Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Η συζήτηση συνεχίζεται εδώ.
Εντός του μηνα θα ξέρουμε εάν θα είναι για λιμενικό η αστυνομία το δημοσίευμα από το workenter . Αν κ δυστυχώς μετα τις δηλώσεις Κουβέλη νομίζω πως εκει γερνει η πλάστιγγα
Παιδιά γνωρίζει κανείς καμιά πληροφορία για το δημοσίευμα του workenter που έλεγε μεγάλη προκήρυξη για ένστολο προσωπικό; Κοντεύει να φύγει και αυτός ο μήνας και ακόμα να πουν κάτι. Πιστεύεται υπάρχει πιθανότητα να είναι για ειδικούς φρουρούς μιας και γράφουν μεγάλη; Διότι για το λιμενικό ακούγεται ότι θα είναι λιγότερες από 200 οι θέσεις, δεν την λες και μεγάλη προκήρυξη.
Περιμένουμε φίλε εγω που ρώτησα μου ειπανε πως μεχρι τελος του μηνα θα εχουν γραψει νεα
Dea ειχαμε ενημερωση.100-120 οι θεσεις οποτε για λιμενικο ειναι η προκηρυξη...
Παιδιά θέλω την γνώμη σας σε κάτι... Λοιπόν είμαι 26 χρονών και θέλω να μπω στην αστυνομία ως ειδικός φρουρός πλέον διότι από πανελλήνιες προσπάθησα και δεν τα κατάφερα λόγω του ότι έχω τελειώσει ΕΠΑΛ και από εκεί οι θέσεις είναι μετρημένες στα δάχτυλα αλλά και του ότι έπρεπε να εργάζομαι παράλληλα. Πιστεύεται υπάρχει πιθανότητα να βγει κάποια προκήρυξη έως ότου γίνω 28; Πιστεύεται θα ξαναβγεί κάποια στιγμή ή έχει τελειώσει σαν θεσμός; Δεκτές όλες οι γνώμες...
Αλέξανδρε,
Η υφυπουργός θέλει Ειδικούς Φρουρούς.
http://www.bloko.gr/2018/11/blog-post_982.html
Η υφυπουργός θέλει Ειδικούς Φρουρούς.
http://www.bloko.gr/2018/11/blog-post_982.html
Αλέξανδρος έγραψε:Παιδιά θέλω την γνώμη σας σε κάτι... Λοιπόν είμαι 26 χρονών και θέλω να μπω στην αστυνομία ως ειδικός φρουρός πλέον διότι από πανελλήνιες προσπάθησα και δεν τα κατάφερα λόγω του ότι έχω τελειώσει ΕΠΑΛ και από εκεί οι θέσεις είναι μετρημένες στα δάχτυλα αλλά και του ότι έπρεπε να εργάζομαι παράλληλα. Πιστεύεται υπάρχει πιθανότητα να βγει κάποια προκήρυξη έως ότου γίνω 28; Πιστεύεται θα ξαναβγεί κάποια στιγμή ή έχει τελειώσει σαν θεσμός; Δεκτές όλες οι γνώμες...
Και στο ΕΠΑΛ οι θέσεις μετρημένες είναι καθώς αν ισχύσει το σύστημα που ισχύει τόσα χρόνια από το σύνολο των θέσεων το 20% πηγαίνει στους απόφοιτους από ΕΠΑΛ και αν δεν έχεις 18 απολυτήριο ειδικές δυνάμεις ή ΔΕΑ και όλα τα διπλώματα οδήγησης δύσκολα να μπεις. Εκτός και αν έχεις 2/3 από τα προηγούμενα και είσαι πολύτεκνος.
Οπότε και να βγει πρέπει να υπολογίσεις τα παραπάνω για να έχεις ελπίδες αλλιώς τσάμπα περιμένεις.
Οσοι μπορουν με επιστολες και αλλα μεσα να πιεσουν ας το κανουν. Ειδατε με το λιμενικο τι γινεται. Μπηκε πανελληνιες και τον αλλο μηνα βγαζει προκηρυξη...
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 14
http://www.bloko.gr/2018/12/blog-post_7148.html?m=1&fbclid=IwAR1QJUV9aKVHoNeBooGuY6UMIOnOSxjgcowka4ltLUZqcvJIIVOMdXqsRDg
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 13
Χορτασαμε απο επιστολες ; απο αυτους παλι στις καρεκλες χορτασαμε υποσχεσεις
alex
Φίλε μου κάνεις λάθος το ΕΠΑ. Λ ανήκει στο 80% των θέσεων και όχι στο 20% ψάξε το και θα δεις ότι έχω δίκιο
Τα ΕΠΑΛ έχουν το 20% των θέσεων. Το 80% καλύπτεται από γενικό Λύκειο.Glock Δεν βγάζει κάπου ο σύνδεσμος που έστειλες...
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 127
http://www.kathimerini.gr/1002388/article/epikairothta/ellada/froyroi-elas-ston-hlektriko-kai-sto-metro?platform=hootsuite
Το ΕΠΑΛ δεν είναι στο 20% που λετε... Το ΤΕΕ ήταν και τώρα πια δεν υπάρχει... Το ΕΠΑΛ είναι τώρα σαν Γενικο ενιαίο λύκειο... Οποίος έχει ΕΠΑΛ είναι σαν να έχει Γενικό λύκειο..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: mikeangel και 17 επισκέπτες