Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Τον fsafa δεν το εχω δει να κατηγορει μονο τον κουλη.. για ολους τα χωνει.. αλλα κοιτα σε καποια δεν εχει κ αδικο.. εγω για το μονο που μιλησα ηταν οτι οπου εχουμε συμφερων. εχει κ αυτος τα δικια του κ τα αδικα του οπως ολοι μας.. αν το παρω προσωπικα εμενα μ φταιει κ ο κουλης κ ο τσιπρας..Εικόνα
βαλαντης

Δημοσίευση από βαλαντης »

Xanthos έγραψε:Δεν υπαρχει ειδικοτητα.. στελνεις η το πτυχιο η το απολυτηριο.. κοιτα αν παρει πχ 1500 ατομα που λεει με το απολυτηριο πας α κατηγορια που ειναι 80% αρα διεκδηκεις μια θεση απο τις 1200 θεσεις.. στην β κατηγορια με το 20% διεκδηκεις μια θεση αναμεσα στις 300.. αυτο θα τι κρινεις αναλογα με το βαθμο που εχεις αναμεσα σε απολυτηριο κ πτυχιο κ αναμεσα σε ολα τα μορια που μαζευεις ειτε στην α ειτε στην β κατηγορια.. για να δεις που σε συμφερει κ που εχεις περισσοτερες πιθανοτητες

αφού δεν περνουν ειδικότητα γιατί έχουν ξεχωριστή κατηγορία;

αν στείλω 2 φακέλους για να καταχωρηθω θα αποκλειστω?

απολυτήριο έχω 12,9 και πτυχίο 12,8 δεν έχω ελπίδες; η ανεργία θα μετρήσει;

Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Ρε fsafa αφου δεν ενδιαφερεσαι για την προκυρηξη γιατι μπαινεις και γραφεις; Τι σε νοιαζει για ποιον λογο θα ψηφισουμε κουλη; Εχουμε καψα να μπουμε στην Αστυνομια οποιος και αν ειναι κυβερνηση. Και για να σου λυσω την απορια εγω θα ψηφιζα Κουλη ακομα και αν δεν εβγαζε προκυρηξη, διοτι δεν ανεχομαι να με κυβερναει ο αναρχικος!
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Ρε fsafa αφου δεν ενδιαφερεσαι για την προκυρηξη γιατι μπαινεις και γραφεις; Τι σε νοιαζει για ποιον λογο θα ψηφισουμε κουλη; Εχουμε καψα να μπουμε στην Αστυνομια οποιος και αν ειναι κυβερνηση. Και για να σου λυσω την απορια εγω θα ψηφιζα Κουλη ακομα και αν δεν εβγαζε προκυρηξη, διοτι δεν ανεχομαι να με κυβερναει ο αναρχικος!

Εσύ θα στείλεις τον καιριδη, τον ψαριανό, τον Τατσόπουλο και λοιπούς ανθέλληνες στην βουλή μην παραπονιέσαι μετά.

Τέτοιους γενιτσαρους η αλήθεια είναι, θα τους ζήλευε και ο συριζα.

Μου ψηφίζεται νδουλα, που ψήφισε τζαμί, σύμφωνα συμβίωσης, ιθαγένεια και νομίζεται ότι κάτι θα αλλάξει.

Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ψηφιζω ΝΔ για να φυγει απο τη καρεκλα ο αναρχικος, εχει διαφορα αυτο! Επισης δε βαζω σταυρο σε βουλευτες οποτε ακυρο αυτο που λες!
Νίκος

Δημοσίευση από Νίκος »

Όσον αφορά το Π. Ε. Ι.: Σύμφωνα με το άρθρο 63 του Ν.4530/2018, του Π. Δ.56/2012 και του άρθρου 3 του Π. Δ.74/2008 προβλέπεται ότι δεν χρειάζονται ΠΕΙ οι οδηγοί που οδηγούν οχήματα που ανήκουν στις ένοπλες δυνάμεις και στα σώματα ασφαλείας. Επομένως, ένας όρος σε μελλοντική προκήρυξη που θα θέτει την υποχρέωση κατοχής ΠΕΙ, ενώ βάσει Π. Δ. Απαιτείται, δεν μου φαίνεται δόκιμος!
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 100

Δημοσίευση από glock »

Ρε φασφα να διώξει άτομα από την ερτ. να μην ανανέωσει σύμβασεις κτλ έτσι θα βρεθούν τα λεφτά. Η δεξιά πάντα θέλει τους ενστολους.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Τον αν αποκλειστεις δεν το ξερω αλλα θεωρω πως ναι.. ετσι νομιζω.. οχι η ανεργια δεν πιανει..
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Το να αποκλειστεις δεν το γνωριζω αλλα νομιζω πως ναι.. η εκτος αν σου ακυρωσουνε απο μονοι τους τον εναν απο τους 2 φακελους. οχι η ανεργια δεν πιανει φιλε μου.
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Και στο σποτάκι τς ΝΔ με τίτλο ασφάλεια για όλους λεει ξεκάθαρα για πρόσληψη 1500 επαναφορά δέλτα κ ενίσχυση Δίας.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Μεχρι ποια σειρα επιλαχοντων ειχαν παρει το 2011 θυμαται η ξερει κανεις;
farao

Δημοσίευση από farao »

EΔω μεσα μαλλον ξεχνατε πολυ ευκολα. Οσο ηταν η δεξια καμια προσλιψη δεν εγινε πουθενα. Δε ξερα αν ο συριζα ειναι αναρχικος που λετε αλλα το 14 το 16, το 17 εβαλε ο. Β. Α που τους εκανε μονιμους με παραταση της συμβασης γτ ουσιαστικα μονιμοι θα γινουνε, εβαλε εξωτερικους και σοφρονιστικους, εκανε μονιμους και τους π. Π. Υ και τους εποχικους που ηταν επι 10 χρονια με συμβασεις. Εποχη δεξιας με τον κικιλια να μην τον χαρακτηρισω αλλιως ουτε στα πιο τρελα ονειρα αυτα... Εγω δεν ειμαι με κανενα αλλα οχι και οτι η δεξια βαζει σε σωματα ασφαλειας γτ θα τρελαθουμε με το κικιλια που ειχε απο το 12 εως το 14 τον πιο ακαταληλο ανθρωπο που υπαρχει.
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Νομιζω πηραν γυρω στους 200 επιλαχοντες το 2011. Μπορει και λιγοτερους!
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Φαντασου τι δοντι πρεπει ν εχεις για επιλαχων που ο αλλος μπηκε με 1680 θεση... πφφφ αυτα ειναι!!!
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Κοιτα γενικα δε παιρνει βυσμα... ισως στους επιλαχοντες που υπαρχουν ισοψηφιες να μπορει να γινει καμια παγαποντια, και να σε ανεβασει θεσεις!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες