Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΔEA

Δημοσίευση από ΔEA »

Και στους Ειδικούς Φρουρούς έγραφε το ΑΔΑ και υπόδειγμα στο pdf.Αλλά όταν πήγα στο Τμήμα για να κάνω τα χαρτιά μου έδωσε αίτηση χωρίς ΑΔΑ και υπόδειγμα.

Δεν σου πάω κόντρα. Απλά θέλω να βοηθήσω!

Ελξεις

Δημοσίευση από Ελξεις »

Ακυρο... Τι θα κανει το βυσμα; Θα ερθει να τους σπρωξει να τις παρουν; Υπαρχει επιτροπη και ειμαστε και οι υπολοιποι που θα βλεπουμε. Οποιος δε σηκωνεται κοβεται. Οσοι εχουν μορια να πανε στην γενικη. Στις ΕΔ υπογραφεις και 10ετες συμβολαιο και οτι θα περασεις σχολεια. Δεν ειναι για ολους.
Άβαταρ μέλους
Tetras
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Tetras »

310LELE έγραψε:10 Νοεμβρίου τα αποτελέσματα, λες να πάρει τόσο καιρό;

Δεν είναι πολύς καιρός 20 μέρες είναι μεσολαβεί και 28... Τέλος νοεμβρη αρχές δεκεμβρη

Άβαταρ μέλους
Kostas17
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Kostas17 »

ydneas έγραψε:Παιδιά έχει κανένας β2 κρατικό; Γιατί είναι ήδη μεταφρασμένο αυτό. Θέλει και σφραγίδα από δικηγόρο ή το καταθέτουμε ετσι όπως είναι; Ευχαριστώ

α) Δημόσια έγγραφα ημεδαπής, δηλαδή έγγραφα που έχουν εκδοθεί από υπηρεσίες και φορείς του δημόσιου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα (π. Χ. Τίτλοι σπουδών - άδειες - πιστοποιητικά - βεβαιώσεις κ. Λπ.), υποβάλλονται και γίνονται υποχρεωτικά αποδεκτά σε ευκρινή φωτοαντίγραφα των πρωτότυπων εγγράφων ι των ακριβών αντιγράφων τους

Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν τα δημόσια δίγλωσσα ή πολύγλωσσα έγγραφα ημεδαπής, δηλαδή έγγραφα που έχουν εκδοθεί από υπηρεσίες και φορείς του δημόσιου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα (π. Χ. Τίτλοι σπουδών - άδειες - πιστοποιητικά - βεβαιώσεις κ. Λ. Π.) και το συνολικό κείμενό τους είναι γραμμένο τόσο στα ελληνικά, όσο και σε κάποια/-ες ξένη/-ες γλώσσα/-ες. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει το Κρατικό Πιστοποιητικό γλωσσομάθειας ή ΚΠγ, το οποίο είναι δίγλωσσο δημόσιο έγγραφο ημεδαπής, συνταγμένο στα ελληνικά και σε μια ξένη γλώσσα, τη γλώσσα της οποίας τη γνώση πιστοποιεί. Για τα έγγραφα αυτά δεν υπάρχει σαφής κατευθυντήρια γραμμή από το ΑΣΕΠ. Τα έγγραφα αυτής της υποκατηγορίας έχουν εκδοθεί από δημόσιο φορέα της ημεδαπής, και μολονότι έχουν συνταχθεί και σε μία ξένη γλώσσα, είναι ταυτόχρονα συνταγμένα και στα ελληνικά και το περιεχόμενό τους μπορεί να γίνει αντιληπτό από τους υπαλλήλους του ΑΣΕΠ. Επομένως, σε αυτήν την περίπτωση, δεν υπάρχει κάποιος προφανής λόγος να γίνεται επίσημη μετάφραση του πτυχίου και επικύρωση των εγγράφων. Έτσι, οι υποψήφιοι μπορούν να τα υποβάλουν στο ΑΣΕΠ, είτε σε ευκρινές φωτοαντίγραφο, είτε, για τους πιο διστακτικούς, σε επικυρωμένο από τα ΚΕΠ φωτοαντίγραφο.

Άβαταρ μέλους
Tetras
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Tetras »

Ελξεις έγραψε:Ακυρο... Τι θα κανει το βυσμα; Θα ερθει να τους σπρωξει να τις παρουν; Υπαρχει επιτροπη και ειμαστε και οι υπολοιποι που θα βλεπουμε. Οποιος δε σηκωνεται κοβεται. Οσοι εχουν μορια να πανε στην γενικη. Στις ΕΔ υπογραφεις και 10ετες συμβολαιο και οτι θα περασεις σχολεια. Δεν ειναι για ολους.

Όλα μπορεί να γίνουν...

ydneas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από ydneas »

Να σαι καλά φιλε
George 25

Δημοσίευση από George 25 »

Παιδιά καλησπέρα... θέλω να ρωτήσω έχω δίπλωμα καταδύσεων και ναυαγώσοστη... παίρνουν μόρια ; Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν αντί για απολυτήριο μπορώ να καταθέσω πτυχίο επαλ... ευχαριστώ ...
George 25

Δημοσίευση από George 25 »

Παιδιά... έχω δίπλωμα ναυαγοσώστη και καταδύσεων... παίρνω μόρια ; Επίσης μπορώ να καταθέσω πτυχίο επαλ αντί για απολητυριο ;
Georgels

Δημοσίευση από Georgels »

George 25 έγραψε:Παιδιά... έχω δίπλωμα ναυαγοσώστη και καταδύσεων... παίρνω μόρια ; Επίσης μπορώ να καταθέσω πτυχίο επαλ αντί για απολητυριο ;

Πηγαινε στο www.hcg.gr και στους διαγωνισμους καταταξης και κατεβασε την προκηρυξη. Διαβασε την καλα σε σημειο που να την κατανοησεις πληρως. Μην εμπιστευεσαι την μοιρα σου απο δω και απο εκει ψαξε μονος σου και αν εχεις αποριες ρωτα εδω. Αν σου παραμεινουν δοκιμασε να παρεις τηλεφωνο στα επισημα. Αν δεν κατεβασεις να διαβαδεις την προκηρυξη δεν θα σου κανουν καν δεκτα τα δικαιολογητικα γιατι σιγουρα θα κανεις λαθος. (Οχι δεν μετρανε τιποτα απο αυτα που αναφερεις. Διπλωμα σκαφους και οδηγησης δ ή ε κατηγορια μονο)

Lok

Δημοσίευση από Lok »

Παιδιά με 1100 κατηγορια ειδικές δυνάμεις έχω καμία ελπίδα; η τζάμπα τα χαρτιά;
Άβαταρ μέλους
Tetras
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Tetras »

Lok έγραψε:Παιδιά με 1100 κατηγορια ειδικές δυνάμεις έχω καμία ελπίδα; η τζάμπα τα χαρτιά;

Δύσκολα...

Orestishatz

Δημοσίευση από Orestishatz »

Καλημερα παιδιά, με 1225 ειδικές δυνάμεις +πολύτεκνος έχω ελπίδες; Ρωτάω γιατί βλέπω πολλά παιδιά έχουν πολλά μόρια. Έτσι όπως το υπολογίζω βάση θα είναι 1150+ σίγουρα. Άλλοι όμως λεν 1250+. Καλή επιτυχία σε όλους! Τι λέτε εσείς;
Θοδωρης

Δημοσίευση από Θοδωρης »

George 25 έγραψε:Παιδιά... έχω δίπλωμα ναυαγοσώστη και καταδύσεων... παίρνω μόρια ; Επίσης μπορώ να καταθέσω πτυχίο επαλ αντί για απολητυριο ;
το επαλ μετραει τα αλλα οχι
Άβαταρ μέλους
Tetras
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Tetras »

Orestishatz έγραψε:Καλημερα παιδιά, με 1225 ειδικές δυνάμεις +πολύτεκνος έχω ελπίδες; Ρωτάω γιατί βλέπω πολλά παιδιά έχουν πολλά μόρια. Έτσι όπως το υπολογίζω βάση θα είναι 1150+ σίγουρα. Άλλοι όμως λεν 1250+. Καλή επιτυχία σε όλους! Τι λέτε εσείς;

Για να δουμε..

Βασεις

Δημοσίευση από Βασεις »

Βαση γενικης 1250 Βαση ΕΔ 950 ΜΕ 1050...

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες