Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Καλησπέρα καλη χρονια σε όλους!!! Εγω να ρωτήσω το εξής. Τι σημασια εχει που ήταν να βγεί η προκήρυξη του 14 και τελικά δεν βγήκε και ολοι αναφέρεστε ότι εχει μπει στο συρτάρι; Αυτο ηταν μια ιδεα της προηγούμενης κυβέρνησης που τελικά ο τοτε υπουργός οικονομικών δεν εδωσε το οκ. Οποτε πιστεύω πως δεν υπάρχει τετοια έννοια λέγοντας οτι μπηκε στο συρτάρι. Προσωπικα πιστευω πως ήταν απλα μια επιθυμία μονο. Εάν η σημερινή υπουργος θελήσει να βγάλει κάτι , ευχη ολων μας ειναι
Γνώμη μου είναι ότι πρέπει να σταλούν και άλλες επιστολές προς το υπουργείο αλλά και κοινές επιστολές προς τον πρωθυπουργό και το υπουργείο που να ζητάμε προσλήψεις ειδικών φρουρών μιας και η αστυνομία χρειάζεται άμεσα ενίσχυση και όχι σε βάθος χρόνου γιατί όλοι βλέπουμε ότι σχεδόν κάθε εβδομάδα η αστυνομία θίγει το θέμα της έλλειψης προσωπικού. Φέτος έχουμε την δύναμη της ψήφου μιας δυνατότητας που δεν είχαμε τα προηγούμενα χρόνια και πιστεύω όλοι έχουμε δει ότι ο Τσίπρας είναι πρόθυμος να κάνει πολλά για να κρατήσει την θέση του. Επίσης γνώμη μου είναι ότι οι επιστολές στο τέλος θα πρέπει να θίγουν το θέμα των εκλογών κάπως έτσι Επίσης πιστεύω θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με το ΣΕΦΕΑΑ έτσι ώστε να πιέσει από την μεριά του με συναντήσεις και ανακοινώσεις.
Υπάρχει κάποιο νέο; Έμαθε κάποιος κάτι; Πέρα από το αν μας αφορά η φύλαξη του μετρό από την αστυνομία η όχι, πότε πιστεύεται θα αρχίσει να υλοποιείται το όλο θέμα της φύλαξης του μετρό;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα τα φώτα σας όπως Έχουν όνειρο ζωής κάποιοι να κάνουν κάτι ωραία και με λεφτά στην ζωή τους έτσι γενικότερα εμείς και ειδικότερα για εμανα εγώ έχω όνειρο να μπω στην Ελληνική αστυνομία από την ώρα που θημαμαι τον εαυτό μου, δεν θέλω να μπω ούτε για τα λεφτά ούτε για της «παροχές» της θέλω να μπω γιατί το αγαπώ πραγματικά Τώρα ας μπω στο θέμα είμαι 17 χρόνων δίνω φέτος πανελλινιες αλλά έτσι όπως τα έχουν σκατοσει στην χώρα μας λίγο δύσκολα να φτάσω τα μόρια της σχολής αστυφυλάκων Όποτε σκέφτομαι την εναλλακτική του Ε. Φ ναι αλλά και εδώ συναντάω ένα θέμα δεν ξέρω αν εγώ τα υπολόγισα λάθος αλλά συνγκεντρονω μόλις 1300 μόρια και δεν ξέρω αν είναι αρκετά ώστε να μου εξασφαλίσουν την είσοδο μου στο σώμα πείτε μου εσείς ως μεγαλητερη και ποιο έμπειρη τι μπορώ να κάνω
https://staratalogia.blogspot.com/2019/01/blog-post_76.html?fbclid=IwAR1nhwWGvLi5Kp48tdC5eiclDLfpNGtm9-bvl7xRKYAD3tomeAK58kQWPSw
. 600 διορισμοί στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Πρόκειται για το προσωπικό που παράγεται από τις Σχολές Εκπαίδευσης της ; Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος.
Το 2018 πήραν ;40 Αξιωματικούς και ;250 Αστυφύλακες,30 Αξιωματικούς και 103 Πυροσβέστες αντίστοιχα. Σύνολο= 423
Μήπως ανακοινώσουν 177 - 200 θέσεις ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ;
. 600 διορισμοί στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Πρόκειται για το προσωπικό που παράγεται από τις Σχολές Εκπαίδευσης της ; Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος.
Το 2018 πήραν ;40 Αξιωματικούς και ;250 Αστυφύλακες,30 Αξιωματικούς και 103 Πυροσβέστες αντίστοιχα. Σύνολο= 423
Μήπως ανακοινώσουν 177 - 200 θέσεις ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ;
Soto (EL.AS) έγραψε:Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα τα φώτα σας όπως Έχουν όνειρο ζωής κάποιοι να κάνουν κάτι ωραία και με λεφτά στην ζωή τους έτσι γενικότερα εμείς και ειδικότερα για εμανα εγώ έχω όνειρο να μπω στην Ελληνική αστυνομία από την ώρα που θημαμαι τον εαυτό μου, δεν θέλω να μπω ούτε για τα λεφτά ούτε για της «παροχές» της θέλω να μπω γιατί το αγαπώ πραγματικά Τώρα ας μπω στο θέμα είμαι 17 χρόνων δίνω φέτος πανελλινιες αλλά έτσι όπως τα έχουν σκατοσει στην χώρα μας λίγο δύσκολα να φτάσω τα μόρια της σχολής αστυφυλάκων Όποτε σκέφτομαι την εναλλακτική του Ε. Φ ναι αλλά και εδώ συναντάω ένα θέμα δεν ξέρω αν εγώ τα υπολόγισα λάθος αλλά συνγκεντρονω μόλις 1300 μόρια και δεν ξέρω αν είναι αρκετά ώστε να μου εξασφαλίσουν την είσοδο μου στο σώμα πείτε μου εσείς ως μεγαλητερη και ποιο έμπειρη τι μπορώ να κάνω
Ούτε κατά διάνοια.
Το άρθρο αναφέρεται ξεκάθαρα στις παραγωγικές σχολες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής. Γνώμη μου θα πάρουν 500 αστυφυλακες φετος.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 127
Πυροσβεστικη είναι και 120 δοκιμοι πυροσβεστες επιλαχόντες από το 2011, που όπως φαίνεται θα τους πάρει όλους η Γεροβασιλη. ( και άλλοι 750 ΠΠΥ) .Στην αστυνομία αν έχουν την δυνατότητα να πάρουν 500 άτομα, θα παρουν και φρουρους.
Και λόγω εκλογών, και λόγω των νέων θέσεων φύλαξης στο μετρό.
Ο Σπίρτζης απο πέρυσι είχε πει ότι θα αναλάβουν την φυλαξη 200 φρουροι.
Και λόγω εκλογών, και λόγω των νέων θέσεων φύλαξης στο μετρό.
Ο Σπίρτζης απο πέρυσι είχε πει ότι θα αναλάβουν την φυλαξη 200 φρουροι.
Από τους ήδη υπάρχοντες φρουρους. Και άσε που θέληση να υπηρχε δεν υπάρχει χρονος. Οι εκλογές έρχονται πολυ νωρίτερα απο ότι θελανε.
Αν παρει 500 ατομα στις σχολες της αστυνομιας δεν θα μεινουν περιθωρια για προσληψεις στις πυροσβεστικες σχολες μεσω πανελληνιων... πραγμα αδυνατον... φετος θα ανεβει ο αριθμος των ατομων στην πυροσβεστικη δεν θα παρουν τον ιδιο αριθμο ατομων με περσυ.. και μαλλον θα μοιραστει ο αριθμος των 600 προσληψεων...
Παιδιά μάλλον για 500 αστυφύλακες το πάνε όπως πρώτα, πριν των μνημονιακων δεσμεύσεων. Φρουροί από το 2016 με την αναδιοργανωση τέλος. Εδώ συζητείται το. Θέμα της ανώτατοποιησης της σχολής αστυφυλακων..
Παίδες, η Γεροβασίλη πρόκειται να απαντήσει σε επιστολές;
- capten fan
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 78
Οσο απάντησαν και οι αλλοι φίλε. Παίδες μην ελπίζεται. Αν δουμε κατι πιο επίσημο έχει καλώς. Αυτη τη στιγμή ακουμε αερολογίες.Και για τα ατομα που θέλουν σε μέτρο κτλ δε μου λεει κάτι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης