Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Cro cop

Δημοσίευση από Cro cop »

Δυνατό τρολ ο μερακλής συνεχισε έτσι...
Ξεκαθαρισμα

Δημοσίευση από Ξεκαθαρισμα »

Λοιπον...

Οσοι λενε μη κανεις τα χαρτια σου σε ατομα που εχουν πανω απο 900 μορια, οι ιδιοι δεν εχουν ουτε τοσα.

Επισης, ατομο που εχει πανω απο 1200 στις ΕΔ, σημαινει οτι εχει πτυχειο, σημαινει οτι δεν αθλειται οσο πρεπει, σημαινει οτι κοβεται στα αθληματα.

Δυστυχως δε μπορεις να εισαι τελειος σε ολα.

Και αν πιστευετε οτι οσοι εχουν βισμα δε θα δωσουν αθληματα, αυτο θα το δουμε στο μονοζυγο που δε θα σηκωνονται ουτε για 3.

Οσοι εχουν πανω απο 900 και περναν τα αθληματα, μπαινουν, για ΕΔ παντα.

Ερώτηση

Δημοσίευση από Ερώτηση »

Καλησπέρα παιδιά ξέρει κανείς αν τα χαρτιά πχ φωτοτυπία ταυτότητας πτυχίο κλπ τα θέλουν και επικυρωμένα η απλά φωτοτυπία χωρίς επικύρωση; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων καλή επιτυχία σε όλους!
Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Μάγκες μια ερώτηση, απολύθηκα από αεροπορία Ως ΔΕΥ ΑΜΑΔ( Δόκιμος έφεδρος αξιωματικός) με το βαθμό του Στρατευσίμου σμηνια! Θα μπω σε ειδική κατηγορία η σε γενική; Ευχαριστώ.
Angelos

Δημοσίευση από Angelos »

Καλησπέρα παιδιά επειδή έχω διαβάσει άπειρες φορές την προκήρυξη αλλά δεν βρήκα άκρη. Έχω ecdl αλλά δεν ξέρω που ανήκει, δηλαδή αν θα πρέπει να βγάλω μόνο αντίγραφο η να είναι επικυρωμένο, το έβγαλα σε φροντιστήριο κανονικα με επιτηρητες από το ecdl, ξέρετε τι ισχύει με το ecdl, κάθε βοήθεια είναι πολυτιμη
Titos123
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Titos123 »

Χρήστος123 έγραψε:Καλησπέρα τα άτομα που ειναι γονείς εχουν μόρια; Ε. Δ απολυτήριο16.50 δίπλωμα αυτοκινήτου μοτοποδήλατο αν μετράει και 2 παιδια, ποσα μόρια και αν εχω ελπίδες ευχαριστώ
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 154

Δημοσίευση από Liontarina »

Titos123 έγραψε:
Χρήστος123 έγραψε:Καλησπέρα τα άτομα που ειναι γονείς εχουν μόρια; Ε. Δ απολυτήριο16.50 δίπλωμα αυτοκινήτου μοτοποδήλατο αν μετράει και 2 παιδια, ποσα μόρια και αν εχω ελπίδες ευχαριστώ
Είναι η τρίτη φορά που ποσταρεις το ίδιο μήνυμα. Κάνε έναν κόπο και δες στις προηγούμενες σελίδες αν σου απάντησε κάποιος (που σου απάντησε) γιατί μας κούρασες.

Meraklis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Meraklis »

Cro cop έγραψε:Δυνατό τρολ ο μερακλής συνεχισε έτσι...
Ευχαριστώ φίλε μου και μελλοντικέ λιμενοφυλαξ τα καλύτερα σου εύχομαι. Θρασειν χρη

Meraklis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Meraklis »

Ιορδάνης έγραψε:Meraklis Τι να πω φίλε ; Δίκιο έχεις ! Στην Ελλάδα ζούμε τίποτα δεν είναι απίθανο !!! Εγώ την μια ακούω έτσι την άλλη ότι πλέον δεν περνάνε αυτά και τέτοια ! Δεν ξέρω πραγματικά ! Μην απογοητεύεσαι, κάνε την προσπάθειά σου και όλα καλά θα πάνε ! Καλή επιτυχία εύχομαι !
Φιλε μου όπου ισχύει λαδοσημο ισχύει και χαρτόσημο. Απλα στα νιάτα μας όταν δίναμε πανελλαδικές εφόσον θέλαμε σώματα ασφαλείας δεν τα κοιταγαμε καν στο μηχανογραφικο και στην σταθερή δουλειά θέλαμε όλοι να γίνουμε δικηγόροι, οικονομολογοι και καθηγητές και τώρα στα 28 μας μαντραχαλοι θυμηθήκαμε να μπούμε στα σώματα ασφαλείας είχαμε την ευκαιρία μας το μυαλό δεν είχαμε τότε. Σκέψου εσύ αν γυριζες τον χρόνο πίσω τι θα άλλαζες. Εγώ πάντως θα επέλεγα να μην σπουδάσω γεωλόγος και να είμαι άνεργος και να δουλεύω ντελιβερας και να πάρω προαγωγή στο μπλου σταρ φερις στην καντίνα και να κάνω τα ταξιδάκια μου κιόλας.

Άβαταρ μέλους
shootmann
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από shootmann »

Καλημέρα στην ομάδα. Μια υπεύθυνη δήλωση που ζητάει να βάλουμε μαζί την αίτηση αφήνουμε ως εχειν αυτή που είναι στην αίτηση;
Στέλιος44
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Στέλιος44 »

Ρε παιδιά το ότι οι υποψήφιοι σημαιοφόροι έχουν το δικαίωμα και για λιμενοφυλακες ισχύει;
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Meraklis έγραψε:
Cro cop έγραψε:Δυνατό τρολ ο μερακλής συνεχισε έτσι...
Ευχαριστώ φίλε μου και μελλοντικέ λιμενοφυλαξ τα καλύτερα σου εύχομαι. Θρασειν χρη

Θαρσείν χρή*

Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Στέλιος44 έγραψε:Ρε παιδιά το ότι οι υποψήφιοι σημαιοφόροι έχουν το δικαίωμα και για λιμενοφυλακες ισχύει;

yes

Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

shootmann έγραψε:Καλημέρα στην ομάδα. Μια υπεύθυνη δήλωση που ζητάει να βάλουμε μαζί την αίτηση αφήνουμε ως εχειν αυτή που είναι στην αίτηση;

κανε ενα copy-paste το σημειο της προκηρυξης που το λεει αμα θες ή στειλε μου ένα προσωπικό

Ιορδάνης
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 148

Δημοσίευση από Ιορδάνης »

Meraklis έχεις δίκιο φίλε συμφωνώ απόλυτα σε όσα λες ! Δεν πειράζει ακόμα και τώρα είναι μια ευκαιρία ! Καλύτερα αργά παρά ποτέ !
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες