Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Delta

Δημοσίευση από Delta »

Ερώτηση.. αν μπορεί κάποιος να ξέρει περίπου 900 μόρια ειδικών δυνάμεων... μάλλον πάει χαμένο το δεκαρικακι παράβολο?;
Γκορ

Δημοσίευση από Γκορ »

Γιατί φίλε μου δεν σου αρέσει ειδικός φρουρός;
left29
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από left29 »

Θανάσης έγραψε:Καλησπέρα παιδιά.Μπορεί κάποιος να μου πει πόσα μόρια έχω;

Απολυτήριο Λυκείου:16.6, Πτυχίο ΑΕΙ, Πτυχίο Η/Υ, Αγγλικά Β2, Λοχίας Ειδικών Δυνάμεων.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

1163

Θανάσης

Δημοσίευση από Θανάσης »

Σ΄ευχαριστώ πολύ! Θεωρείτε ότι έχω πιθανότητες με αυτά τα μόρια ή να μην το προσπαθήσω καν και πάει τσάμπα το 10ευρω;Εικόνα
Άγγελος

Δημοσίευση από Άγγελος »

Επειδή δεν έχω καταλάβει ας με βοηθήσει κάποιος. Την αίτηση πάμε εκεί που μας λέει η προκήρυξη(ακτή Βασιλειάδη) και μας την δίνουν εκεί ή πρέπει να την κατεβάσουμε και να την πάμε έτοιμη; Επίσης το παράβολο το πληρώνουμε μέσω τραπέζης η μπορούμε να δώσουμε τον αριθμό της κάρτας και να πληρώσουμε από κει, το λέω διοτι δεν γνωρίζω την διαδικασία.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας, κάθε βοήθεια είναι σημαντική.

Geokr
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 125

Δημοσίευση από Geokr »

George έγραψε: Είμαι επιτυχών στους εφ αλλά πιο πολύ θέλω λιμενικό.
δεν πρέπει να πας... και μαλλον είσαι μπερδεμένος... κοιτάς περισσότερο δημόσιο και όπου καλύτερα, συγνωμη που σου το λέω έτσι! απλως θα σου δώσω μια συμβουλή στη ζωή τις ευκαιρίες δεν τις αφήνουμε... γιατί ειναι λιγεσ... (άκου κάποιον που είναι μέσα στα πράγματα δεν θα είναι εύκολα στο λιμενικό)
Geokr
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Geokr »

Θανάσης έγραψε: Σ΄ευχαριστώ πολύ! Θεωρείτε ότι έχω πιθανότητες με αυτά τα μόρια ή να μην το προσπαθήσω καν και πάει τσάμπα το 10ευρω;Εικόνα
Σοβαρά τώρα σκέφτεσαι τα 10ε; Ποιος να σου πει αν έχεις πιθανότητες; δεν είναι μαντείο
Geokr
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Geokr »

Άγγελος έγραψε: Επειδή δεν έχω καταλάβει ας με βοηθήσει κάποιος. Την αίτηση πάμε εκεί που μας λέει η προκήρυξη(ακτή Βασιλειάδη) και μας την δίνουν εκεί ή πρέπει να την κατεβάσουμε και να την πάμε έτοιμη; Επίσης το παράβολο το πληρώνουμε μέσω τραπέζης η μπορούμε να δώσουμε τον αριθμό της κάρτας και να πληρώσουμε από κει, το λέω διοτι δεν γνωρίζω την διαδικασία.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας, κάθε βοήθεια είναι σημαντική.

Αναφέρει αναλυτικά για το παράβολο!! εκεί όλα εκτός και αν είσαι από Αλεξανδρούπολη και μας το στείλεις
Geokr
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Geokr »

Βαγγέλης έγραψε:
Βαγγέλης έγραψε:Παιδια καλημέρα! Κάποιες ερωτήσεις.. Αρχικά την αίτηση την βρίσκουμε από τις τελευταίες σελίδες της προκύρηξης; (Ρωτάω γιατί επάνω γράφει υπόδειγμα), δεύτερον η φωτογραφία που κολλάμε πάνω στην αίτηση είναι κανονική η τύπου διαβατηρίου και επισυνάπτουμε τις άλλες δύο ξεχωριστα; Και κάτι ακόμα.. άδεια οδήγησης αυτοκινήτου δεν μοριοδοτείται ωστόσο αναγράφουμε οτι υπάρχει με ημερομηνία εκδοσης και λήξης κανονικα και επισυναπτουμε δικαιολογητικο ή ισχυει μονο για τις κατηγορίες Δ κ Ε;

Και κατι τελευταίο.. πότε περίπου υπολογίζετε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες υψομέτρησης υγειονομικών και αθλήματα; (Στο περίπου πάντα)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Παιδια καλησπερα και παλι.. ειδα οτι αργησε να περαστει το μηνυμα και δεν ειδα καποια απαντηση οποτε θεωρησα πως ισως δεν εθεαθη.. το παραθετω ξανα καθώς καποια σαφη απαντηση στα ανωθεν θα ηταν πολυ βοηθητικη ευχαριστω!!

1)διαβάζεις προσεκτικά τη προκυρηξη 2)αν δεν καταλαβαίνεις κάτι πήγαινε σε ένα λιμεναρχείο 3)αν δεν ξέρουν στείλε μου μνμα Όσο αφορά το ποτε θα γίνουν οι εξετάσεις... αν μπεις στη λίστα θα έρθεις πειραια περίπου αρχές Νοέμβρη
Άγγελος

Δημοσίευση από Άγγελος »

Ευχαριστώ αλήθεια με βοήθησες
.

Δημοσίευση από . »

Αν σκέφτονται τα 10? μερικοί, τότε που να μπείτε στο σώμα... Που τα λεφτά που θα βγάζετε θα σας φτάνουν το πολύ για να πληρώνεται κάνα ενοίκιο του σπιτιού... Και επειδή οι μεταθέσεις θα είναι όλες σε νησιά καλή τύχη για όποιος το αποφασίσει και δεν έχει την οικονομική άνεση για να ανταπεξελθει. .

... Μεγάλο ρίσκο για πολλούς.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Player7 »

Παιδια επειδη δεν εχω ιδεα απο βασεις στο λιμνικο... που πιστευεται θα κυμανθει περιπου η βαση στη κατηγοριας Ειδικων Δυναμεων; Πανω απο ποσα μορια "ξεκινουν" οι ελπιδες;

George

Δημοσίευση από George »

Geork σε ευχαριστώ για τη συμβουλή και για την ανάλυση των κινήτρων μου, αλλά ούτε καν απάντησες στην ερώτηση μου για τον αν μπορεί κάποιος επιτυχών από εφ να δώσει (χωρίς κυρώσεις) για ΛΦ.Μάλλον θα πάρω να ρωτήσω σε λιμεναρχείο.

Καλημέρα, να είστε καλά

Αλεξιος

Δημοσίευση από Αλεξιος »

Παιδια τελικα εχει καταλαβει κανενας ποια αιτηση συμπληρωνουμε; Αυτη που ανεβασε το workenter γραφει πανω αριστερα "Υποδειγμα". Αυτη πρεπει να κατεβασουμε και να συμπληρωσουμε; Παιρνω τηλεφωνο εδω και μερες στο λιμενικο-στο υπουργειο να ρωτησω και δεν το σηκωνει κανενας (δημοσιο... ) Επισης μια διευκρινηση. Στην κατηγορια των Ειδικων Δυναμεων περα απο το πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης ζηταει και μια υπευθυνη δηλωση στην οποια να δηλωνουμε πως "εχουμε λαβει γνωση πως θα υπηρετησουμε σε υπηρεσιες της ειδικοτητας μας τουλαχιστον επι μια δεκαετια". Επομενως πρεπει να φτιαξουμε και μια τετοια υπευθυνη δηλωση που θα αναγραφει το παραπανω μηνυμα με το γνησιο της υπογραφης;Παρακαλω οποιος ξερει κατι να μου απαντησει.

Ευχαριστω!

Geokr
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Geokr »

. έγραψε: Αν σκέφτονται τα 10? μερικοί, τότε που να μπείτε στο σώμα... Που τα λεφτά που θα βγάζετε θα σας φτάνουν το πολύ για να πληρώνεται κάνα ενοίκιο του σπιτιού... Και επειδή οι μεταθέσεις θα είναι όλες σε νησιά καλή τύχη για όποιος το αποφασίσει και δεν έχει την οικονομική άνεση για να ανταπεξελθει. .

... Μεγάλο ρίσκο για πολλούς.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Ακριβώς βλέπω νέα παιδιά που θέλουν να μπουν στο σώμα... αλλά πραγματικά σκέφτονται ότι θ είναι κάτι μόνιμο... αλλά δεν σκέφτονται όταν θα πάρουν ένα μισθό που δεν θα φτάνει όταν θα πάνε σε νησί... γενικά δεν το λέω επιτιδες αλλά στο λιμενικό δεν ήταν όπως στη αστυνομία έχει αρκετές μεταθέσεις σε νησιά
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες