Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Το 125cc πιανει 300 μορια.
ΔΟΚΙΜΟΣ 334

Δημοσίευση από ΔΟΚΙΜΟΣ 334 »

Mακαρι ο κουλης να τα τιμησει αυτα που φοραει και να κρατησει τις προεκλογικες του υποσχεσεις... μεχρι τοτε παντως το ΑΣΕΠ εχει παγωσει και θα ενεργοποιηθει μετα τις εκλογες... μεχρι τοτε αδερφια υπομονη και ονειρα!! 🚔🚔🚔🚔🚔🚔🚔🚔
sakalom
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από sakalom »

glock έγραψε:Ρε παιδιά αύξηση ορίου δε γίνεται λόγω συνταξιοδοτικου. Δεν γίνεται να μπεις 30... Κ 35 χρόνια πραγματικής 65 θα βγεις σύνταξη. Δεν είναι λογικα αυτά που λέτε.

Άκυρο αυτό που λες. Σε προκηρύξεις δημοσίου γενικά μπορούν να μπουν κ άτομα άνω των 40 καμιά σχέση με το συνταξιοδοτικό. Οι λόγοι είναι για σωματικής ικανότητας. Αν και βέβαια στο εξωτερικό τα όρια ηλικίας είναι πολύ μεγαλύτερα από τα δικά μας. Πάντως στους εξωτερικούς φρουρούς των φυλακών που κάνουν μεταγωγές φυλάξεις σε νοσοκομεία κλπ φέροντας κ οπλισμό το όριο είναι 32. Αν και εφόσον βγει κ αναλάβει την προκήρυξη ο ΑΣΕΠ μην σας φανεί περίεργο αν δείτε το 32 και στους ειδικούς φρουρούς.

Άβαταρ μέλους
Z'MAK-304
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Z'MAK-304 »

Παιδιά καλησπερα και παλι και συγγνώμη για ολη αυτη την έκθεσή! Χωρίς να θέλω να γίνω γραφικός τύπου "Έχω άνθρωπο μέσα και μου ειπε", "ο θείος μου ο βουλευτής μου ειπε", "Η γειτόνισσα που είναι καθαρίστρια στο ΠΠ μου είπε" κλπ κλπ κλπ γιατί τα βλέπω και τα βαριέμαι και δεν τα πιστεύω καν.

Ήρθε όμως και η ώρα η δικιά μου να γνωρίσω από το πουθενά άτομο μέσα σε μεγάλο υπουργείο και να μου πει κάποια πράγματα που αρχικά είπα "τι λέει τώρα ο βλάκας; Τι παπατζα πέταξε; Αυτό δε παιζει" και 6 μήνες μετά έπεσε μέσα σε όλα. Αρχικά όταν μου έλεγε "Τσίπρας" και "προκήρυξη" του έλεγα ότι αυτές οι δύο λέξεις δε πάνε μαζί! Μου έλεγε για λιμενικό από 26 όριο ηλικίας θα το πάει 29. Και έναν απλό λιμενικό να ρωτήσετε θα σας πει ότι η προκήρυξη που ετοιμαζόταν να βγάλει είχε όριο ηλικίας 29.

Μου είπε ότι πυροσβεστική θα πάει από 29 στα 40. Εκεί γέλασα και τον πέρασα για τελείως ηλίθιο.(6 μήνες μετά βγάζει με οριο ηλικίας 40 και ειμαι και στους επιτυχόντες) μου ελεγε για σοφρονιστικους που είχαμε ξεχάσει τόσα χρόνια ότι υπάρχει τέτοια προκήρυξη. Ολα αυτα μου τα ειπε τον Δεκέμβρη. Και δεν τα ελαβα καν υπόψιν, δεν ακουγόταν από πουθενα τιποτα.

Και ξαφνικά 5-6 μήνες μετα εχει πεσει μεσα σε ολα οσα θεωρουσα κουλά! Επίσης μου είπε ότι θα έβγαζε και 750 ειδικούς φρουρούς με όριο ηλικίας 31 από 28, μίλησα πριν 2 βδομάδες μαζί του και μου είχε πει ότι την έχει έτοιμη και θα την έβγαζε μέσα στον Ιούνιο. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ότι αν όντως την είχε έτοιμη με όριο ηλικίας τα 31. Μπορεί να βγει η ΝΔ και να την ακυρώσει; Η να αλλάξει το όριο ηλικίας; Η οτιδήποτε άλλο; Η απλά την βγάζει όπως είναι?
Ι' Μ.Α.Κ

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Wolver 300 μορια πιανει το Απεριοριστο διπλωμα μηχανης. το 125cc πιανει 100 μορια!
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 100

Δημοσίευση από glock »

Μπράβο να την κάνει 31 Κ μετά αν ο 31χρονος θέλει να πάει στην εκαμ με 3 χρόνια σε μαχιμη υπηρεσία που χρειάζεται να πάει την ηλικία στα 34
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από glock »

Σε αστυνομίες άλλων χωρών της Ευρώπης επιτρέπονται Κ τα ταράτσα, τα μουσια Κ παίρνουν επίδομα επικίνδυνοτητας.
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από glock »

31 +8 που είσαι Ειδικος Φρουρος πάμε στο 39... Δηλαδή θα είσαι Φρουρος μέχρι τέτοια ΕικόναΕικόνα; ςςΕικόνα
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Το 125cc πιάνει 300 μόρια. Το 50cc πιάνει 100.
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Λοιπόν για το δίπλωμα που λέτε έχω κάνει την ερώτηση στο φόρουμ σε παιδιά πού ήδη έχουν μπει. Αλλά είναι και θέμα λογικής. Η προκήρυξη αναφέρει δίπλωμα μοτοποδηλατου που είναι το 50αρι (ΑΜ)( 100)μετά τα 125 (Α1) πιάνονται όλα για δίπλωμα μοτοσυκλέτας (300 μόρια)
Ι' Μ.Α.Κ

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Wolver εισαι σιγουρος γιατι εγω εχω το Α2 και μου ειπαν να βγαλω το απεριοριστο για. να παρω τα 300 μορια
Άβαταρ μέλους
Z'MAK-304
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Z'MAK-304 »

glock έγραψε:Μπράβο να την κάνει 31 Κ μετά αν ο 31χρονος θέλει να πάει στην εκαμ με 3 χρόνια σε μαχιμη υπηρεσία που χρειάζεται να πάει την ηλικία στα 34

Ενώ 28 θα πάει στα 31 στα εκαμ.. μεγάλη μεγάλη διαφορά

. Εικόνα

Glock 31 είπαμε Όχι 40 όπως η πυροσβεστική.. δεν είναι τρελή η διαφορά..

Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Οι εποχικοί πυροσβέστες έχουν όριο τα 40 ενώ στο παρελθόν είχαν τα 49... οι μόνιμοι πυροσβέστες έχουν τα 26 ή28.
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Δεν ξέρω ποιος στο είπε αυτό. Αλλά είναι λάθος. Λέει κιόλας δίπλωμα μοτοποδηλατου 100 και μοτοσυκλέτας 300. Εάν πας στις κατηγορίες διπλωμάτων θα δεις ότι από Α1 δηλαδή 125cc και πάνω είναι στην κατηγορία μοτοσυκλέτας
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Η λογική λέει ότι τα προσόντα αλλά και το όριο ηλικίας θα είναι όπως στην τελευταία προκήρυξη. Αν αλλάξει κάτι όμως πιο πιθανό είναι να αλλάξουν τα προσόντα παρά το όριο ηλικίας.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες