Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Το 2011 πηρε 300 ατομα στη Β κατηγορια... ο 300ος μπηκε με 2608 μορια... λογικα με 2600 εισαι μεσα! Jackal εγω για αυτο το λογο δεν εχω κανει ακομα ταττουαζ αν και μου αρεσουν! Λογω των προκυρηξεων της αστυνομιας για να ειμαι σιγουρος!
Τη αγγληκα θελη ακριβος ;
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
Lower 100 μορια Advance 200 μορια
Proficency 300 μορια
Proficency 300 μορια
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 95
Γράψε προκυρηξη ειδικών φρουρών 2011 για να δεις και την τελευταία λεπτομέρεια.
Κανείς δεν ξέρει ακόμα!
Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω το ΚΕΜΕΑ σεκιουριτι μετράει στα μοροια η πρέπει να βγάλεις το σχολείο που είναι δυο χρόνια... Να μην δώσω τζάμπα χρήματα... και επίσης πρέπει να βγάλω και το Π. Ε. Ι για το δίπλωμα Γ' κατηγορίας για να μετρήσει σαν μοροια...
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
Πριν απο λιγο επιτεθηκαν στο Αστυνομικο τμημα Ακροπολεως... δυο τραυματιες αστυνομικοι! Ξεκινησε η αντιπολιτευση!
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 240
Τα τατουάζ επιτρέπονται αρκεί να μην είναι σε εμφανείς σημεία... Ότι και να βάλουνε περί σχετικά με τα τατουάζ επιτρέπονται αρκεί να μη φαίνονται... Άμα σε κόψουμε πας δικαστικά και δικαιώνεται γιατί δεν εξακριβώνει ο νόμος που πρέπει να έχεις και τι τατουάζ να έχεις κλπ...
Και που ειστε ακομη παιδες! Περιμενετε να μπει σε εφαρμογη ο σχεδιασμος που ετοιμαζεται. Θα πεφτει πολυ κυνηγητο!
Μαρια ενα ενα σιγα σιγα... δεν εχει βγει η προκυρηξη ακομη.. ολοι αυτο περιμενουμε.. οταν βγει θα το μαθετε ειτε απο εδω που θα χαιρομαστε σαν γυφτικα σκεπαρνια η μεσω τον σοσιαλ.. πρωτα να βγει το φεκ να ανοιξουν οι αιτησεις κ μετα ολα τα υπολοιπα αν σε παρουν για αθληματα και τα λοιπα.. ολα εχουν μια σειρα... οσο για τους φιλους παραπανω πιυ ρωτανε περι ηλικιας μεχρι στιγμης τιποτα δεν εχει βγει επισημα.. κ ποτε δεν θα μαθουμε τι θα γινει με αυτο το θεμα.. παρα μονο οταν βγει το φεκ!!!
Φιλε μου ναι ειναι απαραιτητο να εχεις τελειωσει με την στρατιωτικη σου θητεια!!!
Xanthos έγραψε:Φιλε μου ναι ειναι απαραιτητο να εχεις τελειωσει με την στρατιωτικη σου θητεια!!!
γιατί τις γυναίκες δεν έχει κάτι αντίστοιχο?
Εάν δεν φαίνεται δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Εκτός εάν είναι κανένας περίεργος στην επιτροπή υγειονομικου.Xanthos έγραψε:Εχω ψαξει τα παντα κ λεει οτι δεν θελουν να φενεται με τη στολη. Εγω πχ εχω ενα στο μπρατσο απο μεσα αλλα δεν φενετε ουτε με κοντομανικι ουτε με τπτ μονο αν σηκωσω τα χερια τελειος πανω.. λετε να εχω θεμα?
Με 27800 περνας απο β κατηγορια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης