Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 240

Δημοσίευση από Petros_Gnou »

Bill931 έγραψε:Μια υπόθεση έκανα όπως ο thanos, επίσης το ιεκ έχει να κάνει μ τν φύλαξη. οι ειδικοί φρουροί έχουν περισσότερες αρμοδιότητες από μόνο φύλαξη τν σωφρονιστικων και εξωτ. φρουρών. Άρα ως κύριο προσόν δν έχει λογική...

Ένας από ΙΕΚ κάνει ακριβώς τα ίδια μαθήματα που κάνει κάποιος όταν μπει στην αστυφυλάκων απλά δεν μπορεί να κάνει χρήση ορισμένων πραγμάτων όπως ένας ειδικός φρουρός... Τώρα αν θα το βάλουνε ή όχι δεν το γνωρίζουμε ακριβώς όπως δεν ξέρουμε και τι γίνεται με το Γ κατηγορίας τελικά γιατί πριν λίγο γύρισα από την σχολή που πήγαινα και μου έλεγαν διάφορα...

Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Ε για αυτό στ παρελθόν υπήρχε μοριοδοτηση.. Τι σου είπαν για τ γ;
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Bill931 έγραψε:Ε για αυτό στ παρελθόν υπήρχε μοριοδοτηση.. Τι σου είπαν για τ γ;

Μου είπανε ότι μπορεί ναι μεν να πάρω τα μόρια χωρίς ΠΕΙ αλλά μπορεί και να μην τα πάρω... Εάν καταθέσω το Γ κατηγορίας χωρίς ΠΕΙ μπορεί μετά να μου ζητήσουν Ε το ΠΕΙ... Το θέμα είναι ότι άμα παίρνουμε μόρια χωρίς ΠΕΙ δεν αξίζει να δώσεις το ΠΕΙ αλλά αυτό δεν το ξέρουμε και σίγουρα πως θα το πάμε στην προκυρηξη

Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Bill931 »

Μπέρδεμα... Αντε σε 13 μέρες εκλογές.
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Bill931 έγραψε:Μπέρδεμα... Αντε σε 13 μέρες εκλογές.

Ναι... θα πρέπει να δούμε την προκυρηξη πρώτα για το αν θέλει ΠΕΙ ή όχι...

Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Αμα. βγει η προκυρηξη μετα δε προλαβαινεις να βγαλεις πει... θελει διαβσμα το πει! Το θεμα ειναι να μαθουμε τωρα αν χρειαζεται. Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι δε χρειαζεται Πει!
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Αμα. βγει η προκυρηξη μετα δε προλαβαινεις να βγαλεις πει... θελει διαβσμα το πει! Το θεμα ειναι να μαθουμε τωρα αν χρειαζεται. Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι δε χρειαζεται Πει!

Το θέμα είναι ότι το 2011 δεν υπήρχε το ΠΕΙ οπότε δεν χρειαζότανε... Τώρα όμως το ζητάνε παντού και δεν ξέρουμε κατά πόσο θα το θέλει και στους ειδικούς φρουρούς... Άμα δεν χρειάζεται ΠΕΙ 100? είναι η αναθεώρηση και λέω να το κάνω από βδομάδα... Τώρα άμα το ζητήσουμε στην προκυρηξη' πολύ απλά δεν θα πάρω μόρια γιατί σε 1 μήνα δεν νομίζω να προλαβαίνω να διαβάσω για ΠΕΙ

Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Petro μπορεις να κανεις ανανεωση χωρις πει; Ποσα χρονια το εχεις; Αν ξεκινησεις να διαβαζεις για πει προλαβαινεις σε 20 μερες θα τα μαθεις!
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Petro μπορεις να κανεις ανανεωση χωρις πει; Ποσα χρονια το εχεις; Αν ξεκινησεις να διαβαζεις για πει προλαβαινεις σε 20 μερες θα τα μαθεις!

Μπορώ ναι απλά άμα θέλει το Πει θα πρέπει να διαβάσω να δώσω εξετάσεις και να πληρώσω μετά 250? για ανανέωση πάλι... Το θέμα είναι να δώσω 100? χωρίς ΠΕΙ ή να δώσω 250 + μαθήματα κλπ με Πει; άμα δεν ξέρω τι θα ζητήσουνε στην προκυρηξη δεν ξέρω κγω τι να κανω

Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Εγω παντως που θα παω τωρα να βγαλω για πρωτη φορα γ κατηγοριας μου ειπαν μπορω να βγαλω χωρις πει. Αλλα και γω δε ξερω ειναι σιγουρο οτι παιρνουμε μορια χωρις πει; Ποιον να ρωτησουμε; Ο Ντουμας ειπε δε θελει πει.. που αλλου να ρωτησουμε?;
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Εγω παντως που θα παω τωρα να βγαλω για πρωτη φορα γ κατηγοριας μου ειπαν μπορω να βγαλω χωρις πει. Αλλα και γω δε ξερω ειναι σιγουρο οτι παιρνουμε μορια χωρις πει; Ποιον να ρωτησουμε; Ο Ντουμας ειπε δε θελει πει.. που αλλου να ρωτησουμε?;

Δεν ξέρω... Ο Ντούμας μπορεί να είπε έτσι άμα πάει η προκυρηξη όπως το 2011... Το θέμα είναι ότι το ΠΕΙ μπήκε το 2015-2016 και δεν ξέρω κατά πόσο θα το βάλουνε στην προκυρηξη όπως και δεν ξέρω και για το ΙΕΚ... Άμα βάλουνε και ΠΕΙ και πιστοποίηση μεγια τον Π... Νύφη

Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Περισσοτερο με νοιαζει μη δωσω τζαμπα 800? για το γ κατηγοριας κα στο τελος δε παρω μορια!
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Bill931 »

Άμα είναι κύριο προσόν λογικό Ν βάλουν πιστοποίηση αν όχι τότε δύσκολο Ν τν ζητάνε. Βγάζεις με Πει και είσαι ξέγνοιαστος, τ διάβασμα είναι εύκολο
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Περισσοτερο με νοιαζει μη δωσω τζαμπα 800? για το γ κατηγοριας κα στο τελος δε παρω μορια!

Αυτό σκέφτομαι και εγώ... Μην δώσω τζάμπα το 100? και θέλει Πει τελικά...

Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Bill931 έγραψε:Άμα είναι κύριο προσόν λογικό Ν βάλουν πιστοποίηση αν όχι τότε δύσκολο Ν τν ζητάνε. Βγάζεις με Πει και είσαι ξέγνοιαστος, τ διάβασμα είναι εύκολο

Το διάβασμα καλά... Τα λεφτά όμως?; Με Πει θα με πάει εμένα κάνα 500? και δεν είμαι και σε καλή φάση οικονομικά για να διαθέσω 500? για ένα δίπλωμα που δεν θα με χρισιμευσει και πουθενά μετά...

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες