε ενημερωση μπορεις νσ το κανεις καντο αλλιως μην γραφεις τζαμπα. Σημερα διαβασα απο το 170 μεχρι εδω μονο ***** . Μονο εχθες ενας εγραψε οτι πηρε τηλ στο εθνικο τυπογραφειο και ρωτησε για το φεκ κατι τετοιο.
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Ρε φίλε δεν καταλαβαίνεις ότι και εγώ έχω δώσει πληροφορίες αλλά και έχω πάρει; εγώ ενημέρωσα εδώ μέσα ότι Βγήκε το ΦΕΚ... Δεν το ήξερε κανένας... Κόψε το υφακι αυτό και της π####... Εάν δεν έλεγα εγώ για το ΦΕΚ θα το έβλεπαν μετά από 1 μέρα... Νιώσε λίγο... Δεν είμαι για να λέω βλακιες εδώ μέσα αλλά και να δίνω... Πριν εγώ δεν έβαλα εδώ μέσα ότι κάποιοι έστειλαν μια Επιστολή για το ΣτΕ; ενημερωτικά το έβαλα για να ξέρουνε τι γίνεται... Το ότι άρχισαν την επίθεση απέναντι μου δεν είμαι υπεύθυνος εγώ αλλά οι ίδιοι νομίζοντας ότι εγώ τα στέλνω και τα βάζω στα σιτε και της σελίδες... Ενδιαφέρομαι κγω για την προκυρηξη άσχετα άμα θα ανεβει το όριο ή όχι...

DOKIMOS 334
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Eνταξει σειρα συγνωμη τοτε εχεις δικιο!
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Έχω δίκαιο αλλά το μόνο που βλέπω απέναντι μου είναι κακία νομίζοντας ότι ευθύνομαι εγώ για όλα... Δεν καταλαβαινουνε όμως ορισμένοι εδώ μέσα το ότι λέω και κάνω είναι απλά για να ενημερώσω... Άσχετα με το τι θέλω εγώ εσύ ή καθε ένας...
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Ακουγεται και για ΕΠΟΠ (ξερω πως υπαρχει ηδη ενα θεμα που αφορα τους ΕΠΟΠ) απλα το στελνω εδω γιατι ισως αργησει λιγο ακομα της αστυνομιας και βγει και κανα ΦΕΚ μαζι με ΕΠΟΠ ή λιμενικο και σπασει ο κοσμος. Ετσι μπας και χαλαρωσουμε λιγο υστερα απτο εντονο σεξουαλικο βραδακι με τον Πετρο. Εικόνα
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Το είδα και εγώ... Λέει μόνο της ειδικότητες για τα στρατιωτικά νοσοκομεία αλλά δεν αποκλείει να βγει και για Κανονικούς ΕΠΟΠ... Υπάρχει περίπτωση να τρέξουνε και μαζί με τους Ειδικούς Φρουρούς

Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Ακούγεται κιόλας έντονα για Συνοριοφύλακες γιατί γίνεται αυτό που γίνεται με την Τουρκία και μάλλον Λιμενικό και Συνοριοφύλακες θα τρεξουνε μαζί...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες