Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)
Καλησπέρα τα άτομα που ειναι γονείς εχουν μόρια; Ε. Δ απολυτήριο16.50 δίπλωμα αυτοκινήτου μοτοποδήλατο αν μετράει και 2 παιδια, ποσα μόρια και αν εχω ελπίδες ευχαριστώ
Καλησπερα τα ατομα που ειναι γονείς εχουν μόρια; Ε. Δ Απολυτήριο 16,50 δίπλωμα αυτοκινήτου μοτοποδήλατο και 2 παιδια ποσα μόρια εχω ευχαριστώ πολύ
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 76
Liontarina έγραψε:Πήραν.alex7 έγραψε:Ορισμενοι εδω μεσα, τοσα ξερετε, τοσα λετε... Οσοι τελειωσαν ΤΕΕ δηλ, δεν πηραν απολυτηριο λυκειου ; Και τι πηρανε ; Ας μου το εξηγησει καποιος να καταλαβω, γιατι εγω μαλλον ειμαι χαζος.
Όσοι όμως τελειώνουν ΕΠΑΛ παίρνουν ένα που λέει απολυτηριο και ένα που λέει πτυχίο αν δεν κάνω λάθος με διαφορετικό βαθμό το καθένα.
Στην προκήρυξη προσκομιζεις το απολυτήριο, όχι το πτυχίο.
ετσι ναι , συμφωνοι.
alex
Καμία ελπίδα φίλε μου..Θοδωρης έγραψε:Με 1071 μορια σε ειδικες δυναμεις εχω ελπιδα;
Όχι αρκετά.920 φίλε μου τσάμπα το παράβολο που θα πληρώσεις, παρε γάλα καλύτερα. Να σου ζήσουν τα παιδάκια.Titos123 έγραψε:Καλησπερα τα ατομα που ειναι γονείς εχουν μόρια; Ε. Δ Απολυτήριο 16,50 δίπλωμα αυτοκινήτου μοτοποδήλατο και 2 παιδια ποσα μόρια εχω ευχαριστώ πολύ
Μην ακούς κανέναν όλοι αυτοί που τα λένε αυτά είναι οι πρώτοι που θα κοπούν στα αθληματα, γιατί αν νομίζουν ότι είναι παιξε γέλασε ειδικά με το κολύμπι και τις έλξεις είναι γελασμένοι!!
Υψομετρηση και αθλήματα θα γίνουν μετά τους πίνακες;
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 154
Έτσι που τα διάβασα στην προκήρυξη εγώ καταλαβαίνω τα παρακάτω:Μανωλης έγραψε:Σχετικά με τα πτυχία υπολογιστών, επειδή έχω διαβάσει τη προκυρηξη ξανά και ξανά... αναφέρει ότι ειναη από ιδιώτες θέλει επικύρωση, αλλλαααα αναφέρει στα ιδιωτικά έγγραφα ημεδαπής « φωτοαντίγραφα από ΑΣΠΕ καθώς πιστοποιητικά και βεβαιώσεις αποδείξεις γνώσης υπολογιστών ΦΕΝ χρειάζεται επικύρως!!! ΛΙΟΝΤΑΡΙΝΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ;
Ό, τι χαρτί είναι της αλλοδαπής θέλει μετάφραση!
End of story!
Τώρα ο, τι είναι της ημεδαπής :
Αν είναι από φορείς του δημοσίου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα τα δίνεις απλή φωτοτυπία του πρωτότυπου η του ακριβές αντίγραφου του.
Αν είναι από ιδιωτικούς φορείς θέλει επικύρωση από δικηγόρο ή θεώρηση από δημόσιο φορέα.
Τώρα Βεβαιώσεις η/Υ και πιστοποιητικά Ασπε τα πας απλή φωτοτυπία (δηλαδή ότι ισχύει και για τα χαρτιά από δημόσιο φορέα)
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 154
Yes!ydneas έγραψε:Υψομετρηση και αθλήματα θα γίνουν μετά τους πίνακες;
Και γιατι να μην εχει πιθανοτητες φιλε μου δεν εξηγεις και εμας;
Καλησπέρα σε όλους! μια ερώτηση και απο εμενα. οι ιατρικες εξετάσεις που απαιτουνται απο την προκυρηξη ειναι καλό να γίνουν τώρα απο ολους μας και να τις εχουμε ετοιμες μεχρι να παρουσιαστουμε στην ΑΝΥΕ η θα δοθεί χρόνος μετα την εκδοση του πινακα επιτυχόντων και τοτε τις κανουμε πριν ανεβουμε; εσεις τις εχετε κανει η θα τις κανετε αμεσα?
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 13
Ρε αλάνια μην ακούτε τον κάθε τρολλ που σας παροτρύνει να μην κάνετε τα χαρτιά σας. Αν πείσει έστω κ 5 άτομα, κερδισμένος θα βγεί. Ο άλλος έχει 1071 μόρια στην κατηγορία ειδικών δυνάμεων κ του λέει οτι δεν έχει καμία ελπίδα. Εμένα να φανταστείτε με είχαν πει πριν 2 εβδομάδες (απο το φορουμ) οτι δεν μοριοδοτείται το lower. Όσοι έχουν πάνω απο 900 μόρια αξίζει να κάνουν τα χαρτιά τους απο την άποψη οτι δεν έχει πάρει τρομερη δημοσιότητα η συγκεκριμένη προκήρυξη. Μόνο όσοι το ψάχνουν, ξέρουν τι παίζει. Στην περίπτωση των ειδικών φρουρών, λόγω κ των πολλών θέσεων (1500 θέσεις εργασίας, ήταν κάτι άξιο αναφοράς απο τα ΜΜΕ), υπήρχε και υπάρχει δημοσιότητα μεγάλης κλίμακας, για αυτό και υπήρχαν τόσες χιλιάδες αιτήσεις.
Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο:Yπάρχει καμια δημοσίευση του λιμενικού απο το παρελθόν για τους επιτυχόντες; Εννοώ αν δημοσιεύτηκαν οι πίνακες με τα μόρια... Γιατί μου γεννά απορίες το γεγονός οτι δεν μπορώ να βρω τπτ στο διαδίκτυο. Ύποπτο γενικά, εκτός κι αν απλά εγώ δεν το βρίσκω.
Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο:Yπάρχει καμια δημοσίευση του λιμενικού απο το παρελθόν για τους επιτυχόντες; Εννοώ αν δημοσιεύτηκαν οι πίνακες με τα μόρια... Γιατί μου γεννά απορίες το γεγονός οτι δεν μπορώ να βρω τπτ στο διαδίκτυο. Ύποπτο γενικά, εκτός κι αν απλά εγώ δεν το βρίσκω.
Ρε παιδια 10 ελξεις δεν ειναι αρκετες; Δυσκολο κομματι...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 8
Σωστός ο Ε' ΜΚ. Μην ακούτε κανέναν και μην αποθαρρύνεστε. Ο καθένας κάνει τον προσωπικό του αγώνα και οφείλει να περατώσει τη προκήρυξη. Να έχετε κατα νου ότι πολλοί θα κοπούν στις προκαταρκτικές. Να είστε αποφασιστικοί και να τα δώσετε όλα, ειδικά σε έλξεις και κολύμβηση που θα γίνει σφαγή. Και δεν είναι λίγοι αυτοί που θα χαρούν να σας δουν να τα παρατάτε, μην τους κάνετε τη χάρη!
"Όλοι θέλουν το καλό σου, αρκεί να μην είναι καλύτερο από το δικό τους."
Παίδες μια ερώτηση, απολύθηκα από την Αεροπορία ως ΔΕΥ ΑΜΑΔ(Δόκιμος Έφεδρος Υπαξιωματικός Αμυνης Αεροδρομίου). Ο βαθμός που απολύθηκα είναι Στρατευσιμος σμηνιας, θα μπω στην ειδική κατηγορία; Ευχαριστώ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης