Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Λογικά από φέτος η δερματοστιξια δεν θα παίζει ρόλο εάν είναι σε σημεία τα οποία δν φαίνονται με την στολή. (στήθος, πλάτη, πόδια) Οι 2 ειδικοί φρουροί που είχαν καταφύγει σε δικαστήριο επειδή τους έκοψαν για τατου στο πόδι, θεωρήθηκε αντισυνταγματικο.
Κ τους προσέλαβαν μετά από χρόνια και πήραν κ αναδρομικά όλα τα χρήματα.
Για περισσότερες λεπτομερειες ψάξτε στο ίντερνετ.
Κ τους προσέλαβαν μετά από χρόνια και πήραν κ αναδρομικά όλα τα χρήματα.
Για περισσότερες λεπτομερειες ψάξτε στο ίντερνετ.
Εντάξει ευχαριστώ !
Εχω ψαξει τα παντα κ λεει οτι δεν θελουν να φενεται με τη στολη. Εγω πχ εχω ενα στο μπρατσο απο μεσα αλλα δεν φενετε ουτε με κοντομανικι ουτε με τπτ μονο αν σηκωσω τα χερια τελειος πανω.. λετε να εχω θεμα?
Αν εχω δηπλομα και για αμαξη και για φωρτιγο ποσα μορια ειναι ;
Θέλω να κάνω αίτηση για ειδικούς φρουρούς τώρα το 2019... γνωρίζει κανείς ποτέ ξεκινούν όλα αυτοί οι αιτήσεις τα αθλήματα αν έχουν βγει ημερομηνίες και τα λοιπά?
Μετραει το μεγαλυτερο.. αν εχεις γ κατηγοριας 200 μορια..
Με γυρω συο 26000 μπενω απο β κατιγορια ;
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Οριακα Panos Gi... θα εισαι επιλαχοντας αρκετα ψηλα πιστευω!
Να παρουμε το ιεκ το χαρτη που δινει 200 καλοκαιρη δν πεζει ετσι;
Αν έχει κάποιος κανένα ταττου μικρό στο χέρι ενώ φαίνεται με την στολή... Αν βάλει ειδικό make up και δν φαίνεται τπτ στις ιατρικές εξετάσεις θα περάσει αβαβα;
Χαίρεται είμαι καινούργιος εδώ, και έχω την εξής απορία.Για να συμμετάσχει κάποιος στους ε. Φ. Πρέπει πρώτα να έχει τελειώσει την στρατιωτική του θητεία ή δεν είναι απαραίτητο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Τι εννοεις; Να ξεκινησεις την ειδικοτητα Στελεχος Ασφαλειας; Αυτο ειναι 2 χρονια.
Το 2011 ποσο ηταν η βαση τις β κατιγοριας;
Καλα σιγουρα με ενα καλο make up κ αν ειναι απο μεσα θα περασει σιγουρα.. απο κει κ περα μεσα στη στολη παιζει θεμα αμα σε βρουνε;
Δεν υπάρχει νομίζω κάποιος χωρίς ταττου πλέον... Μικρό το ποσοστό αυτοί που δν εχουν..
Όπως προείπα αν είναι μέσα από τη στολή κ δν φαίνεται σε χέρια, δν νομίζω να υπάρξει θέμα από φέτος..
Όλα βέβαια θα εξακριβωθουν όταν βγει με το καλό η προκυρηξη κ δούμε τα κριτήρια περί δερματοστιξιας.
Όπως προείπα αν είναι μέσα από τη στολή κ δν φαίνεται σε χέρια, δν νομίζω να υπάρξει θέμα από φέτος..
Όλα βέβαια θα εξακριβωθουν όταν βγει με το καλό η προκυρηξη κ δούμε τα κριτήρια περί δερματοστιξιας.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες