Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
- Z'MAK-304
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Παιδιά καλησπέρα! Θέλω να σας ρωτήσω κάτι πολύ σημαντικό (για μένα τουλάχιστον) τώρα που είχε βγάλει η πυροσβεστική έκανα τα χαρτιά μου και είμαι στους επιτυχόντες. Εάν υπογράψω τελικά σύμβαση με την πυροσβεστική και ως τόσο βγάλει προκήρυξη η αστυνομία, μπορώ να κάνω τα χαρτιά μου;
Οπότε Θάνο όταν σε δίνουν εντολή Κ κατά την γνώμη σου είναι εντολή που εξυπηρετεί το σύστημα δεν θα την εκτελείς. Έτσι;
Όταν κάτι είναι παράνομο φυσικά και το γράφεις στα ***** σου. Διότι και η αστυνομία επί παραδειγματι έχει δώσει ουκ ολίγες παρανομες και αντισυνταγματικες εντολές σε πολλές και διαφορετικές περιπτώσεις. Η παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας είναι το σύνηθες στο Ελλαδισταν. Και φυσικά τα πρωτεία ανήκουν στους πραιτορες των ΜΑΤ. Έχουν αψηφισει τα αντίστοιχα σώματα ασφαλείας παράνομες εντολές σε σοβαρές ευρωπαϊκές χώρες βάζοντας κάτω τα κρανη και γυρνώντας ανάποδα τις ασπίδες ουκ ολίγες φορές και τους έκλασαν τα παπαρια. Αυτά δε τα έχετε υπόψιν; Αλλά εδώ οι ψεκασμενες κοτουλες που τους κάνουν πλύση εγκεφάλου να βαράνε αδιακριτως και να ρίχνουν χημικά σε γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένους χωρίς κανένα λόγο, μη τυχόν χάσουν το μισθουλακο. Προληπτικες προσαγωγές σε ειρηνικες συγκεντρώσεις απέναντι σε αοπλους ευηποληπτους πολίτες και τα μουνοπανα οι κουκουλοφλωροι, που αρκετοί εξ αυτών είναι αστυνομικοί του παρακράτους στο απυροβλητο μια ζωή. Και οι χρήσιμοι ηλιθιοι ανακυκλωνουν τη κατάσταση και έτσι δε θα αλλάξει τίποτα ποτέ. Να θυμάστε λοιπόν μερικοί και μερικές πως η ντροπή δεν είναι δουλειά..
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 127
Για τα ΜΑΤ συγκεκριμένα, που θα καταργουσε ο συριζα, αύξησαν το επίδομα τους μειώνοντας το αντίστοιχο των ΕΚΑΜ. Ήταν δίκαιο.
Διασωστης31 έγραψε:Για τα ΜΑΤ συγκεκριμένα, που θα καταργουσε ο συριζα, αύξησαν το επίδομα τους μειώνοντας το αντίστοιχο των ΕΚΑΜ. Ήταν δίκαιο.
Ακριβώς. Και η λίστα είναι μακρά..
thanos888 Μην κανεις τα χαρτια σου για την αστυνομια εαν με το καλο βγει προκηρυξη αφου δεν γουσταρεις. Και ασε εμας που το γουσταρουμε και το εχουμε ονειρο ζωης να μπουμε!
wolver έγραψε:thanos888 Μην κανεις τα χαρτια σου για την αστυνομια εαν με το καλο βγει προκηρυξη αφου δεν γουσταρεις. Και ασε εμας που το γουσταρουμε και το εχουμε ονειρο ζωης να μπουμε!
Όνειρο ζωής να βαρας τη μάνα σου πχ; Άλλο αστυνομικός και άλλο μπάτσος. Προφανώς τα όνειρα γίνανε εφιάλτες για πολλούς και αποφάσισαν να γίνουν Εφιάλτες οι ίδιοι.
Και ποιος σου ειπε οτι θελουμε να μπουμε για να βαραμε κοσμο; Κανεις δεν μπαινει με αυτη την σκεψη. Ολοι θελουμε να προσφερουμε στο κοινωνικο συνολο. Οσο για τα ματ και το ξυλο βαλε εσυ το μυαλο σου σε σκεψη καλυτερα. Μαντεψε γιατι βαζουν τα ματ να τρωνε και να δινουν ξυλο; Για να ξεχνας το αληθινο προβλημα και να καθεσαι να βριζεις τους αστυνομικους. Και να ξερεις οτι τα περισσοτερα παιδια που υπηρετουν στο σωμα ειναι απο λαϊκες οικογενειες!
wolver έγραψε:Και ποιος σου ειπε οτι θελουμε να μπουμε για να βαραμε κοσμο; Κανεις δεν μπαινει με αυτη την σκεψη. Ολοι θελουμε να προσφερουμε στο κοινωνικο συνολο. Οσο για τα ματ και το ξυλο βαλε εσυ το μυαλο σου σε σκεψη καλυτερα. Μαντεψε γιατι βαζουν τα ματ να τρωνε και να δινουν ξυλο; Για να ξεχνας το αληθινο προβλημα και να καθεσαι να βριζεις τους αστυνομικους. Και να ξερεις οτι τα περισσοτερα παιδια που υπηρετουν στο σωμα ειναι απο λαϊκες οικογενειες!
Δε με αφορά αν είναι από λαϊκή ή από σούπερ μάρκετ. Με ενδιαφέρει ότι είναι σκουπίδια όλοι όσοι επιορκοι προανέφερα και το ότι κάνεις το Κινέζο λέει πολλά. Δε βρίζω κανένα συλληβδην, αποδίδω τα του Καίσαρος τω Καισαρι. Στου κουφου τη πόρτα όμως, πάρε τη πόρτα και φύγε που λένε. Λήξη συζήτησης λοιπόν. Ο καθένας με τα μυαλά που κουβαλάει ας πορευτει.
Ακριβως αυτο αδερφε! Ο καθενας με τα μυαλα που κουβαλαει! Περαστικα!
Είσαι άρρωστος φίλε. Τράβα να κοιταχτεις πριν να είναι αργά.
Εγω ειμαι ο αρρωστος; Το οτι μπαινεις σε ενα νημα που ειναι για προκηρυξη ειδικων φρουρων και βγαζεις χολη για το σωμα μηπως λεει κατι?
wolver έγραψε:Εγω ειμαι ο αρρωστος; Το οτι μπαινεις σε ενα νημα που ειναι για προκηρυξη ειδικων φρουρων και βγαζεις χολη για το σωμα μηπως λεει κατι?
Αν διάβαζες προσεκτικά τι ακριβώς γράφω και δε φορούσες παρωπιδες ίσως καταλαβαινες 5 πράγματα.
Thanos888 Δε μας ενδιαερει η γνωμη σου, εμεις γουσταρουμε να μπουμε στην Αστυνομια!! Βγαινει ο καθενας και λεει τις λαλακιες του, εμεις θελουμε να γινουμε Ειδικοι Φρουροι, το αν θα βαραμε ή οχι εινα θεμα του καθενος. Κοιτα μην εισαι απο αυτους που τις τρωνε, γιατι για να γραφεις τετοια μαλλον σε βαρεσει αστυνομικος!!
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Thanos888 Δε μας ενδιαερει η γνωμη σου, εμεις γουσταρουμε να μπουμε στην Αστυνομια!! Βγαινει ο καθενας και λεει τις λαλακιες του, εμεις θελουμε να γινουμε Ειδικοι Φρουροι, το αν θα βαραμε ή οχι εινα θεμα του καθενος. Κοιτα μην εισαι απο αυτους που τις τρωνε, γιατι για να γραφεις τετοια μαλλον σε βαρεσει αστυνομικος!!
Ρε μουνοπανο ***** σπιτε που θα δεις το σώμα μόνο με κυαλια, έχω φίλους και συγγενείς αστυνομικούς και γελάμε με τα παπαρια σαν εσένα και τους ομοιους σου τις κομπλεξικες αδερφές που τον τρώτε μια ζωή από παντού και νομίζετε πως θα μπείτε αστυνομία και θα γίνετε κάποιοι. Σας πληροφορώ πως θα θα σας γαμανε και τότε στο πολλαπλασιο!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες