Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Ι 'Μ. Α. Κ

Δημοσίευση από Ι 'Μ. Α. Κ »

Έγραφες στο φόρουμ για λιμενοφυλακες και σωφρονιστικό, και κει έλεγες κάτι ανακρίβειες Και οτ; Ι δε θα έβγαιναν αυτές οι προκυρηξεις

ΔΟΚΙΜΟΣ 334
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από ΔΟΚΙΜΟΣ 334 »

fsafas έγραψε:Έδωσε το ΟΚ να καταργήσει 7000 οργανικές, να καταργήσει την Δημοτική Αστυνομία. Και έδωσε το ΟΚ να πάρει 450 Ε. Φ. Το βλέπεις ορθολογικό; Βασίλη931 δεν έχω θέμα να βγάζει προκηρύξεις παντού πίστεψε με την γνώμη μου είχα παραθέσει. Θα βγάλει και είναι καλό αυτό. Αλλά βλέπεις δεν κρύβομαι. Όπως επίσης που όλοι έλεγαν θα πέσει το ύψος. Διάβασε τα μηνύματα μου. Σε αυτό δικαιώθηκα. Και δεν είμαι συμβασιούχος φίλε :) Όσο για το ΙΜΑΚ βλέπεις φαντάσματα δεν γράφω σε άλλα φόρουμ. Τώρα άμα είσαι μάντης συγχαρητήρια. Λες και τον καφέ;

Φιλος για να γνωριζεις Ε. Φ δεν υπαρχουν. Ολοι εχουν γινει αστυνομικοι πλεον επειδη περασαν τα 8 ετη. Ε. Φ χρειαζονται για να γινει επανασυσταση Διας και Δελτα. Γιατι με τα 500 ατομα των πανελληνιων του '18 και του '19 χωριο δεν κανουμε. Απο εκει και περα το παρελθον ειναι παρελθον και το μελλον ειναι μελλον... Ασε το τι καταργηθηκε... Κοιτα την ζουγκλα που επικρατει τωρα, κοιτα λιγο τα στατυστικα στοιχεια εγκληματικοτητας πως εχουν ανεβει, οι Ε. Φ χρειαζονται. Και ασε το τι γινεται με τα νοσοκομεια και την παιδεια ο καθενας καλο ειναι να κοιταει την δουλεια του.
Gd7

Δημοσίευση από Gd7 »

Απολυτηριο γελ 15 ειδικες δυναμεις διπλωμα αυτοκινητου β μηχανης 125 και για μηχανακι 50 ποσα μορια μαζευουν παιδια;
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 100

Δημοσίευση από glock »

Δοκιμε μην λες ανακρίβειες. Η 7η σειρά είναι ακόμα εφ και οι δημοτικοι που έγιναν εφ.
Ι' Μ.Α.Κ

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Τον οκτωβριο ορκιζονται αστυφυλακες η τελευταια σειρα ειδικων φρουρων!!
ΔΟΚΙΜΟΣ 334
Στρατιώτης
Στρατιώτης

glock έγραψε:Δοκιμε μην λες ανακρίβειες. Η 7η σειρά είναι ακόμα εφ και οι δημοτικοι που έγιναν εφ.

Φιλε μου στο λεω με 100% σιγουρια. Εχω φιλο που μπηκε το 11 με την τελευταια σειρα και εχει λιγους μηνες που πηρε βαθμο.
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Gd7 έγραψε:Παιδια με απολυτηριο γελ 15 ειδικες δυναμεις διπλωμα αυτοκινητου β διπλωμα για μηχανακι 50 και για 125c ποσα μορια μαζευονται;

2400 μορια μαζευεις. Το διπλωμα για το 50αρι δεν μοριοδοτειται επειδη εχεις το 125 οποτε παιρνεις τα 300 απο εκεινο!

Shooter

Δημοσίευση από Shooter »

Wolver εισαι σιγουρος; Εγω ξερω οτι για να παρεις τα 300 μορια της μοτοσυκλετας πρεπει να εχεις το Απεριοριστο διπλωμα!
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Σιγουροτατος!
alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από alex7 »

wolver έγραψε:
Gd7 έγραψε:Παιδια με απολυτηριο γελ 15 ειδικες δυναμεις διπλωμα αυτοκινητου β διπλωμα για μηχανακι 50 και για 125c ποσα μορια μαζευονται;

2400 μορια μαζευεις. Το διπλωμα για το 50αρι δεν μοριοδοτειται επειδη εχεις το 125 οποτε παιρνεις τα 300 απο εκεινο!

αμα με το διπλωμα των 125 κυβικων παιρνεις 300 μορια, με το διπλωμα των απεριοριστων κυβικων, ποσα μορια παιρνεις;

alex
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

alex7 έγραψε:
wolver έγραψε:

αμα με το διπλωμα των 125 κυβικων παιρνεις 300 μορια, με το διπλωμα των απεριοριστων κυβικων, ποσα μορια παιρνεις;

Το ίδιο είναι, δεν αλλάζει κάτι.

Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 100

Δημοσίευση από glock »

Δοκιμε 7η σειρά είμαι. Τον Νοέμβριο παίρνουμε βαθμό. Νοεμβρίο του 2011 μπήκαμε Νοεμβρίο του 2019 γινόμαστε αστυφ... Κ υπάρχουν Κ οι πρώην δημοτικοι.
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Και με το απεριόριστο 300 παίρνεις. Το δίπλωμα 125 είναι κατηγορίας μοτοσυκλέτας. Το 50αρι είναι μοτοποδήλατο. Δεν διαχωρίζει κυβικά η προκήρυξη μόνο κατηγορίες
ΔΟΚΙΜΟΣ 334
Στρατιώτης
Στρατιώτης

glock έγραψε:Δοκιμε 7η σειρά είμαι. Τον Νοέμβριο παίρνουμε βαθμό. Νοεμβρίο του 2011 μπήκαμε Νοεμβρίο του 2019 γινόμαστε αστυφ... Κ υπάρχουν Κ οι πρώην δημοτικοι.

Φιλε σορρυ εχεις δικιο η τελευταια τωρα θα γινει. Εγω αναφερομουν στην σειρα που μπηκε αρχες του 11. Γραψε λαθος. Αλλα και παλι για 3-4 μηνες δεν αλλαζει κατι. Τελειωνουν οι Ε. Φ εγω σε αυτο θελω να καταληξω. Και πρεπει να ανανεωθουν ***** την κυβερνηση μου!
Ι' Μ.Α.Κ

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Φιλε glock μιας και εισαι ηδη ειδικος φρουρος λυσε μας την απορια... για να παρεις τα 300 μορια της μηχανης πρεπει να εχεις το Απεριοριστο διπλωμα, ή τα παιρνεις και με το Α1, Α2;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες