Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Ρε παιδια απο το να μαλωνετε συνεχεια για το ποσους επιλαχοντες πηρε, ποια θα ειναι η βαση κλπ. Γιατι δεν φτιαχνουμε ενα νημα και ας γραψει ο καθενας τα μορια που συγκεντρωνει με βαση την προκηρυξη του 11 αφου η βαση της συζητησης μας ειναι αυτη. Και ας βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του. Δειτε το σαν ενα μικρο poll!
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

O wolver εχει δικιο
Contractor
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από Contractor »

Καλημέρα, έφτιαξα ομάδα στο φβ οποίος θέλει ας μπει.https://m.facebook.com/#!/groups/738432986571701?tsid=0.7992694534292669&source=result
alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από alex7 »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Alex7 δε παιζει ρολο η συμμετοχη στις πανελληνιες, ολοι αυτοι δεν εχουν παει στρατο! Ειναι εκτος συναγωνισμου!

δεν μπορεις να γνωριζεις ποιος εχει παει στρατο και ποιος οχι. Αλλωστε 26 οριο ηλικιας εχει η ελ. Ας απο πανελληνιες. Το παιδι που τελειωνει την 3η λυκειου, συμφωνω δεν γινεται να εχει παει στρατο... Αλλα υπαρχουν παρα πολλοι μεγαλυτεροι που σιγουρα πιστευω θα εχουν παει στρατο.

τελος παντων, δεν ειναι εκει το θεμα. Το θεμα ειναι να βγει και να τροποποιηθει το οριο ηλικιας. Γιατι αλλιως ουτε αιτηση δεν θα μπορεσουμε να κανουμε.

alex
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Βασικά το θέμα είναι να βγει... Τα Υπόλοιπα είναι επιθυμίες που ο καθένας μας έχει από μια.
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Αν παρει αυτοδυναμια η ΝΔ οι εξελιξεις θα ειναι αμεσες. Οτιδηποτε διαφορετικο θα καθυστερηση και τη προκυρηξη!
Dal

Δημοσίευση από Dal »

Καλησπέρα παιδιά μίλαγα με ένα πρόεδρο της ποασυ και μου είπε πως για προκήρυξη είναι δύσκολο γιατί έχει συγκεκριμένο αριθμό προσλήψεων από την τρόικα δεν τους αφήνει υπάρχει πλαφόν γιαυτο και δεν πέρνει από Πανελλήνιες πολλα άτομα γνωρίζει κανείς κάτι..
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 240

Δημοσίευση από Petros_Gnou »

Το να λες ότι η βάση είναι 2500 και ο τελευταίος που μπήκε είχε 1800 δεν νομίζω να λες στον κόσμο εδώ μέσα να κάνει τα χαρτιά του αλλά το αντίθετο... Όσοι έχουνε κάτω από 2000 μόρια να μην τα κάνουνε καθόλου... Εγώ είπα ότι ξέρω άτομο που μπήκε με κάτω από 1800 μόρια και μπήκε από επιλαχών... Αερολογιες δεν νομίζω να λέω από την στιγμή που είναι Φίλος μου... Τεσπα... δεν θα ασχοληθώ άλλο γιατί δεν νομίζω να βγάζει πουθενά όλο αυτό
Zaratianos 93

Δημοσίευση από Zaratianos 93 »

Παιδιά έχουμε κάποια πληροφορία για το αν ο ΔΕΑ Ειδικών δυνάμεων θα παίρνει 1000 μόρια όπως παλιά η θα αλλάξει?;

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Το τι θα παιχτει με τις βασεις κ με τους επιλαχων που θα φτασει κανεις δεν το ξερει.. αναλογος τις καταστασεις τις προκυρηξεις που θα παιξουν κ τοτε κ πολλοι αλλοι παραγωντες.. ευχηθειτε να βγει κ να πανε ολα καλα.. το τι σκεφτεται κ τι σκαρφιζεται ο καθε ενας για τις βασεις π εχω δει εδω μεσα ειναι σωστα τα περισσοτερα αλλα οχι κ ολα.. κ αναλογα με το που μενετε αν θελετε να πιστευευαι σε ελπιδες με γνωσεις κ οχι αερολογιες ζητε στο 2019!!! απο το ναρκωτεστ να σας πω μονο οι μισοι θα πρεπει να φυγουν!!! αλλα δεν ειναι ετσι παιδια.. ολα με την σειρα με το καλο να ερθουν.. αρκετα θετικα στοιχεια μαζευουμε ολοι μας κ τα μοιραζομαστε κ αυτο ειναι καλο.. πιστεψτε στον εαυτο σας κ πουθενα αλλου.. ας γινει το ονειρο ολως πραγματικοτητα..
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Dal έγραψε:Καλησπέρα παιδιά μίλαγα με ένα πρόεδρο της ποασυ και μου είπε πως για προκήρυξη είναι δύσκολο γιατί έχει συγκεκριμένο αριθμό προσλήψεων από την τρόικα δεν τους αφήνει υπάρχει πλαφόν γιαυτο και δεν πέρνει από Πανελλήνιες πολλα άτομα γνωρίζει κανείς κάτι..

Άλλο τα άτομα από πανελλήνιες. Το που θα επιλέξει η εκάστοτε κυβέρνηση να κάνει τις προσλήψεις που μπορεί με το 1/5 που είναι και αποδεκτό από την τρόικα δεν τους πέφτει κανένας λόγος , εφόσον είναι εντός του 1/5

Motorhead
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από Motorhead »

Το 16 το έμψυχο δυναμικο της ΕΛ. ΑΣ ανερχόταν σε 54 χιλιάδες. Τωρα κυμαίνεται στις 48 χιλιάδες(έγκυρη πηγή)... Υπάρχουν τρομερές έλλειψεις, το 1/5 δεν νομίζω να υφίσταται στην προκειμένη περίπτωση...

Ειδωμεν..

Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Το 1 προς 5 δεν ισχύει πια... Η ΝΔ θα το εφαρμόσει στ ευρύτερο δημόσιο διότι θέλει μικρό κράτος κτλ. Παιδεία υγεία και σώματα ασφαλείας εξαιρούνται το έχουν πει άπειρες φορές και υπάρχει επίσημα στ πρόγραμμα τους.
Motorhead
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από Motorhead »

Επίσης το 1/5 ισχύει για όλους τους δημόσιους φορείς, όχι μόνο για την αστυνομία... Και εδώ και ένα χρόνο, μη πω και παραπάνω έχει γίνει μπαράζ προσλήψεων στο δημόσιο...

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Το 2019 ίσχυσε το 1/1 υπολόγισε κάπου στις 9000 προσλήψεις
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες