Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Fsafa εδωσα 3 φορες πανελληνιες...2ον το οτι εκει παιρνω περισσοτερα δεν εχει να κανει.. εχω καψα με την αστυνομια, αυτο γουσταρω, δε ψαχνω να χωθω στο δημοσιο γενικα, θα μπορουσα να το εχω εχω κανει αμα ηθελα, μονο προκυρηξη για ειδικους φρουρους περιμενα! Αυτα!
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 240
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Fsafa εδωσα 3 φορες πανελληνιες...2ον το οτι εκει παιρνω περισσοτερα δεν εχει να κανει.. εχω καψα με την αστυνομια, αυτο γουσταρω, δε ψαχνω να χωθω στο δημοσιο γενικα, θα μπορουσα να το εχω εχω κανει αμα ηθελα, μονο προκυρηξη για ειδικους φρουρους περιμενα! Αυτα!
Περίμενες αλλά γιατί δεν μπήκες με πανελλήνιες; και από πανελλήνιες θα γινοσουνα ειδικός φρουρός και αστυφύλακας και ότι θες; τι φωνάζεις για το όριο ηλικίας τότε; Είχες 3 ευκαιρίες και δεν μπήκες... Εγώ είμαι 29 χρόνων και έχω 1 ευκαιρία και αυτήν άμα αλλάξει η ηλικία... που είναι το δύσκολο και δεν μπορείς να το καταλάβεις;
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
Δε μπηκα γιατι οι βασεις ειχαν φτασεις σχεδον 16.500 μορια για αστυφυλακων. Εγω μεχρι 15.200 εγραψα τι να κανουμε; Ευκολες ειναι οι πανελληνιες νομιζεις?!
-
- Λοχαγός
Ωραία κ εγώ τι θες να κάνω δηλαδή; Να μην κάνω τα χαρτιά μου; Άμα αλλάξει η ηλικία θα τα κάνω... Όπως εσύ δεν πέρασες από πανελλήνιες έτσι κγω θέλω να μπω με προκυρηξη... Τόσο απλο
Ε αυτο λεμε ρε αδερφε.. εδωσες 3 φορες δεν περασες. θες τρελα να μπεις στο σωμα.. εισαι 26 αν εβγενε προκυρηξη σε 3 χρονια δεν θα σε επερνε.. ε δεν θα εσκαζες; γιατι το 11 ησουν φανταρος η οτι αλλο εκανες τεσπα... δεν ειχες ευκαιρια.. ετσι κ μερικοι μεγαλοι δεννειχαν ευκαιρια ασχετος αν ειχε βγει προκυρηξη ο καθε ενας για τους λογους του.. δεν μιλαω για λογους σαχλαμαρας αλλα για σοβαρους!!!
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
Το 2011 πηγαινα σχολειο ακομα... καντε οτι θελετε. Θα στειλω και γω επιστολη να αυξηθει το οριο να σας βοηθησω!
-
- Λοχαγός
Κγω το 2011 ήμουνα φαντάρος... τι να κάνουμε τώρα; Επηδη εσύ έδινες πανελλήνιες επηδη ο άλλος ήτανε φανταρος, επηδη παντρεύτηκε, έκανε παιδί ή δεν ξέρω κ εγώ για ποιον λόγο δεν μπορούμε να κάνουμε.. Συνελθε λίγο... Σκέψου λογικά και όχι τον κωλο σου και την πάρτυ σου... Είναι και άλλοι εδώ που θέλουνε να μπούνε... δεν είσαι ο μόνος
Εμενα προσωπικα με. περνει αν βγει το 19.. μετα το ονειρο μου παει στραφι.. οχι οτι εχω τρελα. μορια αλλα. αν κ. το 11 ειχα τελειωσει κ. σχολεια κ. στρατο εμενα προσωπικα δεν μ. δοθηκε η ευκαιρια γιατι την εφαγα με. το απολυτηριο.Για εμενα ηταν παντα κ ειναι το ονειρο μ να εμπαινα σαν φρουρος.. σαν απο πανελληνιες δεν ειχΑτην οικονομικη δυνατοτητα.. κ οπως ειπα κ σε. καποιους εδω μεσα δεν ειναι τα λεφτα.. την δουλεια που κανω σημερα κ τα. λεφτσ που περνω σαν φρουρος ουτε με το. καλαμακι οπως ειπες κ εσυ.. αλλα αυτο θες αυτο θα κανεις.. κ δεν ειχα ποτε σκοπο να μπω σ καποιο σωμα απλα για να μπω.. ηθελα να μπω ωστε να περασω κ οσα περισσοτερα σχολεια ειχα δικαιωμα.. ευχομαι για να σταματησει αυτη η συζητηση καλη πορεια οτι κ να γινει κ στους μεν και στους δε.. γιατι το κουρασαμε κ χαλαμε τις καρδιες μας για κατι που δεν ειναι κ δεν αρκει στο δικο μας χερι
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
Οτι πειτε... η πλακα ειναι οτι σε λιγο θα βγουν και οι 33αρηδες να πουν εμεις γιατι να μεινουμε απεξω; Παντα θα υπαρχουν ατυχοι, γιατι αδικημενοι δεν ειναι, δε τους υπεγραψε κανεις συμβολαιο οτι θα βγαινουν προκυρηξεις, αυτο λεω τοσο καιρο και σεις το βλεπετε για κακια!
-
- Λοχαγός
Ωραία ναι συμφωνώ αλλά εφόσον τα παιδιά κυνήγησαν να αλλάξει το όριο ηλικίας και λένε αρκετοί ότι θα αλλάξει το σε πειράζει τότε; Μπορεί να αλλάξει μπορεί και όχι αλλά και να αλλάξει το σε κόφτη; Κάνε τα χαρτιά σου και ενημερωσου για αλλά και άσε το θέμα με την ηλικία... Εσύ και 2-3 διαφωνείτε για αυτό... Η πλειοψηφία λέει να ανέβει... Ασχολησου με άλλα πράγματα και όχι με αυτό και το ξαναλέω και θα το ξαναλέω
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
Και εγω σας ενημερωνω απο τις πληροφοριες που εχω οτι δε θα ανεβει, και σεις με λετε κομπλεξικο. Γι αυτο θα σταματησω να δινω πληροφοριες που μαθαινω, καλη επιτυχια μακαρι να παει 35 το οριο!
-
- Λοχαγός
Κ εγώ έχω πολλές πληροφορίες από αστυνομικούς, διοικητές κλπ ότι θα πάει το πολύ μέχρι 30... τώρα και παραπάνω να πάει ακόμη καλύτερα...
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
Εγω μιλαω για υπουργο αλλα οκ. Μακαρι θα δουμε!
-
- Λοχαγός
Όποιον υπουργό και να έχεις δεν ξέρει γιατί δεν ξέρει και σε πιο υπουργείο θα είναι... Οπότε δεν μπορείς να ξέρεις τι απόφαση θα πάρει ο υπουργός... Αυτός μπορεί να λέει όχι στο να αυξηθεί ο άλλος υπουργός μπορεί να λέει ναι... Οπότε μην λες μεγάλες κουβέντες ακόμη...
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
Εγω λεω για τον υπουργο που θα αναλαβει το προστασιας του πολιτη, αλλα οπως ειπα σταματαω να δινω πληροφοριες γιατι γινομαι κομπλεξικος και κακος!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες